Háború a Mennyekben, melynek realitása még mindig a földi tudaton kívül van

 

 

Mielőtt a következő szíriuszi ihletettségű videót megnéznénk, mely a Föld-Hold rendszer körül 2014. februárjában lezajlott gigantikus éter-szintű űrháborúról szól, jó lenne, ha először is szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a körülöttünk dúló űrháborúk még mindig a mi kozmikus korszakunk realitásához tartoznak, és nem csak a galaktikus múlt egyik régi, talán igaz sem volt starwarsos, sci-fis tudatalatti emlékeihez!

Kell-e jobb példa erre, mint a 1996. február 25-i úgynevezett "Tether incidens", mikor az STS-75 küldetésjelű Columbia űrrepülőgép körül megjelent a Galaktikus Flotta?

És bizonyára nem azért, hogy a hét tagú legénységet ijesztgesse, mivel a megjelenésük valódi oka messze túlmutat az átlag emberi tudat realitás-érzékelési tartományán - sajnos!

Ám legtöbbször még egy átlag emberi tudat sem annyira egyenirányított, hogy ne venné észre: az űrrepűlő körül tömegesen megjelenő "fénypöttyök" nem "normális" eredetűek.

Az eredeti NASA-felvétel:

https://www.youtube.com/watch?v=buWBonjaVT4

Vagyis a szokásos NASA-belemagyarázás jégdarabokról, meg űrszemétről, meg elhagyott alkatrészekről stb-kről annyira nevetségesek, hogy azt már az egyszerű ember is megmosolyogja. Mivel a semmiből egyik pillanatról a másikra materializálódott "űrszemét- vagy jégdarab-flotta" egyenként is több mérföld átmérőjű - ahogy sokan kielemezék és bebizonyították már:

https://www.youtube.com/watch?v=Ta1P5Q0UnBQ

Épp úgy a mozgásuk sem egységes, mivel egyesek "kitőrnek" a flottából és önálló manőverbe kezdenek, másrészt közelebbről nézve jól látszik, hogy a legtöbbje korong alakú repülő szerkezet.

Ám az 1996. februári tömeges flotta-megjelenés valódi oka természetesen az akkori Föld elleni arkhón-invázió megakadályozása vagy legalábbis megfékezése volt, ahogy erról már sok channeling-forrás is tájékoztatott.

Ezután pedig nézzük meg az ez év februárjában körülöttünk lezajlott űrháború hiteles krónikájáról készült videót ( a magyar feliratot be kell kapcsolni ):

https://www.youtube.com/watch?v=wBQ1CxO2aws

(A link jelenleg nem működik)

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...