Új spirituális szemlélet

A galaktikus memóriabankokról 

Egy galaxis valójában százmilliárdnyi csillag-/naprendszerből álló test, melynek minden csillagrendszere élő sejtként működik. Az emberi csakrához hasonlóan működő fekete és fehér lyukak pedig segítenek fenntartani az időtől független anyag- és energiacserét a galaktikus testben, épp úgy a galaktikus test kisebb csakráinál ( akupunktúrás pontjainál ) is.

Bővebben ...

A Fény Galaktikus Szövetségének céljai

Most egy olyan spirituális cikket szeretnénk közzé tenni, melyet a napokban írt egy magyar fiatalember. 

Mert nagyon örvendetes számunkra, hogy végre Magyarországon is egyre több tizen- és huszonéves rendelkezik azzal az időseket megszégyenítő mély belátással és bölcsességgel, amely éppen az álrendszerváltás óta reklámozott megélhetési prófétákból eddig oly' fájóan hiányzott! 

Az írás maga pedig jól tükrözi egyrészt azt, hogy a fiatal szerző első kézből szerzi az ismereteit, azaz nem spekulál, nem össze-vissza lopkodott ötleteket ad el saját felismerésként, másrészt ott van nála az a fiatalos egyszerűség és közvetlenség is, melyet még ugyan nem a mindent átfogó ismeret, hanem a lelkesedés és az eljövendő Új Világ feltétlen hite sugároz át. ( Ezt a hitet pedig csak az első kézből nyert tapasztalat adhatja meg. ) 

Bővebben ...