16 éve, és 11 hónapja volt... Emlékszem 2005. februárja, mikor az egyik kontaktszövegben Astar közölte, hogy az Új Föld kész!

És már fogadja az átköltözőket!

Akkor jelent meg először az Új Föld képe és leírása is:

Tökéletes szubtrópusi környezet van ott, mindig kb. 25 celsius fok hőmérséklettel, viharos időjárás nélkül - vagyis tökéletes paradicsomi környezet.

Közölték azt is, hogy kb. az emberiség 2%-a fog átköltözni ide, 140-150 millió fő, mert ennyi érett meg az 5D-s életre.

Az áttelepítés kezdetét akkor 2007-12 között jelölték meg, bár hozzátették: kisebb csoportok már ott vannak, de épp úgy a Földön már kipusztult vagy kipusztulóban lévő növények és állatok is.

Az Új Föld, mint a rajzból is látszik, csak az egyenlítő mentén egyetlen kontinensből áll, viszonylag tagoltan, az esőerdő- és a szavanna övezetet magában foglalva, a tengerparton szubtrópusi mediterrán hatásokkal.

Ám az 5D-s rezgésszinten már minden élő, minden a tudatosság jellegét hordozza, így nem kell dolgozni, vagy bármit csinálni, hogy ott valaki megéljen, még akkor sem, ha egyedül élne az őserdőben, mert a növények rögtön felfogják az ember igényeit, és azonnal gyümölcsöt vagy más termést adnak neki táplálékul, és az állatok pedig rögtön segítő barátként sietnének a segítségére.

Amikor a növények és az állatok a Földön is kivételes esetben 5D-sen működtek, akkor ezt régen csodának nevezték.

Ezek azok a mesés elemek, amit ma már senki sem hisz el, hogy pl. egy szent ember megéhezett, és rögön egy fügefa hajlott oda tele terméssel, hogy táplálja stb... ez azonban 5D-ben egy alapműködés és nem csoda!

Mindenesetre az 5D-s élet lényege az új fajta közösségi lét lesz, egyfajta törzsszerű létezés kisebb 30-40 fős csoportokban.

Erről már sokszor volt szó: az új életünk titka a teljesen primitív és a hiperfejlett egysége!

Belső élet teljesen primitív (látszólag), vagyis még ruhát sem viselnek, mezítláb járnak, előnyben részesítik a mindennapi életben az egyszerű megoldásokat, hogy mindig a tett, a szolgálat legyen az első, és nem az elméletieskedés, ami által rögtön a lustaság, az unalom és a kényelemszeretet ütné fel a fejét.

Másrészt a külső életben rögtön felveszik az űrruhát, és bebarangolják egy isteni impulzus hatására az egész világmindenséget, ahol sok helyen félistenként jelennek meg, de ez is csak illúzió, mint az ellenkezője is.

Ez a két véglet egysége ugyanis egy teljesen szabad tudat szabad döntésének a szerves következménye, mert a lélek sokáig vágyik ennek a magasabb kettősségnek a megtapasztalására, ami később elvezet magának a teremett lét belső ellentmondásának a megtapasztalásához is.

 

 

 

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...