Az alábbi videóban Robert Dean ufó-kutató, egy 2011-es kaliforniai előadásának végén, egy kérdésre - pontosabb egy megállapításra - válaszolva, megerősíti azt az évtizedek óta ismert tényt ( melyet minden komoly kutató már közhelyszerűen ismer, kivéve a magyar ufó-nemkutatókat ), hogy a Galaktikus Flotta őrjáratozott az Apolló-küldetések idején ( is ), hogy felügyelje és esetleg megakadályozza a földi hatalmak pusztító szándékait.

A szóban forgó videóban kb. 4p 30mp-től 9p 45mp-ig nagyjából erről van szó :

https://www.youtube.com/watch?v=iNXO3SoMup0

Vagyis ismét lelepleződik a kamu-űrkutatás egyik valós szándéka, tehát az, hogy atomrobbanással akarták ellenőrizni a Hold ( akkor már rég közvetett módon bizonyított ) üreges voltát és így a mesterséges eredetét is.

Na, és épp ez az, amit a Galaktikus Szövetség soha sem fog engedni ( ahogy a hatvanas évektől már a Föld légkörében sem engedi az atomrobbantásokat ), annak ellenére sem, hogy Tellerék továbbnyomultak akkor egy még pusztítóbb lézer-űrfegyverkezés kifejlesztésének az irányába.

És itt jön be a képbe a Keviczky Kálmán-féle kamu-ufókutatás is, akinek - szinte mondani sem kell - a magyar ufó-nemkutatás immár több, mint két évtizede 100%-ig az áldozatul esett! - A magyar nép pedig még mélyebb tudatlanságba ( különösen akkor, mikor a dicső "ufókutatók" a nagy semmiért évenként Keviczky Kálmán-díjakat osztogatnak egymásnak )

Nos, Keviczky úgy kellett Telleréknek, mint egy falat kenyér, hiszen "Kálmán bácsi" Ufó-kutató szervezete ( mely szervezet, ahogy Magyarországon is, valójában egy személyes /volt/ ) mindig arra fektette a hangsúlyt, hogy a Földet a földönkívüliek támadással fenyegetik! - Ez volt a fixa ideája, és ezt vette át 1989-től a magyar ufó-nemkutató vonal is!

Így tehát Keviczky tulajdonképpen igazolta Tellerék űrfegyverkezési programját, hisz az állandó riogatásaival pont azt az alapképletet valósította meg, mint amire az egész hazugság-világrendünk alapul : mindig a tolvaj kiált rablót!

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...