Elhallgatott tények

 

Maradj a showban mindenáron!

Ez a lényeg több ezer éve!

Mert igazság túlságosan egyszerű ahhoz, hogy hihető legyen:

mindenütt paradicsom van!

Kivéve a Földön.

Ezért kell az egész világegyetemet egy félelmetes és lakhatatlan helynek bemutatni, hogy csakis a rabszolga-bolygódat tartsad az egyetlen élhető helynek.

Miért volt ez mindig kulcs-kérdés az elitnek?

Mert másképp néhány ezer bűnöző nem tudna kontrollálni sok milliárd embert!

Akkor sem, ha épp úgy tudnák az emberek a bejelentés előtt és után, hogy van az elitnek néhány ezres állig felfegyverzett klón-rendőrsége is!

Milyen bejelentés után?

Hogy hivatalosan bejelentenék: sok civilizáció létezik a kozmoszban, és sok fejlettebb, mint a miénk!

Persze ez az információ számunkra már közhely, de ha ez egyszer a tömeg által főistennek tartott médiában is elhangozna, akkor azonnal vége lenne az elit uralmának!!!

Mert a tömeg rögtön nem félne tőle, akkor sem, ha még rendelkezne az erőszakszervezetek irányításával.

A sátánról sok mindent el lehet mondani, csak nem azt, hogy naiv és hülye!

Ezt csak rólunk lehet elmondani az utolsó pillanatig.

Amikor pl. 1933-ban Olaszországban lezuhant az első ufó, rögtön titkosították az egészet, és ezzel párhuzamos megkezdődött egy titkos ufóprogram is, hogy az ufó-technika áldásaiban csakis az elit részesüljön - míg a tömeg dögöljön meg szó szerint a nyomorban és tudatlanságában - mert megérdemli, mert hisz a sátánnak.

Ugyanez ment a negyvenes évektől kezdve minden országban, és Roswell csak 25. eset volt, bármilyen szocialista vagy kapitalista rendszernek is nevezték magukat hivatalosan, az első dolga mindenkinek az volt, hogy az ufójelenséget 1000 évre titkosítsák, és mindenkit lejárassanak, aki a médiában pozitívan nyilatkozik erről, mivel ez lenne, és ez ma is a tömeg felébredésének a kulcsa!!!

Mivel már nem félne a hatalomtól!!!

Mivel már nem egyetlen lenne a kamu-univerzumban.

Mivel már lényegtelenné válna a hatalom.

És hogy Naprendszerünk minden bolygóján magasabb dimenziókban paradicsom van, erről már sokszor volt szó.

Na most... ilyen tudatossággal nézzük ezt az internetes cikket:

 

https://hvg.hu/tudomany/20211123_nasa_mars_teszt_urhajos_marsi_bazis_kolonia?fbclid=IwAR1nSU3oaR1Cecvm9554lQVOYvbharePdZ2ZsrYRcPQPE3ZQ01YFQ9zu2T0

 

Ami kb. olyan színvonalú, mikor Truman a Truman showban a Fidzsi-szigetekre akart utazni, de az utazási iroda plakátjai mind arról szóltak, hogy milyen veszélyes a repülés, így jobb, ha meg sem próbálja...

Ebben az egyszerű cikkben is túl sok a hazugság, 101%, hogy ne tűnjön igaznak!!!

És ha fél életed eddig nem a valódi Mars bolygó-univerzum-háttérhatalom-ufó-kutatásnak szenteled, akkor csak legfeljebb intuícióval érezheted, hogy esetleg itt megint hazudnak, de hát mit tehetnél mást?

Azt, hogy a lényeggel kezdjük:

a sátán pontosan ismeri a lélekember hajlamait!!!

Azért találta ki a pszichológia áltudományát - nem azt a baromságot, amit minden tanárképzőben kötelezően oktatnak, hanem amit NEM oktatnak:

ami az emberi psziché valódi manipulálásának a titka!

Vagyis azt, hogyan tartsuk az emberiséget mindenáron úgy a régi nyomorvilágában, hogy ezt maga is egyetlen megoldásnak fogadja el!

Ehhez először is meg kell jelenniük a nagy szabadság-embereknek!!!

Akik állandóan dumálnak az eljövendő gazdasági, tudományos és technika fejlődésről és jólétről, gyakorlatban viszont nem csinálnak semmit.

Vagy szerintetek Elon Musk mit csinál?

Azon kívül, hogy valami autót fellőtt a külső légkörbe, tovább szennyezve ezzel a Föld környezetét űrszeméttel, meg hogy rakétái felét lelőtték az ufók, mert ők pontosan tudták, hogy milyen rakomány volt ténylegesen bennük.

Nos, míg az ötvenes években Wernher von Braun volt a Marsra szállás apostola, igen, ezt 69 évvel ezelőtt jelentette be először, az utóbbi 10 évben Elon Musk akar mindenáron a Marson valami kolóniát alapítani, mert hát olyan vagány srác...

Tehát a sátán-pszichológia első eleme megvalósult: a remény felébresztése!

Azaz ne fojts, hanem először támassz reményt, hogy a tudomány és a technika fejlődik!

Majd miután a beetetés megtörtént, a labdát feldobták, akkor

másodszor jönnek a kételkedők!!!

Hogy hát elvileg lehet... ez mind nagyon szép... de gyakorlatban még sem lehet megvalósítani... mert ez... meg ez... meg ez kell hozzá... én személyesen drukkolok neki ... de hát nagyon kicsi az esély a megvalósulásra... talán majd 100 év múlva... stb... stb...

Ezzel is elmegy több év, az akarók és kétkedők évekig tartó meddő vitájában, mert a sátán bolygóján csak egy nem kerül pénzbe: a duma!!! (Hülyítés a tömegnek, viszont a színészek, akik tudóst és milliárdos üzletembert játszanak, kurva sokba kerülnek!)

Aztán harmadik fázisként megjelenik az, hogy brit tudósok bebizonyították!

Vagyis bebizonyították, hogy sajna a Mars-utazás mégsem lehetséges, mert a földi szervezet nem bírna ki az utazást, de ha kibírná, akkor az ottlétet nem, ha ottlétet kibírná, akkor a visszautat nem stb... stb...

Most egyébként a sátán, mint főkarmester mindennapi szimfóniájából vettünk ki néhány lekottázott részt!

Mars a 3D-ben egy lakható félsivatagos bolygó, nagyjából ugyanolyan fizika paraméterekkel, mint a Föld: belélegezhető levegővel, kellemes hőmérséklettel, normális atmoszférikus nyomással, hasonló gravitációval.

Marson 4D-ben egy fejlett mars-csatornás civilizáció van, ami kb. 200 évvel fejlettebb technikailag, és 1000 évvel erkölcsileg a mai földi káosznál.

Marson 5D-ben egy angyali civilizáció van.

 

Marsi erdők 3D-ben:

 

 

Mars-csatornák 4D-ben:

 

 

Angyali civilizáció 5D-ben: