Új spirituális szemlélet

( Az örök fénytestünk megtapasztalása )


Napokban a világhálóra került és nagy vihart kavart kínai "teleportációs" videóval kapcsolatban mi is szeretnénk néhány megjegyzést tenni, mivel a különböző magyarázatokat és kommenteket olvasva valahogy éppen a lényeg sikkad el, talán épp azért, mert a jelenséget, úgy néz ki, alapvetően nem értették meg.

Nézzük azonban először magát a videót :

https://www.youtube.com/watch?v=99XYKkf2vCU

Itt a kamera egy nagyon is mindennapi eseményt rögzített, mely a világ más tájain is naponta több ezer változatban előfordul - csak éppen nem veszi fel a kamera, vagy nem jut el odáig, hogy felkerüljön a világhálóra.

Ám hogy megértsük az egész jelenség lényegét, először is az embernek kellene szembesülni a saját igaz lényével! ( Ember, ismered meg önmagad! )

Lényeg itt az, hogy az ember, mely maga a Fény eredetileg, ha fizikai testben van, vagyis éppen annak az ellentétében, ami eredetileg ő maga ( Vagyok-Aki-Vagyok ), akkor az ezzel járó rendkívül alacsony tudatossága miatt folyamatos támogatásra van szüksége, hogy pusztán már fizikailag is életben maradjon!

Az ember aurikus terében vagy annak közelében ezért sok magas angyali entitás, segítő angyal áll készenlétben, hogy segítsenek, de lehetnek olykor felemelkedett mesterek vagy pozitív földönkívüliek is, akik ideiglenesen átvesznek bizonyos feladatokat.

Az esemény mindennapossága pedig ott van, hogyha az ember egyáltalán kiteszi a lábát az utcára, rendkívül sok olyan fenyegető veszélynek van kitéve, különösen modern korunkban, mely számára nem tudatos. A gyilkos, rohanó nagyvárosi élet pedig különösen sok veszélyforrást rejteget. Ám ezt nem azért hangsúlyozzuk, hogy fölösleges félelmeket gerjesszünk, mivel ez a cikk is olyan embereknek szól igazán, akik egy bizonyosátmeneti lélekállapot képviselnek: a tudatlanságból a tudatosság felé vezető úton vannak, és így el kell jönnie most már számukra azon időszaknak is, mikor szembesülnek azzal ténnyel, hogy eddig minden másodpercben vezetve voltak, mert másképp ezen az alapvetően megmérgezett bolygón nem sokáig tudtak volna létezni. - És ha ez tény tudatosul, akkor tovább tudunk lépni a megértés magasabb síkja felé.

A fenti videóban ezt a személyes segítséget nagyon jól lehet érzékelni, sőt didaktikusan magyarázzák el nekünk, mint valami tanmesét, azaz :

 

1. a találkozás ( a baleset lehetősége ) előtt még 1-2 másodperccel sem tudatosul a veszély, sem a riksásnak, sem a teherautó sofőrnek, pedig bizonyos, hogy belülről már figyelmeztették őket ( az őrangyalok )érzelmi szinten, csakhogy a modern ember már úgy van kondicionálva - ezen alapszik az egész oktatás -, hogy a megérzéseire ne figyeljen oda, hanem csakis az agya racionális ( a fizikai szintre irányuló ) területeit használja.

2. a riksásnak még mindig nem tudatosul semmi, mikor egy segítő fényangyal/ felemelkedett mester/ pozitív földönkívüli kezd materializálódni a riksás elé,

3. a riksás és segítő entitása együtt a fénytestük rezgésszintjére váltanak át ( ahol nincs tér, nincs idő ),

4. együtt visszaváltanak az út biztonságos helyén a fizikai testükbe.


Ezt az oda-visszaváltást egyébként a riksás ( meg mindenki ) maga is meg tudta volna csinálni, ha ez számára ott és akkor tudatos lett volna, vagyis egyáltalán hallott volna arról és mély meggyőződéssé vált volna neki, hogy ő egy örök fénytesttel rendelkezik, melynek nincsenek korlátai!

A segítő entitás meg csak azért kellett ehhez, hogy a modern embernél általában a hitetlenség által teljesen elzárt alacsonyabb asztrális-éter-anyagi és magasabb spirituális testei közötti ideiglenes kapcsolatot megteremtse.

A végeredményként pedig egy fizikai élet megmentésén túl inkább azt hangsúlyoznánk ki, ami a riksásban lelkileg ezen esemény után végbe ment - mert valójában ezért történt az egész!

Ugyanis az történt nála mikrokozmikusan, amit az egész emberiség fog megtapasztalni hamarosan makrokozmikusan : rögeszme-világa végleges összeomlását!

Ez elkerülhetetlen, mivel a Felemelkedés valójában azt jelenti, hogy a 3D-s fizikai testből az 5D-s Fénytestbe váltunk át - legalábbis azok számára, akik erre a folyamatra már megérettek.

Végül az alábbi videó is szépen bemutatja ezt a fénytestté változási folyamatot :

https://www.youtube.com/watch?v=OOg7MuX74aE