Elhallgatott tények

 

Az agy, hogy elhiggye, hogy paradicsomban van, paradicsomi közösségben kell élnie.

Ahogy az agy most elhiszi, hogy pokolban van, mert olyan szintű emberközösséget észlel maga körül.

(Hozzátéve, hogy a pokol felfedezése csak az utolsó fázis, mert eddig a tudatlansága megkímélte ettől.)

3D-ben egy közösség csakis érdekközösség lehet, ami mögött az önfenntartás érdeke áll.

Az elit azért vezet folyamatosan orránál fogva más népeket, mert leghatékonyabban csinálja ezt, legnagyobb furfanggal tud láthatatlanul vezetni, mivel neki ez minden nap élet-halál kérdése, mert csak az testben hisz, mint egy vámpír.

A testeben hisz > agyban hisz > anyagban hisz

És az utóbbi kb. 300 évben a maga képére és hasonlatosságára alakította át az egész Földet.

A földi népei már pusztán azzal a sátán rabszolgái, hogy elfelejtették azt az ősi lemúriai tanítást, hogy egy bizonyos időben váltanod kell!

Akkor, mikor a lélek-lehetőségeid a külső kényszerek miatt kezdenek megszűnni!

Ez mindig jel a váltásra!

És ezt a maják milyen jól csinálták!

Ők már Kr. u. 843-ben tudták, hogy mi fog következni a 16. században, és majd hülyék voltak megvárni azt!

Ezért az egyik percről a másikra megjelentek a fényhajók felettük, és visszamentek az eredeti csillagrendszerükbe, ahonnan jöttek, a Plejádok Maia-csillagrendszerének fényvárosaiba.

Ezt meg tudták csinálni, mivel az akkori maja lakosságnak több, mint az 50%-a spirituálisan fejlett volt, és így ők minden szívfájdalom nélkül egy pillanat alatt itt tudták hagyni a több ezer éves maja városaikat, és azokat a maja néphez tartozókat is, akik még fejletlenek voltak.

Mennyi fájdalomtól megkíméltük volna magunkat, ha minden más lelkileg fejlett nép is ezt csinálta volna az utóbbi 1000 esztendőben!

Kezdve a magyarokkal természetesen!

A lelkileg fejlett magyaroknak már Kr. u 950-1000 között váltani kellett volna!!!

Mert tegye fel a kezét az, akinek még szüksége volt az utóbbi 1000 év (f)egyházi majd tudományos materializmusának tapasztalatára??? - csakis a hülyéknek, a fejletleneknek!

Már 1000 éve ismét a mi szent szíriuszi magyar bolygónkon élhetnénk, ha az akkori hun-magyar népesség az avar kincsek visszaszerzése után (kalandozás) nem a nyugat materializmust, mint követendő példát kezdte volna lógó nyelvvel bámulni!!!

A 19. század közepén pedig az egész fejlett emberiségnek váltani kellett volna!

Már korábban utaltam arra, hogy nagyjából az 19. század közepéig az egész európai kultúrát a görög-római korszak eszmeisége határozta meg.

Ez minden tudományos felfedezésben és művészeti alkotásban benne volt. De a hétköznapi élet társaskapcsolatait is alapvetően meghatározta egészen a napi divat szintjéig.

Ekkor az európai népek vezetőinek dönteni kellett volna, hogy milyen irányban mennek tovább: lesüllyednek a materializmus, a 100%-os sátán-rabszolga szintjéig, vagy felemelkednek! - épp úgy ezt a döntést minden lelkileg fejlett nem-európai népnek is meg kellett volna hozniuk!

A préri indiánoknak pl. nem kell volna megvárniuk, míg kiirtják őket, hanem vissza kellett volna térniük az anya-csillagrendszerükbe, a Plejádok Taygeta rendszerének Dakote bolygójára!

Épp úgy Japánoknak is!

Japán egy vegytiszta példa arra, hogyan próbálja megőrizni egy nép kultúrája tisztaságát a 3D-ben - ami viszont lehetetlen!

Japán 1854-ig ellenállt az euro-amerikai riherongy materializmusnak, és zárt ország volt.

Viszont fejlett fegyverekkel rákényszerítették, hogy nyissa meg a kikötőjét a tudati-lelki-testi fertőzésnek - na ekkor, sőt, előbb kellett volna váltaniuk!

A zen, mahikari, reiki meg szamuráj-bölcseknek ebben kellett volna segíteni, nem pedig a hülye császáruk engedelmes alattvalójának lenni!

(Lásd Az utolsó szamuráj c. filmet.)

Így japán az önfenntartás érdekében először a porosz militarizmust volt kénytelen utánozni, 1945-től meg az USA-t, de lelkileg már a 19. század közepén meghalt, és az utóbbi 150 év teljesen értelmetlen volt!

 

A felemelkedés pillanata tehát egy 5D-s lélekközösség kialakulása!

Mikor örökre elbúcsúzunk a 3D-től minden szívfájdalom nélkül!

Nos, 2020 tavaszától megkezdődött számunkra visszaszámlálás - pontosan tudjátok, hogy miért!

Számunkra már itt megszűntek az életlehetőségek!

A felemelkedés akkor is egy utazás, ha csak ennek a bolygónak a magasabb dimenziójába lépsz be, mivel semmi különbség nincs aközött, hogy egy másik csillagrendszer bolygójának 5/6/7D-s szintjén folytatod, vagy a multidimenzionális Föld paradicsomi részében.