Új spirituális szemlélet

Ez a világ addig unalmas, míg egy szinten folynak a dolgok benne.

Ha két szinten, akkor már legalábbis nem unalmas, hanem egy kicsit-nagyon vicces - minden dráma is, amit az egyszintű tudnak kötelező tapasztalnia.

A materializmus az egyszintű tudat esszenciája, ezért lett rögtön halálosan unalmas minden, mikor hatalomra került. Főleg a tudomány, ami azóta a kutyát sem érdekli - joggal.

Így maradtak a kábítószerek, hogy az unalom-világban egyáltalán egyik napról a másik továbbvonszoljuk magunkat.

Legfőbb kábítószer a népnek a hatalom részéről A remény keltése, hogy holnap jobb lesz, pedig bizonyos, hogy egyszintű tudattal mindig rosszabb lesz.

A Föld a világegyetem legbonyolultabb multidimenzionális bolygója.

Azonban kizárt dolog, hogy fenti mondatot akár egyetlen 3D-be zárt Föld-lakó kellő mélységében felfogta volna!

Leginkább sehogy, a spirik meg talán egy kicsit sejtik.

Nemrég újra fordítottam egy Lev által közölt leírást, egy hölgy tapasztalatát a 4D-s Földdel kapcsolatban:

 

 https://spiritufo.hu/kontakta-irodalom/fenykontaktak-kozlesei/310-lev-ismerkedes-a-4-d-s-foldel

 

Szerintetek ez hol van?

Mármint a 4D-s Föld, meg az 5D-s, meg a 6D-s?

Ugyanitt természetesen!!!

Ahol most állsz, az unalom-Föld kellős közepén.

Tehát a paradicsom mindig ott van, ahol éppen vagy - de nem spiri-kábítószerként valami asztrális-angyali élményként, hanem nagyon is konkrétan itt és most éter-anyagi szinten!

Ezáltal, ha tudatos vagy, rögtön véget is ér a szenvedésed - elvileg.

Gyakorlatilag meg akkor, ha két szemeddel látod.

Egy átlag-multidimenzionális bolygó 5-7-9-12 emeletes. Vagyis ennyi szinten folyik párhuzamosan rajta az élet. Épp úgy, mint egy 10 emeletes panelházban.

Nyilván örültek neveznék azt a lakót, aki az 1. emeleten lakva kijelentné, hogy csak az az emelet létezik! Sőt, még egy fegyveres bandát is szervezne, hogy minden ellenvéleményt elhallgattasson és mindent eltüntessen, ami az ellenkezőjét bizonyítja.

Nos, ez a kollektív tudat, mely alapból őrült, ha jó, ha rossz, mert a jósága is teljesen egy emelethez köti!

Mert mindenki azt hiszi, hogy bonyolult dolog az emeletek között közlekedni!

Hogy valami ismereten isten engedélye kell hozzá... meg hogy sokat kell szenvedni érte... hogy egyszer... talán millió évek múlva ... spirituálisan odáig fejlődök... hogy más szintekre is eljussak - nem!!!

Csak be kell szállni egy liftbe, és néhány másodperc múlt ott vagy - épp úgy, mint egy panelházban! És ott is maradhatsz, ha az a szint tetszik neked természetesen.

EZ egy multidimenzionális bolygó alap-működése.

A rajta élő polgárok így elsőképből tapasztalják meg, hogy mindent a tudat teremt, és nem egy külső féltékeny isten, aki lerögzítette a világ tapasztalatát egyetlen egy szintre.

A tudat pedig azt teremti, amiben hisz természetesen!

És abban hisz, ami a legbelső önképe.

És azért teremti még mindig ezt az unalmas világot, mert a legbelső önképe még mindig azonos azzal a féltékeny istennel, az ő félelmével, aki 6000 évvel ezelőtt elindította erre a tapasztalati útra!

A mostani tudatosságunk azonban elkerülhetetlenül megteremti annak a vízöntő-valóságnak a tapasztalatát is végre, annak az egyszerűségét, józanságát és magától értetődőségét, hogy a különböző itt és most létező paradicsomi világokba úgy tudsz jönni-menni ki-be, mintegy toronyház liftjében közlekednél az emeletek között.

Mert a Vízöntő-isten nagy haver... ráadásul nem féltékeny.

 

 

A lépcsőház a mennybe tehát szó szerint azt jelenti, hogy minden különösebb hókuszpókusz, titokzatos és titkolt csillagkapuk nélkül tudsz közlekedni a világok között!

Olyan egyszerűen és magától értetőden, mint amikor most a városi közlekedésben veszel részt, vagy egy emeletes házban lifttel közlekedsz.

Ez egy multidimenzionális bolygó minden polgárának az előjoga!

 

https://www.youtube.com/watch?v=CKn5lydAZ6k