Magyar ufo-nemkutatás

Androméda Tanács 12 bioszféra-űrhajója

Androméda Tanács 12 bioszféra-űrhajója

avagy

 

új Naprendszerünk 12 bolygójának leírása

 

1. Androméda Tanács elsődleges vagy parancsnoki hajója

 

Androméda Tanács parancsnoki hajója 

 

Ennek az elsődleges parancsnoki hajónak nagyon hasonló a rendeltetése egy intergalaktikus vagy intersztelláris (csillagközi) kormányzati központhoz. Maga a Tanács hetenként négyszer ül itt össze, de az albizottságai és kuratóriuma üléseit minden nap és minden munkahéten megtartják. A Tanács 12 bolygó képviselőjéből áll.

12 bolygó név szerint:

1. Pitolla bolygó az Arcturus-rendszerből

2. Nikotae bolygó az Antares-rendszerből

3. Legola bolygó az M103 nyílt halmazból a Cassiopeiában

4. Kaena bolygó a Procyon-rendszerből

5. Percula bolygó a Vega-rendszerből

6. Pershea bolygó a Capella-rendszerből

7. Ventra bolygó a Polaris (Sarkcsillag)-rendszerből

8. Toleka bolygó a Szíriusz A-rendszerből

9. Ritol bolygó a Deneb-rendszerből

10. Xeta bolygó a Tau Ceti-rendszerből (Galaktikus Föderáció központi bolygója)*

11. Degaroth bolygó az Alhena-rendszerből (Alhena az Iker csillagkép gammája)

12. Etorth bolygó a Betelgeuze-rendszerből

 

Androméda Tanács jelkép

 

Ez a bioszféra-űrhajó központi hajója az összes Androméda Tanácsbeli bioszféra-űrhajónak (mesterséges bolygónak), mely összehangolt védelmet biztosít az itt találkozó összes bolygói képviselőnek az extra erős védelmi pajzsa miatt.

Mérete Plútó nagyságú.

*(Tudatilag fel kell készülnünk, hogy most egy olyan világba lépünk be, ahol az emberi társadalmak alapvető szerveződének a szintje nem egy bolygóhoz kötődik, hanem különböző extra- és intergalaktikus szövetségekhez, melyekből épp olyan végtelen sok van, mint fejlett bolygókból. - A jelen leírásnál két galaktikus szövetség együttes kapcsolatáról van szó, melynél a Tau Ceti-rendszer Xeta bolygója az összekötő kapocs, mivel egyrészt a Xeta a Galaktikus Föderáció központi bolygója /melyhez 140 naprendszer és 300 bolygó tartozik/, másrészt a Xeta a 10. bolygó a 12 bolygós Androméda Tanácsban.)

 

Négy Androméda Tanácsbeli humanoid faj

A fenti képen négy Androméda Tanácsbeli humanoid faj képviselője látható: ventrai a Polaris-rendszerből, nikotae-i az Antares-rendszerből, tolekai a Szíriusz A-rendszerből és ritoli a Deneb-rendszerből.

 

A Tanács további 5 bioszféra-űrhajójának a leírása, melyek állandóan a Naprendszerünkben állomásoznak:

 

2. bioszféra-űrhajó: Centoria

Ennek a bioszféra-űrhajónak védelmi feladata van és főleg procyoni Kaena bolygó legénységével rendelkezik, de a Tanács másik 5 bolygójáról (Pitolláról, Legoláról, Xetáról, Degarothról és Etorthról) is vannak itt védelmi feladatot ellátó önkéntesek - emellett még a Plejádok Taygeta-rendszerének Dakote bolygójáról is tartózkodnak itt emberek. Ám a legénység összes tagja egyben az Ezüst Légióhoz is tartozik.

(Kiegészítés: Mi az Ezüst Légió?

Az Ezüst Légió egy olyan interdimenzionális szervezet, amelynek az az elkötelezett célja, hogy megvédjen minden függetlenségre és szabadságra rendeltett embert. A légió másokkal együttműködő, de független, interdimenzionális békefenntartó erő.

Az Ezüst Légiót számos bolygó, dimenzió, rezgéstartomány, sőt, más univerzum lényei alkotják. Néhányuk egyenesen olyan univerzumból jön, melyek a földi emberek számára jelenleg még csupán fantáziának tűnnének.

Tehát az Ezüst Légió többnyire olyan nem-fizikai szintű lények fényharcos-szervezete, amely egy magasabb rezgéstartományban működik. Elkötelezett, hogy továbbsegítse a szabadság ügyét az univerzumban, ugyanakkor elkötelezett abban is, hogy megvédjen és oltalmazzon más lényeket, hogy saját útjukat tudják járni, anélkül, hogy a negatív erők dominálnák vagy irányítanák őket.)

 

3. bioszféra-űrhajó: Nemanstae (Ejtsd: Nemánsztéj)

Ennek az óriási, Jupiter méretű bioszféra-űrhajónak (bolygónak) hatalmas 3D-s bioszféra-életterülete van, melyet 4 és 5 dimenziós lények segítik abból a célból, hogy a 3D-s földi emberi fajok alkalmazkodni tudjanak ehhez az új bolygói világukhoz, mikor átszállítják őket ide.

Ez a Nemanstae-bioszféra milliárdnyi embert tud befogadni. Számszerűen 1.750.000.000 földi embert. Rajunk kívül még három 3D-s emberi világ milliárdjai kerülnek ide, úgy mint az Aura, Baterra, Wahnkae bolygó humanoidjai.

(Ezek hozzánk hasonló kinézetűek csak pl. a szemük színárnyalatai változatosabbak a földieknél; a batterai embereknek szép, természetes anyajegyeik vannak az arcukon és a testükön; a wahnkae-iak pedig zömök testfelépítésűek.)

Mind három bolygó a mi Tejútrendszerünkben van, viszonylag közel hozzánk. Ezeken a bolygókon csak egy emberi faj él (megj: ahogy ez az univerzumunkban általában lenni szokott). Várhatóan ezen a bioszféra-űrhajón minden emberi faj egymással harmonikus életet fog élni. Ám ezt biztosítandó, az idetelepített fajoknak szükséges még 10-12 év, hogy akklimatizálódjanak ehhez az új, magasztos környezethez és megismerjék, megszokják egymást.

A Nemanstae-ra először a földi emberek lesznek áttelepítve, velük együtt a földi szárazföldi és tengeri emlősök is.

Figyelem: ez a nemanstae-i világ (is) már az Új Föld része! Egy Jupiter méretű érintetlen, szűzi világról van szó! Még igazi neve sincs, csak ez az Androméda Tanács által adott kódnév.

Csodálatos természeti környezet várja az ideköltözőket: lankás dombok, magas hegyek, kristálytiszta patakok és folyók, lélegzetelállító vízesések, hatalmas, édesvizű (!) óceánok. Négy, különálló, hatalmas kontinense van, de van néhány nagyobb meg sok közepes és kicsiny szigete is. Néhány őshonos állat is él itt, jóllehet a legtöbbet még be fogják telepíteni ide.

És ami a legfontosabb: a Nemanstae (is), mint minden lelki bolygó, két csillag körül kering, így soha sincs ott sötétség, csak a nappali és alkonyi-hajnali világosság fényviszonyai váltogatják harmonikusan egymást.

 

4. bioszféra-űrhajó: Pleiadra

Ez az űrhajó (bolygó) tökéletes mása a Nemanstae bolygónak, úgyhogy ugyanazt a leírást kellene róla adni, mint az előzőről.

A lényeg azonban az a csoda, amellyel a Teremtő az Androméda Tanács révén megajándékozott minket: az Új Naprendszerünkben két Jupiter méretű Új Föld áll a humanoid fajok rendelkezésére.

(Az Új Föld pedig itt azt jelenti: új paradicsomi életterület(ek), mely sok bolygót, vagyis egy egészen új Naprendszert magában foglal - ez az Új Földnek egy teljesen új koncepciója!)

 

5. bioszféra-űrhajó: Sarsta

Ez a Vénusz méretű bioszféra-bolygó a galaktikus szintű építő és mérnöki tervezésre van kialakítva, ám ugyanolyan paradicsomi természeti környezettel rendelkezik, mint a többi bolygó, csak itt már 4D a megvalósulás szintje. A tervező/mérnöki tevékenysége is csak ilyen szinten hozza létre a gömbházakat, az űrkikötőket, az élelmiszer-előállító gépsorokat stb-ket a 4D-s Új Föld(ek) számára.

 

6. bioszféra-űrhajó: Viera

Ez a bolygó egész Tejút-galaxis számára fenntartott csillagközi és multidimenzionális kommunikációs központ, mely az Androméda Tanács egy fontos albizottságának (a 13 közül) itt helyt ad; úgy mint a ’Telepatikus és Vokális Kommunikáció Megfigyelő és Tanácsadó Testülete’, továbbá olyan tudósok és szociológusok tartózkodnak itt, akikhez befutnak - ’Galaxis Szektorális Bolygókutásának Felfedező és Hatásvizsgálati Testülete’ különböző egységei révén - a jelentések, hogy kik lehetnek az Androméda Tanács és a Galakikus Szövetség új tagjai.

A Viera nagyjából olyan nagyságú, mint a Mars.

 

További 6 orvosi-gyógyító bioszféra-űrhajó

Az itt szolgáló orvosi csapat vezetőjének a megjegyzése:

"Ezeken az űrhajókon egyrészt hasonló orvosi kezeléseket végeznek, mint a Földön, másrészt a gyógyítás érdekében különböző fény-, szín- és hangenergiákat is alkalmazunk, az orvos által előírt élelmezés pedig replikátorok által történik, melyek azonnal materializálják a szükséges élelmet.

Itt az orvosi tanácsadó közösségek a humán betegek lelki, érzelmi és mentális stabilizálásával foglalkoznak az energiáik újra-összehangolása révén. Ha pedig már kezelték őket fizikai, érzelmi és egyéb traumák miatt, tanácsokkal látják el őket és átszállítják egy másik gyógyító bioszféra-űrhajóra, mely más típusú gyógyításra és fejlesztésre szakosodott.

Majd miután a szakosított kezelésre orientálták a személyt és megkapta az aktuális oktatást, az ilyen földi emberek választhatnak: vagy teljes emlékezettel kerülnek vissza Földre, vagy eltávolítják a traumatikus emlékeit, mikor visszatérnek a korábbi földi idővonalukra, hogy folytassák az életüket."

Röviden felsoroljuk ezek a hajókat, (melyek egyben bolygók is):

 

7. Pontae (Ejtsd: Pontéj)

A fizikai szintű gyógyítás bolygója kizárólag 3D-s földi emberek számára.

Orvosi személyzete:

  2.000 doktor

  3.000 nővér

  2.000 segítő stáb

  3.000 tanácsadó

10.000 fő

Űrhajóirányító személyzete:

       12 vezető tiszt

50.000 legénységi tag

  5.000 civil, családtagjaikkal együtt

55.012 fő

A Pontae mérete Plútó nagyságú.

 

8. Testsol

Ez a gyógyító bolygó - épp úgy a következő négy is - már elsődlegesen a magasabb, 4, 5, 6 dimenziós lények számára fenntartott terület, mivel ilyen dimenzionális szintű lények is megsérülhetnek a negatív erőkkel folytatott harcok során.

Így ezen az öt másik gyógyító bolygón már lelki-érzelmi szinten folyik az orvoslás.

A Testsol gyógyító személyzete:

  5.000 lelki gyógyító

10.000 nővér

  5.000 kisegítő személyzet

  3.000 békefenntartó biztonsági személyzet

23.000 fő

Az Testsol űrhajó irányító személyzete ugyannyi fő, mint amennyi a Pontae-n van.

 

9. Mantrael

Ezen főleg energia-gyógyászat folyik

Személyzete:

  5.000 energia-gyógyító

  2.000 energia-gyógyító asszisztens

  5.000 kisegítő személyzet

  3.000 békefenntartó biztonsági személyzet

15.000 fő

A Mantrael űrhajó irányító személyzete ugyannyi fő, mint amennyi a Pontae-n van.

 

10. Mika

Lelki és érzelemszínű tanácsadás bioszféra-bolygója.

Személyzete:

  5.000 lelki tanácsadó

  5.000 lelki tanácsadó asszisztens

  5.000 kisegítő személyzet

  3.000 békefenntartó biztonsági személyzet

18.000 fő

A Mika űrhajó irányító személyzete ugyanannyi fő, mint amennyi a Pontae-n van.

 

11. Andora

Ez az űrhajó a lélekszintű feljegyzések könyvtárának ad otthont.

A különböző gyógyító bioszféra-bolygókon tartózkodó kezelt személyek életeken átívelő eseménysorozatát tárolja, melyet a lélek rögzített. Ebből az eseménysorozatból egy részletet mindig a gyógyító folyamat legvégén játszanak be.

Az univerzális lélek-könyvtárosok 3,4,5,6 dimenziós emberek - beleértve a 3D-s földi embereket is.

Személyzete:

   5.000 a lelki feljegyzések egyetemes könyvtárosai

25.000 a személyes lelki feljegyzések asszisztensei

  5.000 kisegítő személyzet

  3.000 békefenntartó biztonsági személyzet

38.000 fő

Az Andora űrhajó irányító személyzete ugyanannyi fő, mint amennyi a Pontae-n van.

 

12. Wandeki

Ez az orvosi bioszféra-bolygó a gyógyítás legutolsó fázisának ad helyt: az újraegyesítést a galaktikus szövetség(ek) csillagcsaládjaival!

Személyzete:

10.000 (az újraegyesítést megelőző) végső kezelés tanácsadói

20.000 végső eltávozási engedély tanácsadói

10.000 kisegítő személyzet

10.000 az Androméda Tanács szponzor családjai

10.000 békefenntartó biztonsági személyzet

60.000 fő

A Wandeki űrhajó irányító személyzete ugyanannyi fő, mint amennyi a Pontae-n van.

 

Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

A szíriuszi Sandara és Kalestra előadása

 (A cikk szövege korábban a földicsillagok honlapon megjelent szöveg módosított változata.)

 

Jó napot! A nevem Sandara, én vagyok most az egyik előadójuk.

Az űrhajónk jelenleg a Lant csillagképben található Vega naprendszerébe tart, a Csillagközi Civilizációk Fényszövetségének otthona felé. Eddig szemtanúi voltak ebben a galaxisban zajlódó néhány történésnek, továbbá megtudták, hogyan is működik egy galaktikus társadalom. Most azonban ideje megismerni azt is, hogyan működnek együtt harmonikusan különböző galaktikus társadalmak, egy közös cél érdekében.

Az előadójuk ezen ismertetés második része alatt Lady Kalestra lesz, a szíriuszi csillagnemzet fő képviselője a Fő Fényszövetségi Tanácsban. Mielőtt az úti célunkat elérjük, őt a fedélzetre fogjuk teleportálni. De még megérkezése előtt, engedjék meg, hogy megismertessem Önöket a Csillagközi Civilizációk Fényszövetségével, és beszéljek annak származásáról, és fő célkitűzéseiről.

Korábban ismertettük, hogy hogyan épül fel a Menny és hogyan a fizikai állapot, és hogy mindeközben milyen módon bontakozik ki az isteni terv. Most vizsgáljuk meg a galaktikus társadalmak egy másik fontos aspektusát, a Csillagközi Civilizációk Fényszövetségét.

Ez a Szövetség egy különleges szervezetből fejlődött ki, melyet kb. 25 millió évvel ezelőtt, a mai Ikrek csillagképhez közeli régióban alapítottak. Ezen első föderáció 20 millió évig létező isteni rendeltetése az volt, hogy közvetítse a Fényt a Tejútrendszerbe.

Az első galaktikus háborúkat az Önök galaxisának azon részén vívták, melyet az Orion-övként ismernek. Az Orion szolgált a Fény első kolóniájának otthonául a galaxisukban, és fizikai angyalok két csoportja lakta - gyíkszerű kétéltűek, és delfinszerű cetfélék. A mai Sárkány és Rák csillagképben lakó hüllő- és dinoszauruszlények azonban brutális támadásokat intéztek az Orion ellen, mely számtalan kolónialakót kényszerített otthona elhagyására. Az Orionból a telepesek a kevésbé lakott Rigel csillagrendszerbé menekültek, de rá kellett jönniük, hogy a galaxis ezen szektorában is kegyetlen fosztogatások fenyegették őket.

A teremtett világ a fizikai állapotot számtalan tanulási és tapasztalatszerzési lehetőséggel látta el, ennek köszönhetően az angyalok jobban megérthették környezetüket. Ez azt jelentette, hogy részt vállalhattak az isteni terv, és így a fizikai világ lehetőségeinek kiaknázásában. A galaktikus háborúk hosszú történelme remek példa erre. Amikor a háborúk elkezdődtek, mind Mihály Arkangyal, mind Anchara azt jósolták, hogy az isteni terv a háborúkat arra szánta, hogy megismertesse a Fényt a sötétséggel, és hogy e két erő közelebb kerüljön egymáshoz.

Ezek a látszólag örök háborúk lehetőséget adtak a sötétségnek, hogy megszökjön az árnyvilágból, egy illuzórikus, fortélyos és ravasz világból, mely a Fény tükörképeként viselkedett. A sötétség a Fényt küzdelembe vezeti, s így a sötétség kiléphet az árnyakból.

Ez a folyamat azt veti fel, hogy a sötétségnek is kétségkívül megvan a maga különleges Fénye. A sötét és világos erők Fénye így ösztönösen, harmonikusan egybeolvad, átváltoztatva a sötétséget, és erősítve a Fényt. A folyamat kölcsönös: a sötétség új módon szemléli a Fényt, míg a Fény, miután belép a sötétség fizikai birodalmába, felismeri, hogy saját átalakulásához nélkülözhetetlen a sötétség.

Most pedig folytatásképp hadd mutassam be Kalestrát, a Fényszövetség legkiemelkedőbb nagykövetét, a Szíriuszról, a vártnál ugyanis kicsit korábban érkezett meg.

Köszönöm, Sandara!

Elsőképp fel szeretném hívni figyelmüket, hogy a rendszerükben folyó jelenlegi események miatt a Csillagközi Fényszövetség óriási változásokon ment keresztül az elmúlt néhány évben. Örömmel várjuk a Föld közeljövőben esedékes csatlakozását a Fényszövetségbe. Látom, már elkezdtek megismerkedni szervezetünk történelmével és céljaival. Engedjék meg, hogy folytassam az ismertetést!

A sötétségben szerzett tanulságok és tapasztalatok fokozatosan növelik a Fény bölcsességét, ezáltal megérthetővé válik a sötétség igazságot elferdítő képessége. Ne feledjék, hogy a sötétség csak egy valósnak ható megtévesztő mocsár. A fizikai állapotnak mondott illúziók teremtménye. Új tapasztalatokat, és nélkülözhetetlen tanulságokat tanít, melyek felfedhetik a fizikai létezés isteni tervét. A sötét mesterek tanításai által a Fény beléphet a fizikai létre, ahol a legkedvezőtlenebb körülmények között próbálhat szerencsét.

Kedves Kiválasztottak, a Lélek az, ami képviseli az isteni Szeretet örök bölcsességét, és, az isteni terv vezetésével, létrehozta a fizikai valóságot. A fizikai létezés olyan bámulatos lehetőségeket, és állapotokat rejt magában, melyek a Lélek végtelen világában nincsenek. Ebben a fenomenális világban olyan elemek vannak, melyek újjá formálhatják a Lelket. Ám a fizikai birodalom mindig bizonyos szabályok közé szorul, melyek a fizikai megismerhetőséget teszik lehetővé. A Lélek belépett ebbe a birodalomba, hogy először megformálja, majd később életet leheljen belé. Később a Fény erői megérkeztek erre a síkra, hogy tanuljanak, majd felfegyverkezve az új tudással, átépítsék a Mennyországot.

Ezek a fontos tények vezetnek minket vissza a galaktikus háborúkra, melyek lehetővé tették, hogy a Fény és a sötétség kölcsönösen megismerjék egymást. E háborúk hozták létre a már említett egybeolvadást. Az egyesítés utolsó lépéseiben játszik szerepet az Önök bolygója és Naprendszere. Vizsgáljuk hát meg újra a háborúkat, hogy megérthessük a múltat, és a jelent.

A konfliktus első 20 millió éve alatt a Fény és a sötétség hadai úgy mozogtak ide-oda a Tejút-galaxisban, mint egy hatalmas sakkjátszma bábui. A Fény erői hamar ráeszméltek, hogy a sötét, érző lények, akikkel találkoztak a korlátolt tudatosság egy fejlettebb formáját birtokolták, de nem rendelkeztek igazi, gyakorlati Fénytesttel.

Mindazonáltal ezek a sötét entitások hihetetlenül állhatatosak és elhivatottak voltak teremtőjükhöz, Ancharához, aki az egész Tejút-galaxis meghódítását tűzte ki célul. A háború első 5 millió évében a sötét erők hatalmas támadássorozatba lendültek, így a galaxis nagy része az uralmuk alá került. Anchara gyermekei nagyszerű harcosok voltak, de a birodalom kiépítéséhez gyengének bizonyultak.

Rengeteg sötét elnyomás alatt álló bolygón és naprendszerben éltek kiemelkedő (de korlátolt tudatállapotú) lények, akik a Fényt támogatták, és a sötétség elleni harcra esküdtek fel. Képességeiknek és elkötelezettségüknek hála szembeszálltak a sötétséggel szent földjeiken és anyabolygóikon egyaránt.

Az ellenállás bátran harcolt Anchara növekvő birodalmával. Lassan egyre több naprendszert sikerült felszabadítani, ami azonban újabb csatákhoz, újabb felbontott békékhez, és újabb rivalizáláshoz vezetett a két oldal között. Az örök és éteri Fény hada, látván az eseményeket, tanácsot kért a Fény Uraitól, hogy miképp oldhatná meg ezt a konfliktust.

A Fény Urai azt mondták az angyaloknak, hogy a fizikai lét merő brutalitás, és a sötétek szabályai uralják. A sötét teremtmények Mennyei entitások, akiket Mihály Arkangyal, Kuwea Nagyúr és Surea Nagyúr szigorú útmutatásának megfelelően a fizikai létbe száműzött, létrehozva a Menny ellenzékét.

A fizikai Fény ezen árnyéka az az erő, amit a Fénynek meg kell váltania. Azonban a hódítás maga is illúzió. Hogy tud valaki hódítani, ha csak az egybeolvadás és változtatás lehetséges? E nagy bölcsességgel a birtokukban a Fény seregei más szemmel kezdtek néztek a galaxisra. Tudatták a Mennyel, hogy egy teljesen átalakított fizikai síkot kívánnak létrehozni, mely a Teremtő isteni tervének manifesztációja. A Fény újból egyesített fizikai világról szóló terve azonban több kihívást rejtett magában, továbbra is számos dolgot kellett megtanulni, és új bölcsességet szerezni.

A következő 15 millió évben a Fény seregei számos naprendszer bolygójára letelepedtek, a sötét erők azonban hamar megtámadták őket. Az első ütközetek hatására a Fény seregei vizsgálni kezdték, hogyan működik ez a sötétség vezérelte galaxis. Gondolkodtak, hogy hozhatják el a sötétséget megváltó Fényt ebbe a csodálnivaló Tejút-galaxisba.

A Fény első terve az volt, hogy a lehető legtöbb teremtménnyel megismerteti a Mennyet. Következésképp szövetségbe léptek a lázadókkal, akik szemben álltak a sötét birodalommal. Ez azonban több kérdést is felvetett. Hogy tudna a Fény alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez, és hogyan használhatná fel a lázadóktól kapott információkat? A kérdésekből újfajta taktikák egész sorozata formálódott.

Ahogy a Fény egyre inkább belefolyt a küzdelembe, fizikai küllemüket megváltoztatták, hogy hasonlítson a lázadókéra. A sötétek elbizonytalanodtak, hiszen nem tudták megkülönböztetni a Fény hadát a lázadóktól. A Fény hadai először leplezték le a sötétség kegyetlen, vérszomjas világát. A Fény lényei számára megnyílt egy sötét, borzasztó, illúziókkal teli birodalom. Ez értékes leckéket tanított meg nekik, és megmutatta, hogy a fizikai tapasztalatok csodásak is tudnak lenni.

A Fény lényei, bár lealjasultak, mégis kegyelmet ajándékoztak a sötét birodalomba. Az isteni Szeretet mutatta meg a sötétség felfogásait a Fénynek. A folyamat rögzülése sok időbe tellett, de végül sikeresnek bizonyult!

Kb. 5 millió évvel ezelőtt, a kegyelem isteni gondolatai új és széleskörű szövetségeket hozott létre a Fény zászlaja alatt. A Fény erőinek fő célja továbbra is az volt, hogy Mihály Arkangyal jóslatait és szent mentoruk, Metatron Arkangyal dekrétumait valóra váltsák.

Határozott harcvonalak jöttek létre a galaxis ezen szektorában, és egészen 1,4 millió évig meg is maradtak. A háború végül a felek belső állhatatosságának próbájává vált, és mindenki fegyverszünetet akart kötni, hogy végre béketárgyalások kezdődhessenek.

A várva várt pillanat szerencsére elérkezett. Mindkét oldal felismerte, hogy újfajta csillagközi szervezet létrehozására van szükség - ebből született a Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége.

Kedves Kiválasztottak, nézzük meg a Fényszövetség létrejöttének kicsit részletesebb, rendkívüli történetét!

A képviselők a galaxis minden szegletéből érkeztek, beleértve az Önökéiből is. A fejlődést látva megkérték az eredeti szervezet (a Fény Seregeinek Szövetsége) tagjait, hogy formáljanak egy új fényszövetséget, melyben a képviselők tanácsosi és technikusi feladatokat is el akartak látni. A legfőbb cél: fenntartani a Fény eredeti, szent szándékát, melyet a Teremtő szeretete, kegyelme, és megértése adományozott, s amiből alakot ölthetnek az isteni gondolatok.

A Csillagközi Civilizációk Fényszövetségét kb. 4 millió évvel ezelőtt alapították. Eredetileg Intergalaktikus Fényszövetségnek hívták, és mintegy 11.000 tagot számlált, ám a név már foglalt volt, így született meg a ma is használt elnevezés.

A Fényszövetség egy élő unió, ahol szabad naprendszerek és csillagközi világok képviselik magukat lenyűgöző spirituális összhangban. Mindannyian közösen dolgoznak, hogy a Fény teljes tökéletességében a Tejútrendszerbe áramolhasson.

A Fény eljuttatása sötét Tejút-galaxisukba fokozatos volt, folyamatosan támadásoknak volt kitéve. Az Orion-övön található Fénytelepülések például állandóan harcban álltak. A folytatódó fosztogatások az elkövetkezendő 4 millió évig az agóniába taszították ezt a területet.

A Teremtő Fénye azonban már tartósan jelen volt a mi háború szaggatta galaxisunkban. A Menny egy új irányvonalat dolgozott ki; módosított idővonalak (alkalmazkodva az Idő Urának helyi törvényeihez), és genetikai fejlődés is szerepelt benne.

Anchara birodalmába generációkon keresztül mutálódott lények születtek. Ezek a lények kezdetleges Fénytesttel bírtak, ezért Anchara papnői prófétákként kezdtek tekinteni rájuk. A mutánsok éleslátásuknak köszönhetően új módon interpretálták a sötét próféciákat. Az interpretációk 3,5 millió évvel ezelőtt kiegészítették Anchara szent iratait, és tartós béke alapjául szolgáltak a Tejútrendszerben.

Sandara, az első előadójuk már korábban elmagyarázta ezt a bonyolult történetet. Most azonban, miután a Fényszövetség eredetét ismertettük, előadásunk hátralévő részében a Fényszövetség működéséről kívánok beszélni. Ehhez először meg kell érteniük, mit képvisel ez a szervezet, majd fokozatosan megvizsgáljuk, hogy hogyan volt képes lassan elterjedni a Tejútrendszerünkben, és azon is túl.

A Fényszövetség mennyei unióként tekint magára, érző és harmonikus civilizációk szervezetére, akik folyamatosan kutatnak a csatlakozásra érett naprendszerek után.

Ehhez a tagsághoz azonban az szükséges, hogy egy adott bolygó már elérjen

1. bizonyos meghatározott tudatállapotot

2. technológiai fejlettséget.

Ezért mielőtt az első, tényleges kapcsolatfelvételre sor kerülne a csatlakozni akaró bolygóval, mi a Fényszövetség megbízásából vele kapcsolatban alapos tudományos felmérést végzünk. Információkat gyűjtünk a leendő tagról, mélyreható jelentést készítünk tudatosságuk természetéről és életük dinamikájáról. A civilizáció technológiáját és társadalmának kollektív látásmódját is körültekintően megvizsgáljuk.

A Föld bolygóval is ez történik 1991-1992 óta, és ez két okból is fontos:

Először is tudnunk kell mindent az Önök globális társadalmáról, és hogy hol tartanak abban a fejlődési folyamatban, amelynek végcélja a teljes tudatosság.

Másodsorban pedig a velünk való sikeres kapcsolatfelvétel alapkövetelménye, hogy a Föld bioszférája teljesen visszaálljon az eredeti ősállapotába. E bonyolult vizsgálati eljárás a Fényszövetség tudósainak a teljes munkáját most is igénybe veszi.

A vizsgálatok lehetővé teszik a Fény tudósainak, hogy felbecsüljék a szükséges fejlesztéseket/változtatásokat bolygójuk meggyógyításához. A Föld így visszatérhet eredeti állapotába, ahol most is lehetne, ha civilizációjuk nem folytatná örökös ökológiai pusztítását.

A folyamatban olyan különleges felszerelésű hajók vesznek részt, melyek a Fényszövetség jóvoltából folyamatosan felügyelik és rendezik gyönyörű kék bolygójukat. Először is az égboltot tesszük rendbe, és lelassítjuk a sarkkörök gyorsütemű olvadását.

A következő lépés az, hogy a bolygójukon létező összes növény- és állatfajból mintákat veszünk. A Föld szövevényes anyagai holografikus beszámolókat tartalmaznak ezen teremtényekről. A helyi Spirituális Kormányszervezettel konzultálunk, hogy eldönthessük, milyen növény- és állatfajok kerüljenek visszaállításra a Föld régi-új állapotába. A hosszas konzultáció alatt egyúttal döntünk az éghajlatról, atmoszféráról, kontinensek és szigetek elhelyezkedésről, és a tengerszintről.

Továbbá lakhelyek megtervezésére is sor kerül, arra az esetre, ha néhány angyal a Földön, vagy a Naprendszerben kívánna tartózkodni, felügyelés céljából. Több naprendszerbeli bolygót (Mars, Vénusz) újratelepítünk, miután őseredeti állapotába visszaállítottuk őket. Ennek megfelelően földalatti városok is felépítésre kerülnek a Föld felügyelőinek.

Az értékelések kiállításakor volt szerencsénk együtt dolgozni a bolygó- a hold- és napelementálokkal. A Fény e csodálatos lényei számtalan adatot és paramétert szolgáltattak számunkra, valamint tanáccsal is elláttak arról, hol létesítsünk templomokat. A templomokban olyan társas rítusok folyhatnak majd, melyek bolygójuk tudatosságának a szabályozásához szükséges. A felszínt átalakító munkálatok azután kezdődnek, hogy fizikai, mentális, érzelmi és spirituális integrációjuk befejeződött.

Mint említettük, a Fényszövetség jelen pillanatban is az Önök bolygójával való Első Kapcsolatfelvétel létrejöttén munkálkodik. Mert az a tény, hogy tagjai lehetnek egy több mint 400.000 civilizációt számláló szabad egyesületnek, számtalan meglepetést és lehetőséget rejt magában. Ha a kapcsolatfelvétel megtörténik, minden korábbi előítéletük meg fog szűnni!

A Fényszövetség egyik feladata, hogy társadalmuk tudatába mély szeretetet ültessen a Fény, a galaxis érző lényei, valamint bolygójuk élővilága iránt. Ezúton válik Önök előtt lehetségessé, hogy megismerjék, majd kiépítsék a csillagközi társadalmukat. Ez a társadalom létrejöhet, amint a Fényszövetség és Spirituális Kormányszervezet befejezte két különálló, mégis szorosan egybefüggő küldetését. Fontos, hogy a Fényszövetség összes flottája között szoros legyen a kapcsolat. Mindegyik naprendszer maga gondoskodik a flottájáról, és a Helyi Kormányzótanács parancsnoksága alá helyezi őket.

A tanácsok feladata, hogy a saját területükön belül felvegye a kapcsolatot olyan bolygókkal, akik potenciális Fényszövetség tagok lehetnek. Ezen kívül különleges flottával is rendelkezünk, amely ismeretlen területeket felfedezésében vesz részt. E feladatot a Tudomány és Felfedezés (T+F) Csoport végzi, aminek több célja is van.

Először is a Fényszövetség legfőbb feladatához, a Fény és szeretet terjesztéséhez precíz információk szükségesek. Ehhez a Teremtő Fény (mely két tudatállapotban nyilvánul meg: életenergia, és tudásenergia) galaxison átívelő áramlását kell mérni. A Fényszövetség tudósainak meg kell hát pontosan értenie, hogy a tudatosság mennyire oszlik el a Tejút-galaxisukban.

A T+F csoportok kiértékelik egy naprendszer tudatosságának szintjét. Megállapítják, hogy a leendő tag elérte-e a csatlakozáshoz kívánt technológiai fejlettséget. Ehhez pontos adatokat kérhetnek el a Helyi Kormányzótanácsoktól, akik meghatározhatják, hogy elérkezett-e az idő az első kapcsolatfelvételre.

Másodsorban szükséges a Tejút-galaxis még ismeretlen részeit feltérképezni, hogy képet kapjunk a semleges civilizációk fejlődéséről. Ezek a civilizációk 5 fő típusba sorolhatók:

1. kezdetleges,

2. közepesen fejlett,

3. fejlett,

4. semleges és

5. értelmes.

- Az elsőbe olyan bolygók tartoznak, amelyek nem eléggé fejlettek az űrutazáshoz és/vagy háborúk dúlnak rajtuk

- A második kategória bolygói civilizációjuk nagy részének egyesítésére képes közepes szintű technológiával rendelkeznek

- A harmadik típusú bolygók sikeresen egyesítették a naprendszerüket, de nem rendelkeznek információkkal nagyobb szervezetekről, így a Fényszövetségről sem

- A negyedik, semleges bolygók nem kívánnak a Fényszövetségbe belépni

- Az ötödik kategória nyíltan be kíván lépni a Fényszövetségbe, a T+F csapatok elvégzik vizsgálataikat, majd a jelentést elküldik a Helyi Kormányzótanácsnak

Harmadszor pedig lakatlan naprendszerek bioszféráját is tanulmányozni kell.

Ez nagyon fontos, mert ezek a tanulmányok felfedhetik, hogy a naprendszer helyi Spirituális Kormányszervezete hogyan kell, hogy koreografálja az evolúciós mintákat a térségben. Előfordulhat ugyanis, hogy a Spirituális Kormányszervezetnek fizikai angyalokra van szüksége a felügyelet céljából. Ha erre nincs szükség, a T+F csapat megvizsgálja, melyik életforma fejlődött ebbe a szerepbe, és felajánlja segítségét a Spirituális Kormányszervezetnek. A T+F csoport határozottan érdekelt abban, hogy az isteni terv kibontakozzon. Amint elkészültek a jelentések a csapat részéről, továbbítják azokat a Helyi Kormányzótanácsnak és a kapcsolatbizottságnak.

A T+F csoportokat mindig különleges fényszövetségi védelmi erők kísérik. Azonban fontos megjegyezni, hogy védelmi erők a T+F csapatok folytonos és közvetlen irányítása alatt állnak. Korábban már adódtak gondok abból, hogy a katonai erők önállóak voltak, így ezt a problémát így küszöböltük ki.

A védelmi erők elsődleges feladata hogy megvédje a Fényszövetséget bárminemű támadás ellen. Korábban, ha a T+F csapatok új szektorokba merészkedtek, Anchara Szövetségének hadai mindig szorosan figyelték őket, és a Szövetség határozottan ellenkezett a Fényszövetség terjeszkedésével kapcsolatban.

A közelmúltban ez a szövetségi flotta sokszor megpróbálta a Fényszövetség kutatóexpedícióit szabotálni, ezért vált szükségessé a T+F csoportok védelemmel való felruházása. Ezek az összetűzések hivatalosan az 1995-ös anchara-i szerződéssel véget értek.

A Fényszövetségi flotta másik fontos összetevőjét képezik a kapcsolatcsoportok, akiknek nagyon fontos a munkájuk. Mivel folyékony csapatdinamikát alkalmazunk, ezért a csapatoknak folyamatosan tájékozódniuk kell, és tisztában kell lenniük, mi történik a környezetükben. Ezért van szükség a meditációra, hogy minden lehetséges nézeteltérést áthidaljunk.

A csapatok gyors és összefüggő reakcióikkal biztosítják a folyékony működést. Legfontosabb funkcióik mind kölcsönhatásban vannak egymással. A folyékony csapatdinamika elvei szerint jöhet létre az összehangolt együttműködés. Így válik lehetővé, hogy a kapcsolatcsoportok egymást segítsék, vagy önállóan is tudjanak döntést hozni.

Az információk folyamatos cseréje egy színházi darabhoz hasonlóan van megkomponálva. Teljesen tudatos dinamika társul ehhez a folyamathoz. Ehhez tisztánlátás, és érzéki megértés szükséges. A folyamat minden eleme ismeretes a résztvevőknek.

A kapcsolatcsoportok folyékony munkájából létrehozott kiterjedt hálózat nélkülözhetetlen a Fényszövetség számára. A hálózatok alkotják az ún. körzeti fórumokat, melyeknek három fajtája ismeretes.

Fontos még beszélnünk a regionális kormányzótanácsokról is, melyekből már 24 van a Fényszövetségben.

Az Önök Föld bolygója a Szíriuszi Kormányzótanács közigazgatása alá esik.

Rengeteg naprendszer egyesülése szolgált a regionális tanácsok és a főtanács megszilárdulásához. Önöknek is meg kell majd alkotniuk saját kormányzótanácsukat, amely képviselni fogja Önöket a Fényszövetségben.

A kormányzótanács szerepe rendkívül fontos. Nézzük meg, miért!

A regionális kormányzótanács számos fényszövetségi ügyben vesz részt. Ők dolgozzák ki a régió politikai irányvonalát, és, ha a helyzet megkívánja, bíráskodhatnak is két rivalizáló naprendszer között.

A kormányzótanácsok tehát nagymértékben segítik a tagokat a Fényszövetségbe való beilleszkedésben. A 24 regionális tanács esélyt szolgáltat a tagoknak hogy összegyűljenek és gondozzák bajtársias szellemüket. A regionális tanácsok szervezik meg a kultúraközi ceremóniákat is.

A tanácsok kultúraközi cserekereskedelmet is biztosítanak. A tagok bátran használhatják a tanács adta lehetőségeket, hogy így technológiai és intellektuális cserét bonyolíthassanak le egymás közt.

Ahogy már említettük, a Fényszövetségen belül rengeteg kormányzótanács működik, melyeknek két fajtája van:

1. A főbb működési elem a naprendszer összességi kormányzótanácsa, mely a Fényszövetség tagjainak 86 %-át tartalmazza.

2. Egyéni csillagrendszerek kormányzótanácsainak koalíciója. Ezeket a csoportosulást hívjuk csillagligának. A csillagligák általában 2, 3, 5, nagyon ritka esetekben akár 20 naprendszer kormányzótanácsából épülnek fel. A legnagyobb liga a szíriuszi tanácson belül a plejádi csillagliga, mely 50 naprendszer tanácsát foglalja magában, és nemsokára 150 fölé is növekedhet a taglétszám.

A sokrétű kormányszervek szorosan össze vannak szőve a kapcsolatcsoportokkal, melyek a folyamatos interakciót biztosítják a Fényszövetség tagjai között. A Fényszövetség lényegében egy szabad akaratú tömörülés, melynek célja, hogy mindenki értékesnek, fontosnak gondolja tagságát.

Összefoglalva: a Fényszövetség számos regionális tanácsán, és kapcsolatcsoportján keresztül egy sokfajta bolygóból, naprendszerből, csillagligából álló egyesült szövetséget hozott létre.

A közigazgatáson kívül számos űrmisszió is van, melyek kritikus jelentéseket továbbítanak a galaxisbeli eseményekről. A Fényszövetség teljesen tisztában van az űrbéli felfedezés fontosságával. A szövetség a kutató- és kultúratanulmányozó csapatoktól várja az első kapcsolatfelvétel sikerességét.

A folyamatosan növekvő Fényszövetség a Teremtés isteni csatornája, melyen keresztül Fény és szeretet áramlik szét a Tejút-galaxisban. A Szövetség tárja fel a nagyszerűnek mutatkozó isteni tervet. Ahogy Önök egyre inkább tudatosabbá válnak, úgy kezdik megismerni a galaxisukban fellelhető megdöbbentően sokszínű életet. Meglátják, hogy a fényszövetségi naprendszerek miképpen vesznek részt együtt ebben a rendszerben. A Fényszövetség gyakorlatilag a Tejútrendszer „olvasztótégelye”. Lehetőséget biztosít, hogy a galaxis számos életformája végre hallassa a hangját.

Köszönjük, Kalestra!

Rengeteg információt tudtunk meg tőled. A Fényszövetség küldetése példa nélküli. Ennek egyik része a Földdel való Első Kapcsolatfelvétel. A kérdéseik megválaszolása után közelebbről is megvizsgáljuk az Első Kapcsolatfelvétel részleteit.

Kérdések és válaszok

Kérdés: Miképpen kapcsolódnak össze a regionális kormányzótanácsok?

Válasz: A regionális kormányzótanácsok számos kapcsolati bizottságon keresztül vannak összekötve, hasonlóan, mint a Fényszövetség összes többi tanácsához. A kommunikációt a kapcsolattartási bizottság tartja fent, lehetővé téve a jelentések, visszajelzések gyors forgalmát. Ezen alapelv alapján minden naprendszer és tanács kölcsönösen hallatja a hangját, és tájékoztatva van.

K: Hogyan kezelik a válságokat?

V: Vészhelyzetben vagy válság esetén a kapcsolati bizottságok azonnal informálják a teljes Fényszövetséget. A kommunikáció gyors és akadálymentes. Gyorsan reagálunk. Minden kiértékelés hamar a rendszerbe kerül. Bármilyen lehetséges veszélyforrást azonnal kielemezünk, és a kommunikációnak köszönhetően kreatív megoldásokat is gyorsan találhatunk.

K: Folyamatosan vesznek fel új tagokat?

V: Igen. Az új tagok két forrásból is jöhetnek. Az egyik volt szövetségi tagokból kerül ki, az ancharai békeszerződés útján. A másik pedig független naprendszerekből kerül ki, akik tagságot kérvényeznek a Fényszövetségbe. Ezt a Tejútrendszerben bekövetkezett utóbbi néhány év változásának köszönhető.

Csodálatra méltó, milyen gyorsasággal növekedik a Fényszövetség. A növekvő hiedelem szerint a földi évszázad fele előtt a galaxis minden, lakott része hivatalosan is a Fényszövetségbe fog tartozni. A Fényszövetség megalakulását megjósoló prófécia, úgy tűnik, beteljesedni látszik, mely szerint a Fényszövetség felmenetele előtt még egybe fogja fogni a galaxis érző lényeit a Fényben.

K: Mi szükséges, hogy felvételt nyerjünk a Fényszövetségbe?

V: Három fő követelményt kell teljesíteni:

- Először is naprendszerüknek közös célt kell kitűznie maga elé. Naprendszerük minden bolygója és része, mely intelligens életnek ad otthon, szabadon kell döntenie sorsáról.

- Társadalmuknak a Fény szolgálatába kell állnia. Követnie kell a spirituális kormányszervezet útmutatását, és összhangban kell lenniük naprendszerük minden fizikai és spirituális aspektusával.

- Végül megfelelő technológia is szükséges, hogy a csillagközi utazás biztosítva legyen.

Ezt a három követelményt kell teljesíteni, hogy a Fényszövetségbe beléphessenek.

K: A fényszövetségi tagság visszatükrözi-e a mi saját egységünket, amit közben a saját bolygónkon már elértünk?

V: Igen, így van. Önök globális társadalma a jelen pillanatban is a felemelkedés (az 5. dimenzióba való felemelkedés) folyamatában van. Ezután válik szükségessé egy Fény által ihletett galaktikus szintű földi társadalom felépítése, amely összhangban van a spirituális kormányszervvel. Amennyiben az isteni terv beteljesedik, teljes jogú tagjaivá válnak a Fényszövetségnek.

Az első kapcsolatfelvétel után instrukciókat fognak kapni, hogy miképp építsék fel kormányzótanácsukat. Végül ez a kormányzótanács egész Naprendszerüket magában fogja foglalni.

K: Létezik-e egyfajta különleges kapcsolat a krisztusi tudat, a Teremtés Fénye és a szíriuszi csillagnemzet között?

V: Igen. Tulajdonképpen a krisztusi tudat a Teremtés Fényéből ered a Tejútrendszerbe, a szíriuszi csillagkapun keresztül. Ezt hívjuk Szíriuszi Regionális Szövetségi Tanácsnak. A Szíriusznak nagyon fontos feladata van, és a Fényszövetség egyik legspirituálisabb tagjának minősül. Erőteljes szertartásik után több más tag is érdeklődik.

K: Említette a szíriuszi nemzetet. Igaz az, hogy a Fényszövetség a Földet felügyelő bíróságot áthelyezte a plejádi csillagligából a szíriuszi csillagnemzetbe?

V: Igen. Az áthelyezésről a Muluc, Kankin, Caban idején döntöttek (maja naptári dátum: 1994. április 24.). A Fényszövetség tudomására jutott, hogy a földi korlátolt tudatosság (melyet Lemúria és Atlantisz pusztulása okozott) végéhez közeledik, és kezdetét veszi a teljes tudatosságba való fordulás.

A galaktikus társadalom lehetővé teszi, hogy az ősi energiák visszatérjenek bolygójukra. A Fényszövetség a szíriuszi nemzetnek adta a fennhatóságot, hogy ezzel teljes elkötelezettségét fejezze ki a Föld visszaállításával kapcsolatban.

K: Milyen szerepet fog játszani a plejádi csillagliga a szíriuszi Föld-fennhatóság felett?

V: A plejádiak rengeteg lelket biztosítottak a Föld bolygójuk számára (hogy ide inkarnáltak), azzal a céllal, hogy felkészítsék Önöket a galaktikus társadalomra. Sok lélek tanácstag lesz ebben az eljövendő társadalomban.

A plejádi csillagliga jelenleg változáson megy keresztül. Azon dolgozik, hogy patriarchális társadalmát egy sokkal nyitottabb, nyugodtabb, akadályok nélküli matriarchális társadalommá formálja.

A Föld is hasonló cipőben jár. Sok isteni prófécia világosan kimondja, hogy ha a Föld társadalma eléri a teljes tudatosságot, az óriási mértékben fogja az egész Tejút-galaxist a Fény felé lökni.

Ez lesz az a pillanat, amikor a galaxis teljes mértékben meg fogja érteni a Teremtést. Ezek az események olyan változásokat hoznak, melyek nem pusztán érzéki jellegűek. Bár a Föld átváltozása jelentéktelennek tűnhet, de galaktikus méretekben óriásinak számít.

K: Miért különleges a mi bolygónk?

V: Mert példaértékű. Ami különlegessé teszi az a végtelen fajtájú fellelhető életforma, és szokatlan energiája. A Fényszövetség tanácsadói szerint mindössze 100 ilyen különleges bolygó létezik az egész Tejút-galaxisban! Minden más bolygóból hiányzik valami fontos tényező, ami a próféciákban leírt bolygót jellemzi. Egyedül a Föld rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, amelyek a változás előhírnökévé tehetik a galaxisban. Ezért koncentrálódott annyi energia itt az elmúlt egymillió évben.

K: Mitől különbözik a Föld annyira az említett 100 másik bolygótól?

V: Különleges a többi bolygó között, mert számtalan próféciában (melyet a hüllő- és dinoszauruszlények is megjövendöltek) megemlítik. A jóslatok szerint a Föld és naprendszere a Fény visszatértének a szimbóluma a Tejút-galaxisban. A példa nélküli változások a Föld bolygón szintén hangsúlyosak a próféciákban.

A változás azt jelzi, hogy elérkezett az idő, hogy az érző lények végre újraalkossák a létezésüket, civilizációjukat és a teljes gondolkodásukat. Ezzel magyarázható az is, hogy kb. 1988-tól kezdve a Fényszövetségünk a Tejút-galaxisban mindenütt rohamos mértékben növekedésnek indult.

Korábbi szövetségi tagok csatlakoznak a Fényszövetségbe az Önök bolygójának köszönhetően. A Föld lesz a változás, a Fény, és az isteni alázat mintabolygója az egész Tejút-galaxisban. A legtávolabbi csillagnemzetekből is a Föld csodájára fognak járni, hogy lássák azt, hogy élhessenek rajta, hogy az otthoniaknak is beszámolhassanak élményeikről. Ők tanúbizonyságot fognak tenni a Földön lezajlott tudatváltozásról.

Ezért olyan különleges az Önök Föld bolygója. Ezért biztosít a Fényszövetség rengeteg embert és erőforrást bolygójuk helyreállítására.

A bolygójuk igen érzékeny, ezért dimenziók közti lényeket is magához vonz. A Naprendszer egésze a teljes mértékű, megjósolt változás küszöbén áll.

K: Mi szükséges ahhoz, hogy ez a régi jövendölés beteljesedhessen?

V: Három lépés maradt csak hátra:

- Elsőször társadalmuknak a teljes tudatosságba kell lépni, és tisztában kell lenni ennek az állapotnak a következményeivel.

- Másodszor fel kell venni az Első Kapcsolatot a Tejút-galaxis Fényszövetségével. Ez az esemény jelentős mértékben meggyorsítja a teljes tudatosság felé vezető folyamatot.

- Végül pedig saját kormányzótanácsot kell felállítani, hogy beléphessenek a Fényszövetségbe, és ezzel biztosítsák az Isteni Terv kibontakozását.

 

A valódi UFO-kutatás mártírja: Jean Migueres

A valódi UFO-kutatás mártírja:
Jean Migueres

(1940 - 1992)

 

Jean Migueres

 

(Michael Hesemann összefoglalója nyomán)

 

1969. augusztus 10-én a 29 éves Jean Migueres mentősofőr szokásos munkáját végezte, ám ez a nap örökre megváltoztatta az életét.

Azt a feladatot kapta ugyanis, hogy egy dél-francia város, Perpignan kórházából egy haldokló öreg embert hazaszállítson az észak-francia otthonába; a haldoklónak ez volt az utolsó kívánsága, nem akart kórházban meghalni.

18.40-kor Jean öccsével együtt, aki betegszállító volt, megjelent egy akkor legkorszerűbbnek számító mentőkocsival az öregember otthona előtt, hogy feleségével együtt Rouen városába szállítsák őket.

Röviddel Párizs előtt azonban az öregember meghalt.

Egy rövid fővárosi pihenő után a szomorú utazás továbbfolytatódott Louviers-en át Rouen felé az A13-as autóúton.

Migueres elég nagy sebességgel hajtott a háromsávos úton, amikor valami bizsergést érzett a fejében, mintha szavakat véstek volna beléje:

„Ne félj semmit, bízd csak ránk magad, akkor nem lesz számodra fájdalmas. Azért vagyunk itt, hogy megvédjünk; az egész számodra csak egy illúzió lesz. Nem fogsz érzeni semmit, csak arra kérünk, hogy maradj nyugodt!“

Ekkor még Jean, a mentőkocsi-vezetője azt gondolta, hogy mindez a fejében csak hallucináció volt, ám hirtelen az égen egy fehéren csillogó felhőt vett észre maga előtt, amely úgy tűnt, hogy feléje közeledik és amelynek fémes kontúrja volt.

Egyidejűleg Jean tőle mintegy két kilométer távolságban megpillantott egy vele szembejövő autót is, amelynek a vezetője nyilvánvalóan részeg volt, hiszen a sávok között kacskaringózva ide-oda vezette a kocsiját. Migueres persze megpróbálta kikerülni, de hiába: a két kocsi frontálisan egymásnak ütközött. Az eredmény mindkét részről totálkár!

„Ennél a borzalmas ütközésnél mindkét jármű szabályszerűen szétroncsolódott“, írta következő nap a helyi újság.

A louviers-i rendőrség 999. számú közleményében a járművek összeütközési sebességét több, mint 310 km/órára becsülte.

Az összeütközés ereje a mentőkocsi utasait kihajította az útra.

Egyedül Jean Migueres marad súlyosan sérülten a roncsok között fogva.

baleset

A mentőosztagnak több, mint három órába került, míg kiszabadították szorult helyzetéből.

Jeant a széttört karosszériából szabályosan ki kellett vágni és egy tűzoltó-mentőkocsiban az autóüléssel együtt kellett elszállítani, mivel annyira sérült volt, hogy hordágyra sem lehetett fektetni.

Másnap reggel 8.45-re, mikor beszállították a louviers-i klinikára, Jean Migueresnél beállt a klinikai halál.

Bár gyorsan lemondtak róla, egy újrafelélesztési kísérlet során Jean mégis magához tért.

Sérüléseit számba véve, számos nyílt törést állapítottak meg nála a felső és az alsó végtagoknál, azonkívül medencecsont- és orrcsonttörése is volt.

Mellcsontja annyira benyomódott, hogy beleszúródott a tüdejébe. Belső vérzéseket állapítottak meg a lépnél, az epénél és a májnál is.

18-szor kellett megműteni, miközben háromszor klinikailag halottnak nyilvánították. Az orvosai szerint kész csoda volt, hogy egyáltalán túlélte a balesetet.

Ám Jean Migueres eközben elszántan hallgatott arról, ami közvetlenül a balesete alatt történt vele, mivel attól tartott, hogy bolondnak nézik.

Csak később, mikor már fel tudta idézni a részleteket, közvetlenül az ütközés után - így mesélte - megjelent neki egy lény, aki kinézetében a földi emberekhez hasonlított, bár a koponyája nagyobb és határozottan fejlettebb volt a miénknél.

Jean Migueres a földönkívülivel

Ebben a pillanatban újra bizsergést érzett a fejében, majd szavakat hallott: „Nyugodj meg, csak látszólag sérültél meg, a valóságban semmi bajod sincsen.

Nem fogsz semmilyen testi fájdalmat érezni, sem a baleset miatt szenvedni. Mostantól kezdve sokkal több vitalitással fogsz rendelkezni, mint korábban.

A bolygód számára még ismeretlen eljárással foglak meggyógyítani“.

A lény egy kicsiny, világító korongot helyezett a nyakára, ekkor villámcsapásszerű valami belényilalt.

„Újradimenzionáltalak“, mondta a lény, majd eltűnt, anélkül, hogy előtte bármit is igért volna:„majd még eljövünk hozzád“.

És Jean valóban nem is érzett a balesete utáni időben semmilyen fájdalmat.

De a lény második ígérete is igaz lett: a következő hónapokban Jean Migueres az őt megmentő lényektől folyamatos tájékoztatást kapott.

„Mi a te Mindenség-testvéreid vagyunk“,fedték fel magukat, „épp olyan élő és intelligens lények, mint ti.

A mi fizikai sajátosságaink és felépítésünk sok vonatkozásban hasonló a tiétekhez.

Az a követünk, aki neked a mentőautóban megjelent, ezt az eredeti alakjában tette.

Bár előfordulhat, hogy bizonyos kapcsolatoknál a külalakunkat megváltoztatjuk, ami azért lehetséges, mert mi a matériát abszolút uralni tudjuk.

Mi a fizikai evolúció minden fokán keresztül mentünk, épp úgy, ahogy ti is keresztül fogtok menni, azonban mi már a ti evolúciós fázisotokat korszakokkal ezelőtt magunk mögött hagytuk, amely mintegy 20 millió évnek felelne meg a ti földi időszámításotok szerint.

Képesek vagyunk a bolygótok valamennyi nyelvén telepatikusan kommunikálni, és felhasználjuk ezen nyelvek mindegyikéből azokat a szavakat, melyek jelenlegi megértési szinteteken érthetőek.“

Jean megtudta, hogy a világegyetemben egy Intergalatikus Konföderáció létezik. melynek az a feladata, hogy fenntartsa az egyensúlyt az univerzumban, és mindazokat a bolygókat egyesítse, melyeknek sikerült a technológiájukat és a spiritualitásukat hasonló módon és egymással párhuzamosan fejleszteniük.

De megtudta azt is, hogy a kozmoszban vannak olyan bolygók, melyeken ugyan már intelligens élet fejlődött ki, ám a csillagidejüket még nem érték el (megj: csillagidő azt jelenti, hogy minden bolygó fejlődése zodiákus-korszakokon át halad, és ezeken a bolygókon az intelligens élet még nem lépett be egy spirituális-technikailag fejlett korszakba - ahogy a Föld sem!) ezért a fejlődésüket még a Konföderáció támogatja.

A földönkívüliek az emberiség szülei. Ők gyakran beavatkoztak mind a Föld, mind más bolygók életébe, hogy a kialakuló civilizációknak segítsenek és a spirituális és egyúttal a technikai evolúciójukat vezessék.

A korábbi korszakokban az emberiség fejlődésére is alapvető befolyást gyakoroltak.

Jean Migueres tőlük azt a feladatot kapta, hogy országa népét a földönkívüliekkel való kapcsolatra előkészítse.

Ő ezt elfogadva és 1977-től a nyilvánosság elé lépve, elkezdett előadásokat tartani a földönkívüliekkel való találkozásáról és a kapcsolatfelvételt előkészítő küldetéséről.

Jean Migueres a televízíóban

A Jean Migueres-rel való közvetlen kapcsolatfelvételük oka pedig az akkor végbe ment holdraszállás volt.

Ők nagy veszélyt látnak abban, hogy egy olyan emberiség, amely a saját világát beszennyezi és elpusztítja, amely nem tud békében élni és amelynek cselekedeteit egyedül kapzsiság határozza meg, az önpusztítás vírusát az egész kozmoszban elterjessze.

Ahogy Migueres írta: „Semmiképpen sincs jogunk arra, hogy a mi negativitásunkat, a mi gyilkos fegyvereinket, a mi korrupt életmódunkat és betegségeinket más olyan bolygókra exportáljuk, amelyek technológiailag kevésbé fejlettek, mint a miénk, és így azok lakosai sem védekezni, sem hatékonyan ellenállni nem tudnak nekünk.

Ráadásul ez ment végbe már a Földön is: éppen a fejlődő országok népeinek a rovására!“

Az Intergalaktikus Konföderációnak az a feladata, hogy az univerzumban fenntartsa a békét, ezért számára elfogadhatatlan, hogy a nem-békés fajok más bolygóra veszélyt jelentsenek.

A Kozmikus Őrzőknek az a feladata, ahogy ez a nevük is mutatja, hogy a bolygók élete felett őrködjenek.

Ők megfigyelik és irányítják a különböző népek evolúcióját az úgynevezett fejlődő bolygókon.

Diagnózisuk bolygónk jelenlegi állapotáról: „Mind a Föld, mind a lakosai betegségben szenvednek.

Csak akkor lehet a szükséges változtatást a fejlődési menetben véghezvinni, ha minden ember belülről megváltozik.“ Jean Migueres szerint: „Mi mindannyian egy lánc tagjai, az univerzum sejtjei vagyunk. Ami a Földön történik, azért mindannyian felelősek vagyunk.

1996 az az év, (megj: írta Jean Migueres a ‚1996 La revelation‘ című 1986-os utolsó könyvében ) amikor ‚Első Kapcsolatfelvétel‘ eseményét eredetileg tervbe vették.

1996-os kapcsolatfelvétel

Minden ember a tudati fejlődésétől függően, ez a kapcsolat itt a Földön hamarabb vagy később jöhet létre.

Mert a Föld jövője és a kapcsolatok jellege, melyeket mi a mindenség azon lényeivel, akik a fény emberei, ápolni fogunk, a mi felelősségünk.

Mert mindenekelőtt az univerzum polgárai vagyunk.

Az Intergalaktikus Konföderáció előttünk való megjelenése, ami számunkra az aranykorszak kezdete lenne, csak egy egyszerű rutinfeladat, amely mégis garanciát jelent a boldogság, a harmónia és a béke korszakának eljövetelére.

Ám ennek megvalósulása teljesen tőlünk függ.“

Jean Migueres-t 1992. július 28-án Lyonban a nyílt utcán több lövéssel agyonlőtték. Felesége, Odile és Jean egykori barátai továbbra is azért dolgoznak, hogy Jean Migueres kozmikus küldetése mindenki számára ismert legyen.

Új spirituális szemlélet
Cikkek száma:
24
Elhallgatott tények
Cikkek száma:
1