Izsáky László 2004-ben eltűnt Szatmárnémetiből ( tehát nem halt meg ), és valószínűleg visszament a Szíriuszra!

Az idézett internet-címeid közül pedig, talán az elsőt lehet többé-kevésbé komolyan venni, mivel az az Izsáky-leíráson alapszik, bár hozzátenném, hogy azok a kutatók is állandóan összekeverik az aranylemezek üzeneteit az Arvisurákkal.

Aki pedig most itt Magyarországon az Izsáky-hagyatékról - fizikális értelemben - egyáltalán tud, az talán Kozsdi Tamás, mivel nála egy ideig ott volt a hagyaték, de hogy kitől kapta és kinek adta oda, azt tőle kellene megkérdezni! ( És talán válaszolni tudnak arra is, hogy miért csak 16 aranylemez ismert.)

- Ugyanakkor : a harmadik hivatkozásod Keviczky Kálmánnal kapcsolatban (http://sites.google.com/site/keviczkykalman/ti-kueldtetek ), számomra egy nagy fájdalom - mármint Keviczky "munkássága" -, mivel éppen az ő áldásosnak nem mondható tevékenysége vitte félre már 1990 táján az egész magyar ufó-kutatást - vagyis ufó-nemkutatást!

Itt is látható sajnos, hogy még Izsáky László is milyen naiv volt akkor - ahogy mindannyian abban az időben!

Olvasd csak el Keviczky válaszát Izsáky Lászlónak, aki könyörög neki könyve kiadási lehetőségéért ( mivel a román rokkant nyugdíjból még hideg vízre sem futotta - és mit gondolsz, mennyi lehetett akkor a nyugdíja egy USA titkosszolgálati őrnagynak? ).

Aztán látszik Keviczky válaszából a teljes értetlenség ( mai kifejezéssel : spirituális vakság ), hogy azt hiszi - pedig Izsáky megírta neki a történetét -, hogy Izsáky birtokában vannak az eredeti aranylemezek - amelyekkel, úgy mond, finanszírozhatná a könyve kiadását.

Aztán :

" A pokolba (!) a sok üzengető földön kívüli civilizációkkal, hát nem tudnak az üzenetekkel együtt pénz is átutalni, hogy üzeneteiket terjeszteni lehessen?" - Igen, ez Keviczky ( szellemi ) színvonala, és ez az egész magyar ufó-nemkutatásé is!

Aztán beindul a szokásos dezinformáció :

"...akkor, amikor 5 évtizede az UFO erők (?) a világ nagyhatalmaival nem kívánnak kapcsolatot létesíteni..." - azaz : majd olyan parasztgyereknek, mint amilyen te vagy, aki szó szerint az életét adta az IGAZI ufó-kutatásért, majd érted egy szalmaszálat is keresztbe teszünk? - Mert EZ a lényege Keviczky sorainak!

És természetesen - ezt ő tudta a legjobban - az USA Roswell óta TARTJA a kapcsolatot a... NEGATÍV földönkívüliekkel.

A POZITÍVAK viszont ( ezt is pontosan tudják - és akár Mágocsi sztorijánál is jól látszik ) csak ARRA ÉRETT, NEM KOMPROMITTÁLÓDOTT EMBEREKKEL veszik fel a kapcsolatot, hogy az egyetemes SZERETETÜZENETET, melyet a Földön is egykor minden tanító tanított, nekik átadják!