Elhallgatott tények

( A földönkívüliek közöttünk )

 

1.rész

 

A földönkívüliek itt vannak közöttünk már évtizedek óta - ez minden komoly igazságkereső számára közhely.

A kozmikus testvérek egyik része legtöbbször ideiglenesen álcázva van itt addig, míg néhány hónapos/éves missziójuk tart, majd visszamennek a Föld vagy más bolygó körül állomásozó anyahajójukra.

A másik földönkívüli csoportnak jóval nehezebb a feladata, mivel inkarnációsan születnek ide, vállalva ezért kezdetben az emberfia sorsát, a teljes tudatlanságot, hogy ezzel az elkerülhetetlen krisztusi áldozattal a Földet és emberiséget a teljes pusztulástól megmentsék.

Ám a második csoport sem homogén, mivel attól függően, hogy milyen bolygói-tudati minőségből jönnek ( jóllehet mind magasan fejlett társadalomból érkeznek, mivel magas lélekpontenciál nélkül eleve nem tudnák véghezvinni ezt a névtelen áldozatot ), úgy tudják a földi életük során fokozatosan kicsomagolni az eredeti küldetésük spirituális kódjait.

Ennek a "kicsomagolásnak" a folyamata persze nagyon egyéni dolog. Van, aki már kamaszkorban ébredezik, van, akinek el kell érnie a felnőtt vagy a nyugdíjas kort.

Ugyanakkor a megkapott és aktivizált kódok minősége sem egyenértékű, mivel a be nem avatkozás szabálya annyira univerzális törvény a világegyetemünkben, hogy még az áldozatként inkarnáló földönkivüliek is csak addig csomagolhatják ki a valódi tudásukat, ameddig ezt a teljesen tudatlan földi környezet, amelyben élnek, többé-kevésbé el tudja viselni.

Az alábbi videóban is ez jelenik meg, két földönkívüli inkarnáció, két tudati minőséggel, akiknek mégis lényegileg ugyanaz a küldetésük:

https://www.youtube.com/watch?v=XO0bp-gsdzM

Természetesen a fenti videóban bemutatott tények csakis olyan ( lejárató és nevetségessé tévő ) keretek között jelenhetnek meg, hogy azt egy átlagember még véletlenül se fogja komolyan venni - az ufókutatókról már nem is beszélve, akik csakis ködös-félhomályos X-aktás díszletek között tudják elképzelni a földönkívüli kapcsolatot!

A videóból pedig az is kítűnik, hogy a Földre inkarnálódó földönkívüli testvér, mikor az eredeti tudásának egy részét többé-kevésbé visszakapja, nem csak folyamatosan kommunikálni tud mentálisan az eredeti bolygójával/bolygóival, hanem még annak nyelvét/nyelveit is ismeri.

Itt van erre egy jóval korábbi, 1969-es példa, ahol a földönkívüli kapcsolatot tartó úr három bolygói nyelvet ( és írást ) ismer: a vénuszit, a Krüger 60b naprendszer ( egy közeli kettős csillagrendszer 13 fényévre ) második bolygójának a nyelvét és a plútóit - mivel természetesen a Plútón is van civilizáció, ahogy a Naprendszerünk összes bolygóján is ( erről majd később ):

https://www.youtube.com/watch?v=YjpcZPT1-NA

 

( Lásd még ezzel kapcsolatban: https://www.spiritufo.hu/tudomany/spiritualitas-es-a-tudomany/vizonto-tudomany/224-a-spiritualis-felismerokepesseg-letesztelese cikket )