Elhallgatott tények

( amit eddig a földi emberiség megtudhatott róla )

 

A humanoidok a Lyra csillagkép gyűrűsködéből, a Vegáról származnak és elhivatottan szolgálják az ökoszisztémák és a bolygói lények kialakulását és fejlődését.

Szenvedélyesen kutatják a fejlődési mintázatokat.

Eredetileg nagyon szelídek voltak. Súlyos dilemmájuk a negyedik szintű nanomágia teljesítése az életveszélyessé vált galaxisban vagy akár a galaxison kívül.

A humanoid populáció közel 40 millió évvel ezelőtt, a nagyjából 27 millió földi évig elhúzódó űrháború nyomán, a népessége egyharmadára csökkent a galaxisban.

A vegai menekültek 5 fő irányba szóródtak szét (a Vegától távolodás mértéke szerint):

1. a Naprendszer környéke (Világok Szövetsége: Naprendszer, Alfa Kentauri, Procyon, Szíriusz, Epszilon Eridani, Tau Ceti, Wolf 424 - közeli naprendszerek 15 fényéven belül a galaktikus egyenlítő síkjában)

2. Arkturusz rendszer (40 fényéven belül a galaktikus egyenlítő fölött)

3. Plejád-rendszer (380 fényév)

4. Rigel-rendszer (860 fényév)

5. Androméda galaxis (2,5 millió fényév)

Piros vonal jelzi (lásd az ábrát) az Eltanin felől a Vegára támadó drakonoida invázió érkezését, és a vastagabb kék vonalak jelzik a menekülő humanoidok szétszóródását az öt fő irányba (Szíriusz, Arcturus, Riegel, Plejádi-Alcyon, Androméda). Vékonyabb kék vonal jelzi a Rigeltől a Zeta Reticulihoz visszatérő humanoidokat.

A Tejútrendszeren kívülre menekült andromédaiaké a legnagyobb, a legerősebb és a legtávolabbi humanoid populácó. Központjuk a Zenetae(Zenetaj)-rendszer a szomszédos Androméda galaxisban.

A különösen nagy távolság ellenére is a tagjai maradtak a 139 csillagrendszert tömörítő Egyesült Orion-fajoknak.

A tudományos kutatásoknak és a csillagrendszerek felkutatásának és feltérképezésének élnek.

Az ötödik fokozatú kozmikus társadalmuk a tanulás és a tanítás köré szerveződik. Távolságtartók és a be nem avatkozás politikáját követik. A földi emberiségről azért nincsenek rossz véleménnyel, mert tudják, hogy az emberiség más, földönkívüli kultúrák áldozata.

A galaxis legfejlettebb, ötödik fokozatú humanoid populációja az átlagosan 1 méter magas, zöldeskék és mandulavágású szemű arkturusziak. Rendkívül türelmesek és támogatják a magas, szőke plejádiak misszióit.

A fehér bőrű, magas, szőke plejádiak többsége az Alcyone-rendszerbe távozott a galaktikus mag irányában.

A hátramaradottak az orionida humanoidok erőszak-mentes védelmi különítményének (utóvédjének) tekintik magukat.

A hátramaradott plejádiak csoportjai az Aldebaran-, az Epszilon Eridani- és a Tau Ceti-rendszereket foglalták el.

A plejádiak harmadik fő csoportja menekült a plejádiak közül a legmesszebbre, a drakonoida érkezéssel pontosan ellentétes irányba, a Rigel-rendszerbe.

A rigeli plejádiak a saját populációjuk genetikai manipulálásával akartak eleven fegyvereket (harcosokat) kovácsolni a drakonidák ellen.

Az önmagukból kifejlesztett, szürke és szőke óriások azonban fellázadtak, és három generációnyi időn belül (kb. 350 földi év), "villámgyorsan" átvették a hatalmat a teremtőik felett.

A felszín alá költözés és a termonukleáris világrombolások árán a szürke és szőke óriások minden rigeli világot meghódítottak és a teremtőikből kicsiny, szürke biorobotokat gyártottak katonáskodni és dolgozni.

Az óriási szürkék vezette kis szürkék tömege agresszíven terjeszkedik a humanoid világokban és sáskajárás-szerűen szaporítja magát az élővilágok teljes felélése és lerombolása árán.

A harmadik civilizációs fokozatig jutott szürkék mindenütt egy felszín alatti, mély bányavilágban élnek, a háborús készülődésnek és a hatalmi harcnak rendelik alá az életüket.

 

 

Ehhez kapcsolódóan:

https://exopolitika.weebly.com/exomiacutetosz.html?fbclid=IwAR2u-do_h0iMimhI0V-UHmewWWNiD9BBVERoDrH_bRfXLEER0gNyVoMl9OI