És nem csak most (augusztus 4.-re vonatkozóan) azok, hanem már folyamatosan a kilencvenes évek közepétől átadott Galaktikus Flotta-megjelenési és "világvége"-információk is - melyek akkor állandóan 1999-2000 körüli végről szóltak!

Hogyan lehetséges ez? Mikor ezekből látszólag semmi sem jött be?

Úgy, hogy a mai emberiség, de még a fénymunkások nagy része sem érti az Univerzumunk egyik spirituális alaptörvényét!

Mert a szabad akarat törtvénye szerint mindig kettőn áll a vásár!

Teljesen lehetetlen ugyanis valaki számára a mentális-asztrális szférából a fizikaiba bármit megnyilvánítani, ha azt egy entitás a durvaanyagi szinten nem akarja valóságként átélni!

Ennek megértéséhez egy egyszerű példa :

Ha valaki, mondjuk egy nagy társadalmi tekintélyként - lehet ez akár egy miniszterelnök is - hirtelen felhív egy egyszerű embert, hogy őt holnap fel akarja keresni a lakásán, akkor egy hagyományos tudatú ember ezt a telefonon közölt információt majdnem bizonyosan komolyan veszi ( az eseménnyel együtt járó feszültséget és idegeskedést most nem számítva ), mivel

1. Az információ olyan csatornán jött, amely a hétköznapi tudat szintjén fekszik.

2. Olyas valakitől jött, akit az információt kapó személy jól ismer és a félelemmel keveredett bizalmat/tekintélyt érez vele kapcsolatban.

3. Az eljövendő kapcsolat a fogadó számára nagy megtiszteltetés és mintegy a hétköznapiságból való kiemelkedés/felemelkedés élményével jár együtt.

A mi emberünk tehát azonnal ész nélkül el kezd készülni a másnapi fogadásra, bevásárol, rendbe teszi a lakást, előveszi a legszebb ruháját stb.

És mit ad Isten? Másnap minden valószínűség szerint az esemény meg fog nyilvánulni neki!

Mi történik ellenben a spirituális kontakta-jóslatokkal?

A közönséges emberekre hogyan hat ez?

Például hogy a Galaktikus Flotta ekkor és ekkor bizonyos helyen megjelenik?

1. Az információ olyan csatornán jön, amelyet a Lélekben fel-nem-ébredt szívcsakrájúak ( lakosság 99%-a ) eleve nem vesznek komolyan, mivel számukra minden finomanyagi kapcsolat homályos és éppen ezért félelmetes.

2. Olyas valakitől jön, akit nem ismernek, de nem is akarnak megismerni, mivel eleve félnek tőle.

3. A jelenség megnyilvánulása pedig a legfélelmetesebb lenne számukra, mivel az előző prekoncepció-félelmeik eredőjeként még a mostani létállapotuknál is lealacsonyítóbb élményt képzelnek el.

A megnyilvánulás így természetesen nem jön létre. ( Ellenben ha valami "űrkalandra" mégis vágynak, de a spiritualitás elutasítják, azaz a félelemenergiáikat tovább éltetik, akkor bizonyos, hogy előbb-utóbb negatív földönkívüliekkel veszik fel a kapcsolatot. )

És a fénymunkások is ugyanígy reagálnak, ezért nem jöhet létre a megnyilvánulás?

Nem egészen, mivel ők még legtöbbször egy bizonyos átmeneti fázisban vannak.

Náluk az első pont még pozitív, azaz :

1. Az információ olyan csatornán jön, amely elfogadnak realitásként, mivel tudják, hogy a finomanyagi kapcsolat, elsősorban a telepatikus üzenetközvetítés a legáltalánosabban használt forma a Kozmoszban.

2. De olyas valakitől jön, akit már ők is félelemmel vegyes tisztelettel öveznek. ( Amíg nem él teljesen a szívcsakrából az ember, addig a kételytől sem tud megszabadulni! )

3. A kétely/félelem pedig megakadályozza, hogy egész lényükkel készüljenek a találkozásra, hogy realitásként éljék át azt, hanem kivárnak, hátha lesz valami, ezzel együtt azt is jelezve, hogy az esemény tőlük függetlenül is megtörténhet - ami persze abszurd!

Ráadásul ha olyan alapvető eseményt veszünk, mint az Első Kapcsolatfelvétel, mely az egész emberiség sorsát évtízezredekre meghatározza, ezen esemény durvaanyagi lehozatalához fénymunkások elég nagy száma + tökéletes együttműködésük / odaadásuk összhangja is kell - mégpedig teljesen spontán, minden szervezkedés és nyüzsgés nélkül!

Ez azonban eddig még nem jött létre! Pedig már a kilencvenes évek közepe óta adva volt ez a lehetőség - megrövidítve ezzel az emberiség szenvedését!

Ezért kell most már teljesen más forgatókönyvet alkalmazni az emberiség felszabadítására, mivel a hagyományos fénymunkás-forgatókönyv nem nagyon működik, éppen azért, mert a fénymunkások legtöbbje még a mai napig nem tud kiszabadulni abból a mentális-érzelmi csiki-csukiból, hogy egyrészt ő is részt akar venni az emberiség felszabadításában, ha őt is felszabadítják, hogy felszabadítson stb...

Ezért kell először végbemennie a Felemelkedés Első Hullámának, amely az asztrális Naprendszerünkben valóban szupernóva robbanást okoz ( tehát nem a fizikaiban, ahogy Pane Andov tartja ), amely azonnal megindítja az A/B Föld lehasadását a B Földről és az emberiség pozitívabb felének felemelkedését a 4. dimenzió boldog, kiegyensúlyozott életébe.

Megjelent: 2012.08. 08.