Elhallgatott tények

Eva Groenke cikke a német UFO-Nachrichten ( UFO-hírek ) újság

2006. március-áprilisi számából

Spiritufó bevezető megjegyzés:

Éppen negyedszázada, hogy a Kanadában élő 56-os magyar menekült Mágocsi Oszkár ( 1928 - 2002 ), aki 1975-től halálig egy másik galaxis spirituálisan nagyon fejlett földönkívüli fajával ( az argonaiakkal ) kapcsolatot tartott, sőt a saját bolygójukon is volt, titkos küldetésre Magyarországra indult.

 

Mágocsi Oszkár 2001-ben

( Lásd még a kontakta-történetéről szóló rövid összefoglalót: http://spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/8-kontakta-kapcsolatok-a-kozmikus-fenytestverekkel/17-magocsi-oszkar-egyeduelallo-fizikai-kontakt-kapcsolata- )

Míg Eva Groenke ezen rövid cikke 2006-ban meg nem jelent ebben a nagy múltú és alapvetően mindig is a spirituális UFO-kutatás eszméjét képviselő német ufóújságban, addig sem erről a tényről, sem Mágocsi Oszkár más titkos politikai megbízatásáról semmit sem tudtunk.

Csak arról természetesen, hogy a spirituális UFO-kontakták egy részének titkos emberiségszolgáló feladatuk is volt/van, melyről már történetük is világosan tanúskodik, hiszen rutinszerűen sokszor olyan földalatti vagy földfeletti ( Föld körül keringő vagy más bolygókon lévő ) anyahajókra/űrbázisokra viszik el őket, ahol bizony minden egyediség vagy különlegesség érzetük is azonnal elmúlik, hiszen ilyen bázisokon sokszor magukhoz hasonló földi emberek százaival vagy ezreivel találkoznak, olyanokkal, akiket ráadásul nagyon intenzív munka közepette találnak a földönkívülekkel együtt tökéletes harmóniában és egyetértésben dolgozva.

Ez a tapasztalat Mágocsi Oszkár történetében is erőteljesen megmutatkozik, ám megemlíthetjük még más kontakta-klasszikust, mint például Howard Mengert vagy Enrique Castillo Rincont is.

Ugyanakkor Mágocsi Oszkár 1989-es titkos magyarországi meg minden más hasonló küldetése azt bizonyítja, hogy ő a kontakt-korszakától kezdve valójában egy közvetítő személy volt a földi titkosszolgálatok és a Galaktikus Szövetség argonai ága között.

Vagyis arról van szó, hogy a sok közül az egyik titkos egyezmény részeként, amely a negatív erők és a Fény erőinek univerzumméretű multidimenzionális harcának egyik akkori kifejeződése volt, minden politikai és társadalmi változás lezajlása ( különösen 1945-től ) nem mehet végbe csak a sötétség akarata szerint,hanem a negatívoknak a Fény erői által szabott határokat is kénytelen-kelletlen figyelembe kell venniük. (Például hiába is provokálnak a sötét erők 1945 óta folyamatosan 3. világháború kirobbantása érdekében, ezt a célt már nem érhetik el, mivel ez az univerzális törvények szerint már átlépi a földi szabad akarat által elérhető határokat, különösen azért, mert ez egy globális atomháborúval járna, amely a Naprendszerünk minden civilizációját, sőt minden galaxis fejlődését negatívan befolyásolná!)

A cikk elég szűkszavúan, szinte távirati stílusban Mágocsi Oszkár három titkos küldetéséről szól ( amelyből az utolsó kettő valódi „mission impossible” ):

Mágocsi Oszkár politikai élményei

Írta Eva Groenke

Az UFO-Nachrichten előző száma idézett egy mondatot Paul Hellyertől, az egykori kanadai védelmi minisztertől: "Az UFO-k annyira valóságosak, mint a repülőgépek a fejünk felett!" Az UFO-k tehát valóságosak számára. Lehet, hogy Hellyer ismerte Mágocsi Oszkár kontaktát, mindenesetre Oszkár korábban elmesélt nekem egy történetet, mely vele esett meg:

Oszkár csak látszatra dolgozott egy kanadai televíziós társaságnál ( megj: azaz csak fedőtevékenység volt ). Valójában USA / kanadai kormány alkalmazásában állt. Például egyszer - mint mondta - el kellett repülnie fontos megbizatással Budapestre, hogy a magyar kormánynak egy bizonyos levelet átadjon. Ez röviddel a magyar határ megnyitása ( megj: az NDK-s menekültek átengedése ) előtt volt. Oszkár csak találgatta, hogy mi állt a levélben, mert azt neki természetesen nem lehetett elolvasnia.

Majd a következő történetet mesélte: A kanadai kormány tudta Oszkárról, hogy a földönkívüliekkel van kapcsolatban. Ők egy napon Oscar segítségét kérték, mert gerillák támadták meg a titkos kormányzati bázisaikat, és ez ellen semmit sem tudtak tenni.

A földönkívüliek ( megj: argonaiak, akikkel Mágocsi Oszkár kapcsolatot tartott ) erre azt üzenték Oszkár közvetítésén keresztül a kormányzatnak, hogy a gerillák ebben a speciális esetben egy negatív földönkívüli fajhoz tartoznak, akiket hagyományos fegyverekkel nem lehet legyőzni. Ám Oszkár a kapcsolatán keresztül utasításokat kapott, hogy ilyenkor mit kell tenni. A tábornoki kar előtt Oszkár el is mondta a javaslatukat: az argonaiak átadnak nekik bizonyos fegyvereket erre a célra. A tábornokok azonban kinevették Oszkárt, mivel nem hittek a földönkívüliekben. Ennek ellenére egy hagyományos földi repülőgépen Argusz és más argonaiak érkeztek hozzájuk. Ők a tábornokoknak olyan futurisztikus fegyvereket adtak át, melyekkel a gerillákat aztán le tudták győzni.

Végül az 1991-es madridi közel-keleti békekonferencia helyszínén Oszkárt újra megbízták egy feladattal. Számos állami vezető volt ekkor jelen, mint például Gorbacsov vagy az idősebb Bush, valamint az izraeli és a palesztin kormány. A negatív földönkívüliek különböző támadásokat terveztek a konferencia alatt, hogy a világpolitikai helyzetet destabilizálják. Oszkár viszont kapott az argonai barátaitól egy kis készüléket, akkorát, mivel egy cigarettás doboz, ami halkan berregni kezdett, amikor felismert egy negatív földönkívülit vagy ha valamelyik jelenlévőnek hiányzott az aurája, azaz android volt.

Oszkárnak ekkor a konferencia lezárt területén tartózkodott, ahol csak a biztonsági őrök lehettek jelen, és neki mindenre figyelnie kellett. Argusz azt mondta Oszkárnak, hogy ők vészhelyzet esetén olyan taszító fénysugarat fognak a negatívokra irányítani, amely erről a területről azonnal eltávolítja őket. Ezután Oszkár saját szemével láthatta, ahogy négy negatív földönkívülit tűntettek el ( lézerszerű fénysugárral löktek ki ) a biztonsági zónából. Az esemény végén pedig Oszkárnak vissza kellett adnia a kis berregő készüléket Argusznak.

Az a tény tehát, hogy Oszkár a madridi békekonferencián biztonsági feladatot látott el, azt mutatja, hogy ő a kanadai kormány teljes bizalmát élvezte. Ezért biztos vagyok abban is, hogy erről a korábbi kanadai védelmi miniszternek, Paul Hellyernek is tudnia kellett.

A cikk írója, Eva Groenke és Mágocsi Oszkár 1997-ben egy németországi UFO-konferencián

Utólagos megjegyzés:

Érdekes, hogy a Fény erőinek olykor még a negatív földi elitet is védenie kell a negatív földönkívüli támadásoktól. Valószínűleg ezért van olyan titkos háttéralku már évtizedek óta, hogy a negatív háttérhatalmi és kormányzati elitnek kötelező bizonyos időszakonként kiszivárogtatni olyan kulcs-információkat a földi emberiség és a Föld bolygó valós apokaliptikus állapotáról, a kozmosz valós, dimenzióváltás előtt álló folyamatairól, a tömeges földönkívüli jelenlétről, a chemtrailezésről meg sok másról is, persze olyan közlési formában ( legtöbbször a bulvármédia vagy látszólag jelentéktelen internetes portálokon keresztül ), melyeket igaznak egyedül a spirituálisan érett ember ismerhet fel.

Ne feledjük: egy spirituálisan éretlen ember mindig földi tekintélyeket követ, még akkor is, ha esetleg „szabadgondolkodóként” ezt hevesen tagadja, ezért az ilyen emberek sohasem a közlés tartalmát nézik elfogulatlanul, hanem azt, hogy ki mondja és milyen körülmények között - ez az alapvető emberi fogyatékosság a biztosíték a negatív elit számára is, hogy a legmegdöbbentőbb kiszivárogtatott információnak sem lesz semmilyen társadalmi hatása - egészen addig természetesen, míg a világmédia(vagyis a tekintély-gyártás!) az ő kezükben van.