Amely megnyitja anyagi szinten is az új érzékelést.

Vagyis a két szemedet a józan értelemmel.

A James Webb űrtávcső állítólag a nem létező ősrobbanás kezdetén lévő állapotokat akarja fényképezni, mert a korábbi Hubble-nek nem volt még ilyen felbontása.

A Hubble-nak csak olyan felbontása volt, amivel egy gyertya lángját is érzékelni lehetett a Marson, de ahogy a Hubble-nál is csak egy halott, materialista világegyetem porfelhőit bámulhattuk, mindig igazolva ezzel az aktuális kakadémikus világképet, nyilván James Webb-nél ez lenne a helyzet, ha a galaktikus flották megengednék, hogy másfélmillió kilométerről hülyeségeket közvetítsen! - vagyis valós felvételeket, amiket a NASA-nál mindig egy fiatal, vidám hüllő-csapat kiretusál.

Mivel a James Webb beharangozott pályája jóval a Föld-Hold rendszeren túl van, ami már galaktikus beavatkozási övezet, sőt, már maga a Hold is.

És ha James Webb egyáltalán eljut oda, és nem lövik előbb szét, akkor egyszerűen az űr-erők le fogják kapcsolni, mert ők tudják, hogy MI a valódi funkciója!

Ugyanaz, mint ami a Hubble-nek volt: a Nibirut skubizni!!!

Meg természetesen a galaktikus flotta-csoportosulásokat a Naprendszerben.

Nem csak 3., de a 4. és 5. denzitásban is!

Mivel erre már 50 éve kifejlesztettek észlelő technikát, miközben a földi plebs a 3D-s Hold túlsó oldaláról még mindig mese-tájképeteket kap, a Marssal egyetemben.

Egy 101%-os hazugságvilágban (mert az ellenkezője sem igaz) így csak a két szemedre és a józan értelmedre vagy kénytelen hagyatkozni, ha tudni akarsz!

Ami persze elég nehéz, mert ahhoz nullázni kellene az agyat minden tanult ismerettől, sőt, a körülötted lévő érzékszervi világot is - mert az sem igaz!

Ám lélekembernek ez különösen nehéz, mivel érzelmileg már rég összekötötte magát a nem-valóssal!

Sőt, a sötétség már rég nem is létezne itt, ha éppen a jók a maguk naiv tudatlanságával nem tartanák fenn ezt a primitív világot, hogy fényt pumpálnának bele folyamatosan.

Mert nyilván, ha valaki olyan tudatos, hogy látja: a jelenlegi földi denzitás-szintünk csak egy homokszem-valóság a végtelen sivatagban, akkor pillanatok alatt abbahagyná a fény elfolyatását, és magasabb szinten folytatná.

Ehhez azonban először tudatos észlelés kell anyagi szinten is.

Egy teszt ehhez:

Ez az ismert Mars-felvétel már 45 éves és 5 hónapos:

 

 

A nyolcvanas-kilencvenes években állandóan folyt a vita arról, hogy a mars-arc létezik vagy sem.

Egy hazugságvilágban azonban már maga a vita is elterelés!

Egy még egyértelműbb jelenségről való figyelem-elterelés, aminek a tudatosodása által maga a vita is megszűnne!

A fekete pöttyökről van szó!

Amelyekről még az alter-kutatók is hallgatnak!

Ezek a fekete pöttyök ugyanis facsoportok.

A facsoportok egy félsivatagos tájban, épp úgy, mint nálunk, mikor pl. légifelvételt készítünk az afrikai Száhel-övezetről!

Ám ha fák élnek a Marson, hogyan lehetne eladni azokat a kamu marsi fizikai viszonyokat, amiket még 1962-ben az íróasztal mellől Carl Sagan talált ki?

Mi lenne a sok hollywoodi "movie"-val, melyekben a hős űrhajósok szkafanderben rohangálnak a Marson ide-oda?

Épp úgy, mint Holdon.

Melynél valójában még most sem hiszed el, hogy egy pólóban sétálgathatsz a felszínén.

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...