Elhallgatott tények

 

Amely megnyitja anyagi szinten is az új érzékelést.

Vagyis a két szemedet a józan értelemmel.

A James Webb űrtávcső állítólag a nem létező ősrobbanás kezdetén lévő állapotokat akarja fényképezni, mert a korábbi Hubble-nek nem volt még ilyen felbontása.

A Hubble-nak csak olyan felbontása volt, amivel egy gyertya lángját is érzékelni lehetett a Marson, de ahogy a Hubble-nál is csak egy halott, materialista világegyetem porfelhőit bámulhattuk, mindig igazolva ezzel az aktuális kakadémikus világképet, nyilván James Webb-nél ez lenne a helyzet, ha a galaktikus flották megengednék, hogy másfélmillió kilométerről hülyeségeket közvetítsen! - vagyis valós felvételeket, amiket a NASA-nál mindig egy fiatal, vidám hüllő-csapat kiretusál.

Mivel a James Webb beharangozott pályája jóval a Föld-Hold rendszeren túl van, ami már galaktikus beavatkozási övezet, sőt, már maga a Hold is.

És ha James Webb egyáltalán eljut oda, és nem lövik előbb szét, akkor egyszerűen az űr-erők le fogják kapcsolni, mert ők tudják, hogy MI a valódi funkciója!

Ugyanaz, mint ami a Hubble-nek volt: a Nibirut skubizni!!!

Meg természetesen a galaktikus flotta-csoportosulásokat a Naprendszerben.

Nem csak 3., de a 4. és 5. denzitásban is!

Mivel erre már 50 éve kifejlesztettek észlelő technikát, miközben a földi plebs a 3D-s Hold túlsó oldaláról még mindig mese-tájképeteket kap, a Marssal egyetemben.

Egy 101%-os hazugságvilágban (mert az ellenkezője sem igaz) így csak a két szemedre és a józan értelmedre vagy kénytelen hagyatkozni, ha tudni akarsz!

Ami persze elég nehéz, mert ahhoz nullázni kellene az agyat minden tanult ismerettől, sőt, a körülötted lévő érzékszervi világot is - mert az sem igaz!

Ám lélekembernek ez különösen nehéz, mivel érzelmileg már rég összekötötte magát a nem-valóssal!

Sőt, a sötétség már rég nem is létezne itt, ha éppen a jók a maguk naiv tudatlanságával nem tartanák fenn ezt a primitív világot, hogy fényt pumpálnának bele folyamatosan.

Mert nyilván, ha valaki olyan tudatos, hogy látja: a jelenlegi földi denzitás-szintünk csak egy homokszem-valóság a végtelen sivatagban, akkor pillanatok alatt abbahagyná a fény elfolyatását, és magasabb szinten folytatná.

Ehhez azonban először tudatos észlelés kell anyagi szinten is.

Egy teszt ehhez:

Ez az ismert Mars-felvétel már 45 éves és 5 hónapos:

 

 

A nyolcvanas-kilencvenes években állandóan folyt a vita arról, hogy a mars-arc létezik vagy sem.

Egy hazugságvilágban azonban már maga a vita is elterelés!

Egy még egyértelműbb jelenségről való figyelem-elterelés, aminek a tudatosodása által maga a vita is megszűnne!

A fekete pöttyökről van szó!

Amelyekről még az alter-kutatók is hallgatnak!

Ezek a fekete pöttyök ugyanis facsoportok.

A facsoportok egy félsivatagos tájban, épp úgy, mint nálunk, mikor pl. légifelvételt készítünk az afrikai Száhel-övezetről!

Ám ha fák élnek a Marson, hogyan lehetne eladni azokat a kamu marsi fizikai viszonyokat, amiket még 1962-ben az íróasztal mellől Carl Sagan talált ki?

Mi lenne a sok hollywoodi "movie"-val, melyekben a hős űrhajósok szkafanderben rohangálnak a Marson ide-oda?

Épp úgy, mint Holdon.

Melynél valójában még most sem hiszed el, hogy egy pólóban sétálgathatsz a felszínén.