Háború a Mennyekben, melynek realitása még mindig a földi tudaton kívül van

 

 

Mielőtt a következő szíriuszi ihletettségű videót megnéznénk, mely a Föld-Hold rendszer körül 2014. februárjában lezajlott gigantikus éter-szintű űrháborúról szól, jó lenne, ha először is szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a körülöttünk dúló űrháborúk még mindig a mi kozmikus korszakunk realitásához tartoznak, és nem csak a galaktikus múlt egyik régi, talán igaz sem volt starwarsos, sci-fis tudatalatti emlékeihez!

Kell-e jobb példa erre, mint a 1996. február 25-i úgynevezett "Tether incidens", mikor az STS-75 küldetésjelű Columbia űrrepülőgép körül megjelent a Galaktikus Flotta?

És bizonyára nem azért, hogy a hét tagú legénységet ijesztgesse, mivel a megjelenésük valódi oka messze túlmutat az átlag emberi tudat realitás-érzékelési tartományán - sajnos!

Ám legtöbbször még egy átlag emberi tudat sem annyira egyenirányított, hogy ne venné észre: az űrrepűlő körül tömegesen megjelenő "fénypöttyök" nem "normális" eredetűek.

Az eredeti NASA-felvétel:

https://www.youtube.com/watch?v=buWBonjaVT4

Vagyis a szokásos NASA-belemagyarázás jégdarabokról, meg űrszemétről, meg elhagyott alkatrészekről stb-kről annyira nevetségesek, hogy azt már az egyszerű ember is megmosolyogja. Mivel a semmiből egyik pillanatról a másikra materializálódott "űrszemét- vagy jégdarab-flotta" egyenként is több mérföld átmérőjű - ahogy sokan kielemezék és bebizonyították már:

https://www.youtube.com/watch?v=Ta1P5Q0UnBQ

Épp úgy a mozgásuk sem egységes, mivel egyesek "kitőrnek" a flottából és önálló manőverbe kezdenek, másrészt közelebbről nézve jól látszik, hogy a legtöbbje korong alakú repülő szerkezet.

Ám az 1996. februári tömeges flotta-megjelenés valódi oka természetesen az akkori Föld elleni arkhón-invázió megakadályozása vagy legalábbis megfékezése volt, ahogy erról már sok channeling-forrás is tájékoztatott.

Ezután pedig nézzük meg az ez év februárjában körülöttünk lezajlott űrháború hiteles krónikájáról készült videót ( a magyar feliratot be kell kapcsolni ):

https://www.youtube.com/watch?v=wBQ1CxO2aws

(A link jelenleg nem működik)