A Vénusz iker-bolygónk (szó szerint) év milliók óta, mióta 3D-ről 5D-re váltott, az eljövendő paradicsomi Földünk életét mutatja be tőlünk csupán 42 millió kilométerre.

Az ötvenes évek minden fontos fizikai kontakt-kapcsolata Vénusz-kapcsolat volt, vagy azzal egyenértékű más interplanetáris kapcsolat, ami mögött megint csak a Vénusz állt.

Ez egyben mai napig vízválasztó is, mert aki elhiszi azt a mesét a Vénuszról, amit egy sátáni, vagyis halálra istenített figura, Carl Sagan talált ki a hatvanas évek elején a Vénusz 3D-s feltételeiről, annak halálos fizikai viszonyairól, akkor értetlenül fog állni a tény előtt is, hogy az 5D-s Vénusz, amely még fizikai, de éter-fizikai világ, leginkább a mi paradicsomi csendes-óceáni szigeteinkhez hasonló tájakkal rendelkezik.

Ezért egy harmonikus csendes-óceáni videó-felvétel a vénuszi valóságot és így a mi jövő-jelenünk valóságát is felidézi.

Számomra ez már 33 éve tudatos!

És éppen ezért 33 év óta tűkön ülök , hogy menjünk végre innen el a francba, mert ez a régi Föld soha nem lesz olyan hely, mint a Vénusz mellettünk, vagy sok más 5D-s Gaia szerte a világegyetemben!

Ezért érthetetlen, hogy mire kell még várnunk!

Mert a türelem elfogyott!

 

https://www.youtube.com/watch?v=CwnJ49ZkxSs

 

A fentiek apropóját az adta, hogy most a Cosmic Agency egy olyan videót tett közzé, amely többek között a Vénuszról is szól, és végre megint igazat!

A hatvanas évek elejétől ugyanis a szent iker-bolygónkról csak hazudnak (ahogy egyébként a Marsról is), mind a hivatalos bolygó-kutatás, mind a félhivatalos ufó-kutatás.

Úgyhogy a Vénusz már közhelyszerűen pokoli fizikai feltételekkel rendelkezik a kollektív tudatban évtizedek óta, mint ahogy pl. közhely még most is, hogy a Hold egy halott égitest, levegő nélkül, víz nélkül, normális gravitáció nélkül stb...

 

Az alábbi videóban kb. 8 perctől 10 percig ezt mondják a Vénuszról:

 

"Mind a Vénusznak, mind a Marsnak hosszú története van.

Amit az emberiség lát belőle a távcsöveikkel, csak kicsiny része a teljes energia-spektrumának.

Úgy érzékeli, mintha egy embertelen hely lenne, tele metánfelhőkkel és nagyon magas hőmérséklettel.

Amit láthatnak ebből, csak 3D-s, minden más viszont már az 5D-s Vénusz része, vagyis van még egy 4. és 5. komponens is, ami nem látható.

Vénusz nem egy pokoli bolygó, ellenkezőleg:

Vénusz egy trópusi paradicsomi bolygó!

Hasonlóan a plejádi Tenner bolygó valóságával (ahonnan az előadó is jött), mely kék tengerekből, lagúnákból és trópusi szigetekből áll, melyek tele vannak élettel, mind a szárazföldön, mind a tengerekben.

Az átlaghőmérséklet viszonylag magas, 30 celsius fok. (megj: 5D-ben más a hőérzet, mint a3D-ben).

A szigetek tele vannak pálmafákkal és egyéb más fákkal.

A Vénusz a legbarátságosabb hely az élet számára, ahogy mi azt a plejádiak ismerjük, az egész Naprendszerben, és nem a Föld!

A Föld most erdős, mint a Tenner melletti másik bolyónk, az Erra. Azonban a Föld a vízözön után több vízfelülettel rendelkezik, mint most az Erra."

 

https://www.youtube.com/watch?v=4upmzM8-Ut0

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...