Aki akárcsak néhány éve is foglalkozik komolyan az ufó-jelenséggel, az előbb-utóbb szembesülni fog azzal az elemi ténnyel, hogy a Holdunk tele van űrbázisokkal, amelyek majdnem kizárólag a különböző kráterek belsejében találhatóak.

Ugyanis egyrészt folyamatosan kerülnek elő régi felvételek, melyek vagy a földönkívüli jelenlétet és/vagy a földi elit titkos űrprogramját egyértelműen bízonyítják, másrészt a ma már naponta a Holdra irányított videókamerák és ( amatőr) csillagászati távcsővek is folyamatosan észlelik ezt a jelenlétet, amelyet már sem letagadni, sem félremagyarázni ( pl. madárrajokkal vagy műholdakkal ) nem lehet.

Itt van mindjárt példának Michael Salla legutóbbi Exonews videója, amely egy 1968-as Lunar Orbiter Hold-felvételnek az elemzését tartalmazza:

 

 

A fotó legfelső részén ( középen ) a Manilius kráter található, amelyben jól láthatóan egy óriási Space Shuttle-szerű űrhajónak a hosszú elülső törzse tűnik fel a napfényben, sőt, a törzs napfényes végén még a pilotafülke kiugró része is látszik. Ebben az Exonews-videóban ez a felvétel-részlet ki van nagyítva 0p 24mp-35mp között ( Salla baloldalán ), hogy mindenki számára egyértelmű legyen ( ám mi most eltekintünk a kráter alatt levő 200 km hosszú nyílegyenes országút/leszálló pálya kommentálásától ):

 

https://www.youtube.com/watch?list=UUMigail07yqgyiPeJZBvNjg&v=FJn5kive0IU

 

A kinagyított részen viszont, mivel a Manilius kráter adatait is tartalmazza ( a kráter 39 km széles és 3,2 km mély ), jól látható, hogy itt bizony nem egy közönséges méretű űrhajóról van szó, hiszen majdnem átéri az egész krátert ( az űrhajó vége árnyékban van ). Erről egy másik videóban jobban is meggyőződhetünk:

 

https://www.youtube.com/watch?v=wFI7Iome7Fc

 

Vagy ebben is:

 

https://www.youtube.com/watch?v=QB7zGp7uBrY

(a link jelenleg nem működik)

 

( Meg kell azonban még jegyezni, hogy az utolsó videóban 0p 25mp-35mp között a 1968-as Lunar Orbiteregy holdi tavat fényképezett! )

A Manilius kráterben lévő óriás-űrhajó viszont még nem tűnik használaton kívülinek, mint az a híres Izsák kráteri, legalább 100.000 éve lézerrel kilőtt starwars-szerű űrhajó:

 

 

Tehát a Holdunk krátereiben még mindig nagy a földönkívüli forgalom, melyet az alábbi aktuális felvétel is bizonyít ( ritka az olyan félvétel, amelyen ennyire jól látszik, hogy az ufó a kráterből száll ki! ):

 

https://www.youtube.com/watch?v=2_EZTBaSEWU

(a link jelenleg nem működik)