Elhallgatott tények

Egy friss fordítás, de szövege ugyanolyan aktuális, mint 33 évvel ezelőtt!

Ekkor, a 14. német ufó-konferencián Mágocsi Oszkár éppen arról beszélt, amiben most is benne vagyunk!

Vagyis a galaktikus flotta nem szórakozásból van itt évtizedek óta, hanem hogy felemelkedést elősegítse:

- Függelék Mágocsi Oszkár negyedik könyvének, az „About My Space Friends” német kiadásából:

Mágocsi Oszkár 14. nemzetközi DUIST konferencián, Németországban elhangzott előadásának kivonata, mely 1987. június 26–28-án tartott a wiesbadeni Penta-Hotelben.

Ekkor az előadásának a címe: „Korszak vége - A kozmikus evolúció útja”

 

Első előadás kivonata:

Kedves barátaink itt Németországban! Szeretnék köszönetet mondani Veit úrnak és Veit asszonynak a barátságos fogadtatásért és a meghívásért. De mindenekelőtt Istennek, mert lehetővé tette, hogy idejöhessek Önökhöz!

Kozmikus barátaim arra is kértek, hogy hozzak önöknek üdvözletet a kozmikus testvérektől, akik részt vesznek ezen a wiesbadeni 14. ufókongresszuson! Kanadából jöttem, mint tudják. De Magyarországon születtem, ahol 29 évet éltem, 1956-ig.

Most a toronto-i CBC televíziós társaság villamosmérnökeként dolgozom.

Számomra megingathatatlan volt a technológiába vetett hitem, mert mindennap szembesültem vele. Szóval, ha úgy tetszik, én egy tudományosan gondolkodó ember vagyok. De a véleményem gyorsan megváltozott, amikor 1975-ben, 12 évvel ezelőtt először kerültem kapcsolatba egy másik galaxisból jövő testvéreinkkel.

Megtudtam tőlük, hogy a valóság sokkal összetettebb, mint azt általában elképzeljük ...

De hogyan juthatunk el olyan szintre, ahová a szomszédos civilizációk már eljutottak?

A válasz: Kozmikus Evolúció útján!.

Ma már csodálatos dolgokat teszünk, de tisztában kell lennünk azzal is, hogy ez csak a kezdet! Hamarosan technológiai és mérnöki-tudományos céljaink egy másik dimenzióba, a világmindenség egy másik spektrumába jut, ahol jobban tudunk foglalkozni a lelki és szellemi erőnkkel.

Mi mindannyian Isten gyermekei, teremtményei vagyunk!

Csak egyetlen Isten van!

Legyen szó akár a Földről, akár a bolygókról, akár más galaxisokról vagy más dimenziókról. Lehet, hogy mások más nevet használnak ezekre, de minden mögött ugyanaz az Isten van!

A Föld bolygó lakosainak vannak „idősebb testvérei”, akik közösen felelősek bolygónkért, köztük az Ashtar Parancsnokság is!.

Galaxisunk fejlettebb bolygói a Galaktikus Föderációhoz tartoznak, és lakóinak egyik legégetőbb vágya, hogy valamikor a közeljövőben a Föld is ebbe a közösségbe tartozzon!!!

Ezek a kozmikus lények, akikkel 12 évvel ezelőtt találkoztam először, interdimenzionális világok szövetségéből érkeztek, és nem csak a helyi Galaktikus Föderáció képviselőiként, vagyis nemcsak azokból a világokból, amelyeket a távcsöveinken keresztül láthatunk.

Az Ashtar Parancsnokság most számos nagyobb csillagrendszert felkért, hogy segítsék a Földet abban az esetben, ha szükségessé válik a Föld lakosságának kitelepítése.

Ez a fő oka annak, hogy az Intergalaktikus Föderáció küldöttei itt vannak köztünk!.

E terv végrehajtása miatt a Földön most itt lévő kis számú föderációs képviselőnek és igazgatónak sok földi dolgot kell figyelembe vennie.

Többek között nagyon aggasztják őket, amit tegnap itt Tidemand úr (Norvégia) is megemlített, a negatív erők környezetünkben való terjedése. Ezeket az erőket el akarják távolítani a Föld bolygóról.

Úgy tűnik, hogy ez a munka sok szinten zajlik, függetlenül attól, hogy ez egy alacsonyabb vagy magasabb szintű dimenzió-e.

Az egyén részvétele ebben elengedhetetlen, mert minden az egyénre épül.

Mindannyian testvérek vagyunk, tekintet nélkül a nemzetiségünkre, vagy bolygói és galaktikus eredetünkre!

Az általam tapasztaltakat biztosan olvastátok 'Űrodüsszeiám repülőcsészealjakban' című első könyvemben, amelyet németül is kiadott a Ventla-kiadó. De eközben nagyon sok minden történt velem.

Mert az első könyvemben leírt élményeim után még többször találkoztam a kozmikus barátaimmal, évente legalább egyszer vagy többször.

E kozmikus lények küldetése nem egy új vallás megalapítása a Földön, hanem az emberek felkészítése valami új, nagyszerű dologra.

A mi feladatunk tehát felkészíteni az embereket a kozmoszból jövő látogatók érkezésére, akik súlyos globális katasztrófák és kataklizmák esetén vannak a segítségünkre.

Ez a munka nagyon fontos számunkra. És számos szakember végzi. Azok, akik itt is szólnak hozzád, és ezeket az ufó-konferenciákat szervezik, akik ugyanolyan emberek, mint te.

A lényeg tehát az, hogy segítséget kapsz!

Annak érdekében, amire mindannyian vágyunk:

hogy egy jobb világ, egy jobb civilizáció létrejöjjön a Földön.

Új dolgokat akarunk építeni, új ismereteket szeretnénk szerezni, hogy több spiritualitást valósítsunk meg az életünkben. Röviden, hogy minél magasabb szintű életminőséget érjünk el.

Bármit is csinálunk, kozmikus testvéreink mindenben támogatnak minket, akár ebből a Naprendszerből, akár más galaxisokból jönnek.

Segítenek a megkezdett munka befejezésében, és minél közelebb van ennek a századnak a vége, annál közelebb kerülünk a korszakváltáshoz.

E munka úttörője George Adamski volt.

Ő volt az, aki 40 évvel ezelőtt először lépett kapcsolatba kozmikus emberekkel.

Bebizonyította nekünk, hogy az úgynevezett „UFO-k” valójában más világokból származó anyagilag felépített űrhajók. De az emberek ezt nem értették. Mentális látókörük nem jutott el oda, hogy ezt megértsék, ahogy Verne Gyula is 100 évvel ezelőtt olyan gépeket írt le, amelyeket az ő korában senki sem értett meg.

40 év technikai fejlődés után fejlettebbek vagyunk, és sokkal többet értünk a technológiához, mint akkor. A világ egyre jobban megnyílik előttünk.

Van elektronikánk, a Holdra utazunk. Kiderült, hogy ez a dimenzió, amelyben élünk, nem az egyetlen, mert sok más dimenzió is létezik még, amint az Giorgio Dibitonto „Angyalok csillaghajókban” című könyvében is olvasható. Ebben "angyalokról" számolnak be nekünk, akik űrhajókkal érkeznek hozzánk.

Nos, Adamski még nem írhatott erről 40 évvel ezelőtt!

A mennyei lények azonban egy napon sokkal magasabb tudást adnak át nekünk!

A teremtés világa óriási, ezért hosszú időbe fog telni, míg megértjük az univerzumot! És nem szégyen hibázni! Akkor sem, ha ezt személyesen vagy nemzetként tesszük. Mert csakis a hibák és a jó felismerésével együtt növekedhetünk.

A szívben lakozó jó szándék az, ami egyedül fontos, az, hogy segítsük a más dimenziókban élő testvéreinket, vagyis magának Istennek segítsünk! Igen, ezt kell folytatnunk egy jobb világ érdekében!

Második előadás kivonata:

"A fény úttörőinek beavatása, mint a Föld új fényes átváltoztatása"

...mint tudjátok, csak a mi galaxisunkban legalább 100 milliárd csillag van. Köztük sok milliónak bolygórendszerei is. Több millión pedig magasan fejlett élet is van. És ez még mindig csak a mi Tejút-galaxisunk!

Számtalan hasonló van a Teremtésben.

Ugyanakkor csak ebben az évszázadban több, mint 100 különböző civilizáció látogatott már meg minket és akkor még csak a humanoid civilizációkról beszéltem!!!

Néhányan ezek közül a magasan fejlett társadalmakból átadták nekünk a tudásukat. Kozmikus embereknek hívják őket.

Nagyon sokan már a Földön élnek köztünk.

Vannak, akik kisgyerek korukban kerültek ide, mások magasabb világokból inkarnáltak a Földre.

Egy dolog azonban biztos: mi is kozmikus emberekké fogunk válni egy napon! - ez csak idő kérdése.

Legtöbbünk vezetve volt, hogy épp most inkarnáljon erre a bolygóra! Ennek egyik legfontosabb oka, hogy mindannyian segíteni szeretnénk az emberiséget!

Most több, mint 300-an vagyunk ebben a teremben, de ne feledd: ezzel párhuzamosan több millió más testvérünk is van a Föld országaiban, akik még nem is hallottak azokról a dolgokról, amikről ma itt beszélünk!

Pedig nagyon sok jó és őszinte ember van jelenleg mindenhol.

És ahhoz még nem kell űrutazó kozmikus embereknek lennünk, hogy jó emberek legyünk, hisz Istennek nagyon sok segítője van.

De a kozmikus testvéreink közölték velem, hogy ti a legjobbak közt vagytok itt Németországban, de ilyennek is kell maradnotok!

Holnap akár hibázhatsz vagy valami rossz dolgot tehetsz, semmire sincs garancia. De imával és meditációval útmutatást kaphatunk a magasabb erőktől.

A kozmikus testvéreink azt mondják, hogy ti lesztek azok, akiket meg fognak menteni, de csak akkor, ha helyesen cselekesztek!

Biztonságba helyeznek titeket, hogy majd megtapasztaljátok az újvilágot, az aranykort!

Mindeközben katasztrófák lesznek a Földön, mert beteljesül az Armageddon és az apokalipszis!

Ez lesz a gonosz dolgoktól való megtisztulás és az emberiség karmájától való megszabadulás folyamata.

De életveszély esetén evakuálni fogunk titeket!

Rengeteg könyvet írtak már a kitelepítés folyamatáról, ezek egyik legjobbika az amerikai Tuella „A Föld kitelepítésének terve” (eredeti cím: “Project World Evacuation”) című könyve.

Igen, megmentünk téged! De hogyan és mikor nem lényeges!

Mi, csillagokból jövő segítők vigyázunk rád és segíteni fogunk neked, amikor a zavargások elkezdődnek!

Ez a küldetés a mi feladatunk, ezért nagyon sok kapcsolatunk és kontaktunk van más kozmikus lényekkel.

És most még el kell mondanom nektek valamit, amit a kozmikus testvéreink kifejezetten kértek, hogy itt és most elmondjam nektek, minden egyes jelenlévőnek:

Az, hogy itt találkoztunk, nem véletlenszerű esemény (ford. megjegyzése: de az sem, hogy az élő jelenben éppen ki olvassa ezt a dokumentumot!)

Mert azt is mondhatnátok, hogy ti még sohasem láttatok UFO-t, de ez nem igaz!!!

Igenis láttatok már UFO-t, mindannyian!

Mert mindannyian voltatok már repülő csészealjakban, mikor még csecsemők voltatok, csak nem emlékeztek rá!!!

Azoknak tehát, akiknek elhivatott a lelkük az új világra, az Új Föld korszakára, nem szabad elkeseredniük azért sem, ha már nem huszonéves fiatalok!

Mert Krisztus megígérte: miután az új világba kerültök, új testet kaptok, amely legtökéletesebb eszméitek szerinti ifjú test lesz!

Betegségek nem lesznek, így mindig egészségesek maradtok!

Ezen életetek 1000 évig fog tartani tehát egy ifjú, teljesen egészséges testben.

Akiknek azonban szüksége van korai evakuálásra, azok ezt meg fogják kapni. (Ford. megjegyzése: mint pl. Izsáki Lászlónak)

Ez nemcsak a kozmikus testvéreinktől jövő ígéret, hanem még magasabb szintről, magától Krisztustól jön, és ez így is lesz!

Mi, földi kontakták tudjuk, hogy jó kezekben vagyunk, de az emberiségnek még szüksége van a mi segítségünkre.

Ám még mi is meg fogjuk tapasztalni az aggodalmat és zűrzavart a következő években.

A változás azonban mindenképpen megtörténik, de kozmikus testvéreink szeretnék ezt minél könnyebbé tenni számunkra.

Mi, akik összegyűltünk itt ezen a vasárnap reggelen, kiváltságosok vagyunk, de ez egyben felelősség is, e szent feladat felelőssége!

Terjesztenünk kell szívünkből a fényt, hogy ezáltal másoknak is segítsük. Ez a mi kötelességünk a testvéreink és az egész emberiség érdekében!

Isten áldjon mindannyiótokat!

(Hosszas percekig tartó taps következik, sokan állva tapsolnak ... )

A képről:

Mágocsi Oszkár (jobb szélen) az 1987-es német ufó-konferencián egy amerikai Astar-kontakt hölggyel (középen) és a német tolmácsával (bal szélen):