Vízöntő-tudomány

 

Közelítsük meg az újat most természettudományosan.

Az új társadalom = új tudat = új test

Az új test = szilíciumkristály- és H4O-alapú felépítéssel.

Először kezdjük az ismerkedést a H4O vízmolekulával, mert arról kevesebbet hallani.

Ezt lehet tudni róla:

"A tudósok felfedezték, hogy a víznek a folyékony, légnemű és szilárd halmazállapotán túl létezik egy NEGYEDIK formája is.

A víznek ez a negyedik halmazállapota a folyadékkristályos szerkezet.

Ebben az állapotban a képlete nem H2O, hanem H4O, vagyis a vízmolekula ez utóbbi esetben nem egy oxigénből és két hidrogénből áll, hanem azt egy oxigén és négy hidrogén alkotja.

A folyadékkristályos állapotban a vízmolekulák a kvarckristályokhoz hasonló tetraéder, azaz piramis szerkezetbe rendeződnek. Majd ezek a spirális formába állnak össze, és spirális mozgást végeznek a Föld elektromágneses mezejével összhangban.

Az esőben is ilyen szerkezetet vesznek fel a vízmolekulák.

A folyadékkristályos víz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kvarckristályok. Ezek energiát vesznek fel, melyeket tárolnak, felerősítenek és továbbítanak.

A testünk 70 %-a víz, és minél több benne a folyadékkristályos szerkezetű víz, annál egészségesebbek vagyunk."

Vagy:

"A H4O víz olyan víz, amelyben óriási mennyiségben van jelen az oldott hidrogéngáz.

Ez azt eredményezi, hogy a szabadgyök-semlegesítő hidrogéngáz a sejtfalon keresztüljutva a legkisebb és az egyik leghatékonyabb antioxidáns.

Az antioxidánsokat másként öregedésgátló, érrendszerjavító és daganatellenes anyagokként ismerjük.

Valójában segítik az érrendszer megújulását, a rossz koleszterin lebontását az érfalakról, a rákos sejtek semlegesítését a testben és nem utolsó sorban az egészséges és feszes bőr újraformálódását.

Sikerült mesterségesen maximalizálni a hidrogének számát egy biztonságos úton, a polimer technológiával.

Kutatások során bebizonyították, hogy a víz molekulák képesek a rácsszerkezetben magukba foglalni több mint két hidrogén atomot bizonyos körülmények között.

Tehát lehetséges egy stabil, hidrogénben gazdag víz előállítása.

A végső eredmény bámulatos!

A hidrogén, mint a legkisebb és legkönnyebb elem, olyan helyekre is bejut a szervezetben - és végzi a gyógyító munkáját - ahová már sem a C-vitamin (mérete miatt) sem más antioxidánsok nem tudnak..

Ezen folyadék tulajdonságai messze megelőzik az úgynevezett csodavizek gyógyhatásait, amelyekről ugyancsak kiderült, hogy hidrogénben gazdag vizek.

A H4O-ban 1.500.000-szer több hidrogén van, mint a vízben, ez adja nagyszerű tulajdonságait!

A bőrünk ráncosodásának legáltalánosabb okozója a túl korai öregedés, ami az oxidatív stressznek a szabadgyökök bőr alatti felhalmozódásának köszönhető.

Ez idősebb korban eléri a normál szint 6-szorosát is!

A japán kutatások nem álltak meg a H4O víz elkészítésénél.

Kiterjedt dermatológiai vizsgálatok elvégzése után, amelyeket más specialistákkal együtt végeztek, kifejlesztették azt a bőrápolót, amely a bőrt lélegzetelállítóan megszépíti.

A titok itt is a hidrogénben rejlik."

A másik pedig, a szilíciumalapú test, az új spirituális szövegekből mindig visszaköszön:

"Szén-alapú testetek szilícium alapúvá válik. Minél inkább kristályossá válik testetek, annál könnyebbé, ritkábbá váltok, aminek következtében aztán egyre nehezebb lesz számotokra a sűrű vibrációkat befogadni – legyen az környezeti, egy személy, étel vagy bármilyen más anyag."

Ez már önmagában biztosítja a miénknél 10-szer, 20-szor, 50-szer hosszabb életkort öregedés nélkül.

Azonban hozzá kell tenni azt is, hogy az új test tetraéderes szilíciumkristály és H4O molekulái a Galaktikus Központ, a Szíriusz, az Alcyone és a Nap (Föld) együttállásnak leképezése, tükröződése lesz, amely beindítja új test megszületését, és ezáltal új tudat és az új társadalom létrejöttét is!