Jó tett helyébe jót várj...

Majdnem pontosan 63 éve történt, 1961. április 18-án, hogy egy kisebb csészealj landolt Joe Simonton gazdálkodó Wisconsin állambeli farmján.

Az ok, amiért a csészealj leszállt, teljesen szokványos volt: elfogyott a vízük!

Ezért egy kb. 150 centis, kezeslábasba öltözött humanoid lény jelent meg a farmer házának ajtaja előtt, és az egész univerzumban általánosan ismert kézmozdulatokkal vízet kért tőle, miközben egy csészét/kelyhet is átadott a farmernek.

Jos Simonton erre készségesen teletöltötte neki vízzel.

Ezt a földönkívüli megint az egész univerzumban ismert kézmozdulatokkal köszönte meg a farmernek.

Joe Simonton valószínűleg utánament a kis embernek, mert a csészealjába bepillantva még két hasonló humanoidot látott, akik közül az egyik éppen palacsintát/lepényt sütött, és a földönkívüli "szakács" rögtön négy palacsintát/lepényt ajándékozott neki.

És ennyi volt az egész találkozás.

Mert végül a csészealjnak bezáródott a ajtaja, és kilőtt az ég felé.

A víz nekik természetesen nem inni kellett, hanem a földönkívüli civilizációk egy része olyan csészealj-meghajtást használ, hogy energiatermelésükhöz víz kell, vagy úgy, hogy közvetlenül a víz molekulák bontásából nyerik a tiszta energiát - gondoljunk gróf Spanyol Zoltán korszakalkotó találmányára! -, vagy úgy, hogy a folyékony fém, főleg a higany fénysebesség körüli cirkuláltatásához kell egy kis víz is.

(Épp úgy műszaki meghibásodás esetén is lecsökkenhet a víz jelenlétének a szintje a csészealjban.)

De akárhogyan is történt ezeknél a vizet kérő földönkívüli testvéreinknél, nekik egy csészényi víz sokszor hónapokig/évekig elég az energiatermelésre! Ezért sem nagyon tartalékolnak belőle.

Mert egyetlen víz molekulából is ezerszer annyi energiát nyernek, minden káros hatás nélkül, mint mi!

Egy pohár vízben is több víz molekula található, mint amit az Avogadro-szám leír, vagyis 6,022 x 10^23 molekula. Legalább 100-szor annyi.

Így ha egy nap milliárdszor milliárd (10^18) vízmolekula energiáját is használnák fel, akkor is kb. 1000 évre elegendő energiájuk van még egy pohár víz révén!

A humanoid űrutazók általában nem isznak vizet, hanem egy speciális energiafolyadékot, egy mézízű, fehéres, átlátszó valamit, ami teljesen feltölti energiával a test minden sejtjét.

Kapcsolódó cikk:

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/04/az-amerikai-legiero-is-vizsgalta-azt

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...