1. Pólusváltás előtt egy héttel

Kerekasztal-beszélgetés a rádióban a globális felmelegedésről és a klímaváltozásról ( részlet ) :

Akadémiai fő megmondó ember : Még nincs perdöntő bizonyítékunk, hogy a mostani környezeti-klimatikus változásokért milyen tényező az elsődlegesen felelős : az emberi tevékenység-e a primer oka vagy csak törvényszerűen jelentkező ciklikus átalakulásról van-e szó, amely mintegy százezer évenként ismétlődik. De az kétségtelen, hogy valamit azért már most is tennünk kellene, hogy a folyamatban lévő környezeti átalakulásokra jobban fel tudjunk készülni.

Magyarország 1 drb. hivatalos jövőkutatója : A professzor úrhoz csatlakozva, még azt tenném hozzá, hogy az Akadémia maga is érzi a helyzet súlyosságát, ezért belekezdtünk egy nagyobb, összefoglaló elméleti tanulmány megírásába, amely, ha 20 év alatt egyáltalán elkészül, modellezi, hogy a Kárpát-medencében milyen klimatikus viszonyokkal kell számolni 2222-ben.

Dr. Meteorológus Mihály : Igen, az előbb elhangozottakkal teljesen egyetértve, felhívnám még a figyelmet arra, hogy itt olyan komoly dologról van szó, ahol egyáltalán nem megengedhető semmilyen kapkodás, semmilyen elhamarkodott véleménynyilvánítás, hanem egyedül a tiszta tudományos módszer az elfogadható, azaz csakis aprólékos munkával és módszeres adatgyűjtéssel juthatnak el a klimatológus szakemberek oda, hogy bizonyos lehetséges globális modelleknek nagyobb megvalósulási valószínűséget tulajdonítsanak. Így a mostani kutatások menetét tekintve talán 2050-re már tisztább képünk lesz a globális felmelegedés és a klímaváltozás alapvető okairól.

2. Pólusváltás előtt egy nappal

Tihanyi Tihamér vezető ezoterikus író 10 és fél órás előadása a Youtube-on + minden alternatív internetes tévén ( részlet ) :

Az emberiség átalakulás előtt áll - ez kétségtelen. A kérdés viszont az, hogy ez hogyan fog lezajlani! Sokan a világvégétől félnek, pedig ez értelmetlen!. Nem lesz világvége, tisztelt hölgyeim és uraim, lesz ugyan változás, lesz egy újnak a kezdete, de világvége nem lesz. Mert csak a bolond képzelheti azt, hogy 2012. december 21-én csak úgy ripsz-ropsz teljesen megváltozik a világ; hogy a rosszból hirtelen jó lesz, és hogy mindenütt angyalkák fognak röpködni körülöttünk és sült galamb fog repülni a szánkba. Mert még egyszer hangsúlyozzuk : lesz változás, de ez fokozatos lesz, és lehet, hogy több száz évig is el fog tartani.

Legfontosabb ezért a pozitív gondolkozás, ha látod, hogy valaki negatívan viselkedik a környezetedben, akkor bocsáss meg neki gondolatban, és ne foglalkozz vele tovább. Inkább a saját szellemi utaddal törődj, meditálj, sugározzál ki pozitív gondolatokat a világba, mely energiák aztán mások pozitív gondolataival összeadódva esetleg 500 év múlva már a fizikai síkon is hatni tudnak az emberiségre.

Ha viszont ennek ellenére nincs még pénzed, és azt az 500 évet sem tudod kivárni, akkor meditálj a pénzről és a sikerről is, hiszen ez is a pozitív gondolkozás része, minek is szégyellnénk?...

3. Pólusváltozás előtt egy órával

Vezető konteós honlap aktuális kommentjeiből válogatva :

- Mit szivs öreg, hoyg már megint ezek a kémtrail baromsagot hozzod fel ide. néz fel az égre, apám pilóta, ő mondja, hoyg egy kémtrail sem látot, pedig tuti hoyg többet tanult mi te, kap má észbe!

- sok az agymosott, nemlát salyát szenével, inkább olvasatok David ájkot, az felnyityja a szeneiteket, az irja, hoyg rótcsildok iráynítanak mindet meg a rokefellerek, az a céluk hoyg kiirtsak az embereket 500 milióra

- Jezusra hallgasatok, ő megmondta miaz út es a cél : gyertek hozám, én megvigazstallak beneteket.

- már megin egy hülyeszektás, szólni kéne az adminak hoyg tüntessse el!

- nem értem gyerekek, miről beszéltek, én mérnök vagyok, és megszoktam munkában, hogy csak bizonyítot tényeket fogadjak el. A chemtail nem bizonyitot, a hátérhatalom nem bizonyítot, olyanról beszéljetek, amihez kézelfogható bizonyitékot tudtok szolgalni.

- a kézelfogható bizonyítokat a rótcsildok elrejtették, neked kell felfedezed, nem kapod ingyen, öreg.

- Na jót megszívták ezzel fénytesos galatikus flotával, en már nem hiszek senkinek

- én meg jótfogok röhögni decenber 21edikén

4. Pólusváltás előtt egy perccel

Címszavak a közszolgálati 1-es tévé híradójából :

- A pártok már lassan a 2014-es választásokra készülnek

- A szegénység ellen munkaterv új 10 éves koncepcióját tárgyalta meg a kormány

- Hivatalosan beadta a nevezést a magyar kormány a 2032-es olimpiára

- Az ENSZ és a WHO szakemberei 50 évet adnak arra, hogy a Földön minden gyermek egészséges élelemhez és ivóvízhez jusson

- A NASA bejelentette, hogy 60 év múlva talán az első emberes marsutazás is megvalósulhat

- A Greenpeace éves jelentése figyelmeztet, hogy ha az indonéz remeterákok felelőtlen lehalászása tovább folytatódik, akkor a térségben 100 év múlva akár ökológiai katasztrófával is lehet számolni

- A Fokvárosban összeült nemzetközi tudományos Nap-konferencia záróközleménye megerősíti, hogy most a Napunk valóban aktív ciklusban van, de 11 év múlva már lecsillapodik, és a következő aktív napév csak 2358-ra várható

- Eltűnt az északi-sarki jégtakaró? - Ezt a tudósok határozottan cáfolják, mivel a műholdas felvételeken még határozottan felismerhető egy 4,1 köbcentiméteres jégkocka! Bár sok szakember a meglepetésének adott hangot, hogy az idei jégtakaró-zsugorodás mértéke az 1979 óta felállított jégtakaró-zsugorodási skálán relatíve és exponenciálisan a nulla felé tendál

- Lángokban áll egész Afrika, Ausztrália és USA a szárazságtól, de a katasztrófavédelem és a segélyszervezetek mindenütt a helyén vannak és már 6 millió négyzetkilométernyi veszélyeztetett észak-afrikai területen meg is kezdték helikopterekről leszórni a 300 milliós lakosságnak a zacskós vizet meg a porcukrot - és...

- kétfejű kengurubébi született a berni állatkertben

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...