Elhallgatott tények

Szeretnék mesélni 12 emberről, 10 férfiről és 2 nőről, akik 1965-1978 között egy más csillagrendszerben voltak, a VALÓDI űrhajósokról és VALÓDI küldetésükről, és arról, hogy mennyit szenvedtek, mert a világ nem tudhatott róluk semmit... a legnagyobb hősökről, akik mindig névtelenek... és akik előképeik voltak a mi jelenlegi lehetetlen küldetésünknek...

Ők nem azok, csak a videó hozza azt a filinget, ami 56 éve tényleg elkezdődött:

https://www.youtube.com/watch?v=qfzugfwhxs4

A 12 űrhajós 1965. július 16-án indult el az USA-ból és 7-en 1978. augusztus 18-án tértek vissza.

2 űrhajós a célbolygón maradt, 3 meghalt különböző okokból.

A Len Kasten által közölt verzió szerint a 39 fényévre lévő Zeta Reticuli-rendszerbe mentek, és az út oda 10 hónapig tartott, mert 40-szeres fénysebességgel mentek.

Azonban cél-csillagrendszer megnevezése szerintem dezinformáció, míg a többi részlet igaz!

Mert a zeták azon bolygója, a Serpo nem alkalmas az emberi életre, felszínen nem lehet civilizáció, mert korábban borzalmas atomháború pusztított ott.

Szerintem az Orion csillagkép Eisa bolygójára mentek, ahol egy fejlett humanoid civilizáció van, bár kinézetük pici másabb, mint a miénk, nagyobb orruk van... és vékonyabbak.

Len Kasten könyvében tehát, amely leírta ezt a 13 éves űrmissziót, szokás szerint a dezinformáció keverik az igazsággal, azért, hogy elfedjék azt az alkut, amit még 1954. február 20-án Eisenhower elnök kötött az Eisa bolygó lakóival, akik akkor leszálltak a kaliforniai Holoman légitámaszponton és akik nem szürkék voltak, hanem pozitív lények.

Az eisaiak egy küldetéssel érkeztek, hogy az egész galaktikus közösség nevében lebeszéljék az USA kormányzatát az atomfegyverek használatáról, ezt persze Eisenhowerék visszakézből elutasították, de a tárgyalás második szakasza annyiban eredményes volt - és ez itt most a lényeg -, hogy egy csereegyezmény keretében kölcsönösen meglátogathatják egymás bolygóját.

Ilyen egyezményt az USA titokban csak az eisaiakkal kötött, a szürkékkel soha, ezért dezinformáció a Zeta Reticuli megnevezése - egyébként éppen azért maradhatott ott 2 űrhajós a 12 közül, mert az emberi életnek megfelelő, sőt, paradicsomi életfeltételek voltak ott.

Mikor 7 űrhajós 1978. augusztusában visszatért az USA-ba, rögtön teljes hírzárlat és karantén várt rájuk - hogyan is lehettet volna ez másképp a világ "legszabadabb" országában!

Világ semmit sem tudhatott róluk, még a családjuk sem!

Mikor az utolsó, örökös karanténban élő űrhajós is meghalt 2005-ben, akkor adtak csak engedélyt rá, hogy dezinformációval vegyítve kezdjék kiszivárogtatni ennek a missziónak, az újkori emberiség első más csillagrendszeres missziójának a történetét.

https://www.youtube.com/watch?v=-nz5DuWpe1w