( A hazugság pedig mindig kiöli a lelket a világból - régi druida mondás )

 

Az aktualitás, mely a cikkünket megírásra ösztönözte, az az elképesztő félreinformálás, vagyis a ufó-téma iránti teljes tudatlansággal párosult okoskodó fecsegés, mely az Enigma legutóbbi adását ( is ) jellemezte.

Eddig nem nagyon szóltunk konkrétan erről a műsorról, mely már lassan két éve osztja az észt álezoterikus témákban - azért álezoterikus, mert a jelenlevő "szakértők" személye biztosíték arra, hogy az igazságot még véletlenül se mondják ki, csak minden megmaradjon valami tudálékos fecsegés szintjén, ahogy ez ebben a témában is Magyarországon 22 éve folyamatosan történik!

És még ha csak fecsegésről lenne szó, meg ingyen reklámról személyük és bulvár-irományaik számára, akkor még nem tartanánk érdemesnek, hogy néhány megjegyzést tegyünk!

Ám a legutóbbi műsorban már felhozták Astar Seran személyét is és vele kapcsolatban sok hazugságot, mely teljesen értetlen, anti-spirituális szemléletük szerves következménye!

Tehát a tisztázás végett :

1. Az a két amerikai kontakta, mely július végén egymással párhuzamosan csatornázta az augusztus 4-i megjelenés-üzenetet, egyik sem volt Astar-channeling!

2. Azért, mert az egyik üzenet plejádi forrásból jött - a másik szíriusziból - nem jelenti azt, hogy akkor már az automatikusan Astartól jött!

Ez az első, melyet azonnal tisztázni kell, mert ebben a témában Szűcs Róbert megint össze-vissza beszélt, ugyanakkor ismét nagy tudatlanságáról tett tanúságot, ami már gyakorlatilag a hazugsággal egyenlő, mikor azt állította, hogy tulajdonképpen Astart valamikor a kilencvenes években valamilyen ezós hölgyek találták ki maguknak, mintegy férfi-eszményeik lelki megvalósulásaként! - Azaz ugyanazt állítja, mint amit a hivatalos tudomány/ pszichológia az ötvenes évek óta az egész ufó-jelenségre ráhúz : elfojtott vágyak lelki kompenzálása ( C. G. Jung, Jacques Vallée )!

A heti Enigma-videóban kb. a 15. perctől van az a részlet, mely a legtöbb valótlanságot tartalmazza Astarral kapcsolatban :

https://www.youtube.com/watch?v=PYovVe4amyc

És itt úgymond Magyarország egyik legnagyobb "ufó-szakértőjét" hallhatjuk, aki viszont olyan elemi ismeretekkel sem rendelkezik az ufológiában, hogy

1. Astar Serannal az első kontakt-kapcsolatot már 1952. július 18-án George Van Tassel vette fel, aki természetesen férfi volt.

2. Nem csak két földönkívüli faj létezik( szürkék meg magas szőkék ), kedves Szűcs úr, hiába is ezt hajtogatja 22 éve a könnyű számszaki megjegyzés kedvéért, hanem számtalan faj van, és ebből a Földre is annyi látogat, olyan változatos kinézettel, amely messze meghaladja még Andersennek a fantáziáját is - de hogy ne beszéljünk a levegőbe, itt van egy rögtönzött lista Norvégiából a földönkívüli fajokról és civilizációikról :

 

http://www.galactic.no/rune/englETdatabase.htm

http://www.galactic.no/linkmap.html

 

És ha valaki egyszer is komolyan utánanéz ezeknek a fajoknak - Magyarországon ez még nem történt meg, kivéve a mi honlapunk törekvését -, akkor olyan hihetetlen ténnyel szembesül - amit azonban tudatalatt minden ember sejt -, hogy annyi a földönkívüli fajoknak és civilizációknak a száma a mi univerzumunkban ( is ), mint a sivatag homokszemei!

Ráadásul ezek szintén számtalan denzitásban és dimenzióban vannak elosztva! - Na, ez az, amit mi "ufó-kutatóink" és "ufó-szakértőink" képtelek felfogni és megemészteni mind a mai napig - nézzék csak meg pl., hogyan reagál Szűcs Róbert ebben az Enigma-adásban már pusztán a "dimenzióváltás" szóra is!

Ez egy tipikus materialista reagálás, aki interiorizálta, teljesen a saját személyiségébe építette a hivatalos áltudományos világkép rögeszméjét a lassú változásokról! - Azaz arról, amire minden materialista törekszik : egy élet alatt lehetőleg felélni mindent zavartalanul, utána meg jöhet a vízözön!

2012-es radikális változások éppen ezért nagyon zavaró tényezők számukra : hirtelen változás??? - Csak nem létezik mégis Isten?