A török nyelvekben a "kara" feketét jelent még most is.

A magyar "fény" szót a kínaiak chan-ként vették át, ebből lett a japán zen.

A garabonciás diák az a személy, aki kara-bon fényvallást követi, de rejtőznie kell a világ előtt, ám egy titkos testvériséghez tartozik, és olykor csodákat is művel.

A "kara" itt eredeti értelemben a fény rejtőzését jelenti!

Hogy a világ sötétséget lát fény helyett!!!

A világ számára tehát nem csak egy nap, hanem az év minden napján kara-csény, kara-chan, kara-zen van, mert tudati szinten nem ismeri fel a fényt, pedig mindig ott áll előtte!

Lelki szinten ezért minden nap a lélek legsötétebb éjszakája van addig, amíg át nem fordulnak dolgok: az eddigi testi jó lesz a rossz, és az eddigi lelki rossz lesz a jó - ez a lelki téli napforduló, amely nem köthető egy minden évben ismétlődő kozmikus eseményhez, hanem bármikor megtörténhet, ha tudat belátja, hogy tévedett.

Minden külső dolog csak a belsőnek a hasonlata, ezért valójában teljesen érdektelen addig, hogy mi folyik külsőleg, ha ez nincs együttállásban a belső folyamatokkal!

Ha viszont a belső és a külső együtt áll, akkor külsőleg is csoda történhet!

Akkor a lelki téli napfordulóból egy pillanat alatt nyári napforduló lesz!

Akkor Aton, a Napisten teljes erejében ragyog ránk! Mert Belsőnk, a Baal-isten együttállásban van Atonnal, a külső fényistennel.

Ez egy óriási tisztulási folyamat, amit mindig a víz, a Vízöntő jelképez, aminek a külső jelképe a Baal-Aton, mely mögött feltűnik az örök boldogság jelképe a bodo-chan:

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...