Elhallgatott tények

Egyes spirituális források szerint a Föld forgástengelyének a dőlésszöge 2006. december 4-6 között jelentősen, 26 fokkal déli irányban megváltozott :

A tapasztalati tények ezt a jelentős változást az utóbbi években ( főleg a természeti népek révén ) csak megerősíteni tudták :

https://www.youtube.com/watch?v=AfncD70RaaE

De más források is tényként kezelik ezt az apokalipszis-méretű változást. pl :

https://www.youtube.com/watch?v=-l0SC3bRLn8

Vagy :

https://www.youtube.com/watch?v=fHS042a-Nb0

A spirituális forrás pedig a magyar Grüll Antal, aki valószínűleg ugyanolyan forrásból ( Androméda ) táplálkozik, mint az amerikai Alex Collier. Részlet Grüll Antal könyvének azon fejezetéből. mely a globális felmelegedéssel foglalkozik:

"...Napjaink legaktuálisabb problémája az egész Földre kiterjedő időjárás-változás (A könyv 2009-ben íródik). Mindenki a felmelegedésről beszél csak, de ezzel párhuzamosan globális lehűlési folyamat is zajlik. Európát elsősorban a felmelegedés sújtja, de a világ más részei a lehűléstől szenvednek. Az amerikai kontinensen 1873-óta nem mértek ilyen hideget, Ázsiában 1966-óta nem esett annyi hó, mint az utóbbi években. Rekord felmelegedések, rekord lehűlések világszerte. A szélsőséges hőmérsékletváltozás néhány országban hatalmas, addig soha nem látott mértékű áradást okozott. A természet rendje felborult, a növények korábban hoznak rügyeket, a lombhullás is korábban indul meg. Egymásba tolódtak az évszakok, a tavasz és az ősz szinte megszűnt. Az állatvilág az időjárás változása miatt teljesen összezavarodott. A madarak közül kb. 30 faj szinte egyik napról a másikra eltűnt, kihalt. A többiek korábban költenek, a vándormadarak előbb indulnak útnak. A vízben élő állatok tájékozódó rendszere megzavarodott, egyre több bálna, delfin vetődik a partra, és pusztul el. A hőmérséklet változása évszakon belül is szélsőségessé vált. Nem ritka, hogy egy nap alatt húsz fokot változik a hőmérséklet, ami jelentős megterhelést jelent az emberi szervezet számára. A nyári viharok megváltoztak, gyakoribbá váltak. A jelentős hőingadozás miatt hevesebb záporok alakulnak ki, monszunszerű esőzést okozva. Vihar idején a szél erőssége jelentősen megnőtt, nem ritkák a 100 km/h sebességű széllökések. Gyakran veri el a termést pusztító jégeső. Soha nem látott elektromos viharfelhők alakulnak ki, melyekben folyamatosan villámok cikáznak. Sok helyen észleltek tornádószerű szélvihart, ami korábban a mi éghajlati viszonyaink között nem volt jellemző.

A földrengések száma megnőtt. Magyarország szerencsére nem tartozik az aktív zónába, de kisebb földrengések itt is előfordulnak. Ezeknek az utóbbi időben megnőtt a száma. Vannak olyan vidékek, ahol egy-két nap alatt több rengés is előfordul, amire azért korábban nem volt példa...

...A globális időjárás-változásnak teljesen más, ennél sokkal tragikusabb oka van: A Föld tengelyének dőlésszöge jelentős mértékben megváltozott. A Föld megbillent, a keringés síkjára merőleges tengelyhez viszonyított 23.5 fokos dőlési szög a billenés hatására 49.5 fokra nőtt, bolygónk majdnem a hasán fekszik.

Ez a folyamat 1986 tájékán kezdődött, de a nagymértékű tengelycsúszás 2006. december 4.-én, illetve 6.-án következett be. Ezt a billenést közvetlenül nem lehetett érezni, mivel az hangrobbanással, vagy egyéb, az ember számára érzékelhető következménnyel nem járt. A korábbi elhelyezkedésünkhöz képest 3200 km-t csúsztunk déli irányba, ami nyáron nagyobb meleget, télen pedig nagyobb lehűlést fog eredményezni. Átlagosan 10-15 C fokos hőmérséklet növekedésre, ill. csökkenésre lehet számítani a következő években. Ez a drasztikus változás 100 éven belül katasztrófához fog vezetni. A tudósok tudnak a veszélyről, de hallgatnak. A pánik elkerülésének érdekében a szakemberek nem nyilatkoznak, a média pedig megkezdte az előkészítést hamis, de a változás lehetőségét felvillantó információk folyamatos adagolásával. (Tanulmányok közlése, katasztrófa filmek számának növelése, stb.) Miben is áll a veszély?

A hőmérséklet növekedésével, ill. csökkenésével jelentős mértékben növekedni fog az energiafelhasználás. A klíma megváltozása drasztikus változást okoz a mezőgazdaságban. Tájegységek fognak elnéptelenedni, mivel a termelési viszonyok átalakulása miatt egyfajta népvándorlás indul el. Az Északi-sarkon a jégtakaró elolvad, ezáltal megnő az óceánok víztömege, ami további tengelydőlést fog eredményezni. Ez a folyamat addig tart, amíg a Föld teljesen el nem billen. Bár a pólusok helyzete jelentős mértékben megváltozik, a Föld forgása továbbra is megmarad. Amikor a folyamat befejeződik, az Északi-sark a Nap irányába fog nézni. Az északi féltekén nyáron állandóan sütni fog majd a Nap, ezekben a hónapokban mindenhol borzasztó meleg lesz.

Az egyenlítő környéke állandó félhomályban marad, ebben a térségben lesz a legnagyobb hőingadozás. A téli időjárás pont az ellenkezője lesz a nyárinak. A sarkoktól távolodva mérséklődik a hőmérséklet, növekszik a félhomály.

Magyarország területén a legkedvezőbb időjárási körülmények tavasszal és ősszel fognak kialakulni. A hőmérséklet ingadozása azonban szélsőséges irányba változik meg, mivel 24 óra alatt +50 C fokról akár – 50 fokra is lehűlhet a levegő.

Mi ennek a folyamatnak a valódi oka? Nem emberi tevékenység okozza. A melegedés hatására elolvadnak a jéghegyek, a gleccserek. A jégből víz lesz, amely szétárad az óceánokban. Eközben a hatalmas mennyiségű víz áramlásának hatására megváltozik a bolygó egyensúlyi helyzete. A Föld kiegyensúlyozza magát, ekkor történik meg a tengelycsúszás.

Mi okozza a felmelegedést? Ennek a folyamatnak a gyökerei végképp nem földiek. A Föld felmelegedésének és lehűlésének okát a Jupiternek köszönheti. Ennek a hatalmas gázbolygónak a hőmérséklete fokozatosan emelkedik. Nemrégiben jelent meg felszínén a harmadik piros folt. Azonban nemcsak a Jupiter és a Föld hőmérséklete emelkedik, hanem az egész Naprendszeré. Sokan úgy vélekednek, hogy ennek az emelkedésnek a hátterében a fokozódó napkitörések állnak. Nem ez okozza!

A Drakó Birodalom előőrsei már régóta a Naprendszerben vannak. Régi tervük a Föld feletti uralom megszerzése. Azonban egyéb bolygókat is szeretnének belakni, viszont az ottani körülmények ezt nem teszik lehetővé. Más lenne a helyzet, ha sikerülne a Jupitert, mint második napot belobbantani. A Birodalom ennek érdekében már indított egy üstököst egy másik csillagrendszerből, amelyik 1994-ben csapódott be a Jupiterbe. (Volt egy becsapódás a 80-as években is, arról azonban nem lehet hallani.) Ez az üstökös olyan adalékanyagból állt, amely elősegíti a gázbolygó belobbanását. Ha ez sikerül, Naprendszerünket 2 égitest fogja megvilágítani, és fűteni. Kb. kétmillió évvel ezelőtt a proserpineiek is megpróbálkoztak ezzel, azonban a gyújtóanyag még nem volt elegendő a folyamat beindításához. A Jupiter begyulladása után a körülötte, valamint a Szaturnusz és a Neptunusz körül keringő 7 bolygó lakhatóvá válik. A hüllő tervhez az is hozzátartozik, hogy ezeket a bolygókat a hüllők számára nélkülözhetetlen emberi fajjal kell betelepíteni. Ezért van az, hogy a földi illumináti hagyta, sőt elősegítette, hogy a Föld lakóinak létszáma lassan elérje a 7 milliárd főt..."