"Amikor a lemúriaiak először a föld alá költöztek, ez röviddel Atlantisz felvirágzása előtt történt, ekkor építették ki az Agharta-hálózatot.

Agharta-hálózat egy központi város által működtetett földalatti városok hálózata, amelyet "kicsi Shambhalának" hívnak (hogy megkülönböztessük a "Nagy-Shambhalától", ami a Góbi-sivatag felett van éteri szinten).

Kis Shambhalát akkor hozták létre, amikor Hiperborea kontinensét a fejlett lényeknek el kellett hagyniuk, mivel ekkor a Föld elvesztette (megj: a vénuszihoz hasonló) védőköpenyét, és a bolygó felülete közvetlenül káros sugárzásokat kapott a világűrből.

Ez volt a földalatti városok építésének első kezdete több, mint 100.000 évvel ezelőtt.

Amikor később Atlantisz és Lemúria egyes csoportjai arra kérték a földalatti városokat, hogy amikor ők is elkezdik saját földalatti városaik építését, csatlakozhassanak a Kis Shambhalához, először letesztelték őket, hogy megtanulták-e már az elnyomás és háború nélküliség leckéjét.

De ugyanezt a szabad jelzést meg kellett kapniuk sok más képviseletnél, mint pl. Galaktikus Szövetségnél is, amibe később beléptek.

Ez azért kellett, mert Atlantisz és Lemúria korábban a Föderáció tagja volt, de ideiglenesen kizárták őket az egymással folytatott fegyveres konfliktusuk miatt, ezért újra megvizsgálták őket, hogy tagok lehessenek, hogy megtanulták-e már a béke leckéjét.

A Mt. Shasta-hegy belsejét még a lemúriaiak választották ki városuk felépítésére.

A mai Kalifornia egykor Lemúria keleti partvidékéhez tartozott, és lemúriai menekülők tudták, hogy a Mt. Shasta-hegy és a mai Kalifornia területe túléli a pusztulást.

A Mt. Shasta-hegy már akkoriban szent hely volt ezen a bolygón.

A Shasta-hegyi lávaalagutakat elvezették, nehogy egy vulkán kitörés később zavart okozzon nekik.

A hegy belsejében találtak egy nagy, kupola alakú barlangot, ezért elhatározták, hogy oda építik a városukat, amit ma Telosznak hívunk.

Telosz még a lemúriai időkben az egész mai kaliforniai terület neve volt. A telosz szó pedig azt jelentette, hogy "kommunikáció az elmével", "egység az elmével","megértés az elmével".

Telosz 2 millió ember befogadására készült.

A katasztrófa idején mindössze 25.000 lemúriai lakost sikerült ide menekíteni. (Megj: de Lemúria királyát és királynőjét is!)

Amikor a vulkánok kezdtek kitörni, és a törmelékeik már mindent beborítottak, nem lehetett 25.000 embernél többet megmenteni.

Így a lemúriai kultúrából csak annyi maradt, amit a mai napig Telosz földalatti városa őriz.

Lemúr történelemről szóló ősi feljegyzéseket a város építkezésének ideje alatt hozták Teloszba, majd felépítették a teloszi templomokat is."

 

 

Sharula Dux, Telosz hercegnője mondta ezt is:

"Ők nem öregednek, mert nem hisznek benne!" - mind a 2 millióan, akik Teloszban élnek - ahogy te sem, ha ott élnél!

Mitől függ tehát az örök fiatalság?

Az agytól természetesen!

Az agy mindig külső dolgoktól függ.

Így 0 éves korától azt szívja magába, amit a külső környezetében lát.

Mivel az agy 100% az adott viszonylagos valóságban, ahol a teste tartózkodik, a test túlélését szolgája, még azon az áron is, ha abban a viszonylagos valóságban mindenki hülye, mivel hisznek az öregségben, betegségben és a halálban!

A tudat viszont nem azonos az aggyal!

Mivel már tudod, hogy sok valóság létezik párhuzamosan!

És főleg sok jobb valóság a jelenlegi halálban-hívő valóságnál.

El fogunk pusztulni a kollektív tudat hülyeségébe, ha itt és most a tudatunk nem veszi át az agyunk vezetését - érthető???!

Ez most valami emberfeletti erőfeszítésnek tűnik, mert az értékszerveink is a régi agyon lógnak!

De gondolj bele: ha itt és most Teloszba költöznél vagy a 144 fényváros egyikébe, mit csinálna az agyad?

Természetesen rögtön annak a valóságnak a hitrendszerét tükrözné!

Vagyis néhány nap alatt visszaugranál kb. 40 évet testileg, huszonéves korodba, ha most esetleg 60 év körül vagy, épp úgy, ahogy ennek a videónak az utolsó képsora mutatta!

Az agyadnak ez a "csoda" akkor épp olyan magától értetődő lesz, mint most az ellenkezője, mikor az agyad engedelmesen a sötétséget szolgája, mert az érzékszervek azt közvetítik neki.

https://www.youtube.com/watch?v=wJgU4mQuFaY

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...