Vízöntő-tudomány

Isten > tudat > energia > test

140-150 éve kezdődött el a nagy harc a természettudományban, hogy az anyag (a test) az első vagy az energia.

Nyilvánvaló, hogy az energia, hiszen a mágneses és az elektromos jelenségek is ezt mutatták, amelyek rögtön nevetségessé tették a newtoni világképet.

A harc viszont akkor a tudósok lelkén belül folyt (ma persze már nincs ilyen: aki tudós hivatalosan, azt csak propagandát szajkózhatja)), mert ugyan látták, mind pl. Faraday vagy Maxwell, hogy épp az az energia-kozmosz kezd kitárulkozni újra, amit a mechanisztikus világkép el akart zárni az emberiség előtt, de Newtonnak már olyan tekintélye volt akkor, hogy csak óvatosan fogalmazhattak, és megpróbálták a két teljesen ellentétes dolog összegyeztetni.

Hiszen ha nem, akkor a hagyományos természettudománynak vége van.

Viszont Maxwell után végleg kettévált a tudomány útja:

azokra, akik az igazságot keresik, és

azokra, akik hazugságot, vagyis a sátánt (a sötétséget) szolgálják!

Az első csoport az energia-kozmosz elsődlegességének bizonyossága miatt pillanatok alatt felfedezte azt a korlátlan energiát is, amely körül vesz minket, és amely az emberiség szabadságának az egyik kulcsa.

A másik csoport eladta a lelkét, mi másért, mint pénzért és hírnévért a sötét elitnek, hogy tudományt játszanak, és hogy hülyítsék és rabszolgasorsba tartsák a tömegeket, főleg azok önhitt értelmiségi vezetőit a mai napig!

Ezért van az, hogy minden ma futatott tudományos agyalmány egyszerre anyag-központú, ugyanakkor energia-tartalmú is, amely látszatra roppant bonyolultá teszi az elméletet, pedig csak valójában az egyszerű igazság elfedésére szolgál!

Az egyszerű igazság pedig az, hogy mind a gravitáció, mind a mágnesesség, mind az elektromosság ugyanazon elven működik, amelynek központi forrása a Nap!!!

A Nap nem csak fizikai szinten ad le energiát és az elektromágneses tartományban, hanem éteri és asztrális szinten is, mégpedig sokkal intenzívebben, mint fizikai szinten!

És főleg kifogyhatatlanul!

Ezt már az 1880-90-es években felfedezte Keely, Rychnowski, Tesla és Marconi!

Ők az elektromosságot már ekkor NAPENERGIÁNAK nevezték!

Az egész Földünk, az egész Naprendszerünk asztrális szinten egy fénylő elektromos óceánban fürdik, amelynek energiáját bárhol, bármikor egy egyszerű szerkezettel meg lehet csapolni!

Éteri szinten pedig a Napunk a szent éter-prána forrása!!!

Ami nélkül egy másodpercig sem tudnánk létezni! Fizikai napfény nélkül egy ideig igen, de szent prána nélkül soha!

Ezt a prána-beáramlást ti is érzékelhetitek, főleg hajnalban, a napfelkelte előtt egy órával.

Az isteni prána, ami a Napból jön, a csakra-rendszeren keresztül beáramlik az étertestbe, onnan a belső elválasztású mirigyekbe, majd a vérbe és a nyirokba.

Ezt nevezzük eredeti értelemben táplálkozásnak!

Másra az eredeti paradicsomi testnek nincs szüksége!