Aki akárcsak néhány éve is foglalkozik komolyan az ufó-jelenséggel, az előbb-utóbb szembesülni fog azzal az elemi ténnyel, hogy a Holdunk tele van űrbázisokkal, amelyek majdnem kizárólag a különböző kráterek belsejében találhatóak.

Ugyanis egyrészt folyamatosan kerülnek elő régi felvételek, melyek vagy a földönkívüli jelenlétet és/vagy a földi elit titkos űrprogramját egyértelműen bízonyítják, másrészt a ma már naponta a Holdra irányított videókamerák és ( amatőr) csillagászati távcsővek is folyamatosan észlelik ezt a jelenlétet, amelyet már sem letagadni, sem félremagyarázni ( pl. madárrajokkal vagy műholdakkal ) nem lehet.

Itt van mindjárt példának Michael Salla legutóbbi Exonews videója, amely egy 1968-as Lunar Orbiter Hold-felvételnek az elemzését tartalmazza:

 

 

A fotó legfelső részén ( középen ) a Manilius kráter található, amelyben jól láthatóan egy óriási Space Shuttle-szerű űrhajónak a hosszú elülső törzse tűnik fel a napfényben, sőt, a törzs napfényes végén még a pilotafülke kiugró része is látszik. Ebben az Exonews-videóban ez a felvétel-részlet ki van nagyítva 0p 24mp-35mp között ( Salla baloldalán ), hogy mindenki számára egyértelmű legyen ( ám mi most eltekintünk a kráter alatt levő 200 km hosszú nyílegyenes országút/leszálló pálya kommentálásától ):

 

https://www.youtube.com/watch?list=UUMigail07yqgyiPeJZBvNjg&v=FJn5kive0IU

 

A kinagyított részen viszont, mivel a Manilius kráter adatait is tartalmazza ( a kráter 39 km széles és 3,2 km mély ), jól látható, hogy itt bizony nem egy közönséges méretű űrhajóról van szó, hiszen majdnem átéri az egész krátert ( az űrhajó vége árnyékban van ). Erről egy másik videóban jobban is meggyőződhetünk:

 

https://www.youtube.com/watch?v=wFI7Iome7Fc

 

Vagy ebben is:

 

https://www.youtube.com/watch?v=QB7zGp7uBrY

(a link jelenleg nem működik)

 

( Meg kell azonban még jegyezni, hogy az utolsó videóban 0p 25mp-35mp között a 1968-as Lunar Orbiteregy holdi tavat fényképezett! )

A Manilius kráterben lévő óriás-űrhajó viszont még nem tűnik használaton kívülinek, mint az a híres Izsák kráteri, legalább 100.000 éve lézerrel kilőtt starwars-szerű űrhajó:

 

 

Tehát a Holdunk krátereiben még mindig nagy a földönkívüli forgalom, melyet az alábbi aktuális felvétel is bizonyít ( ritka az olyan félvétel, amelyen ennyire jól látszik, hogy az ufó a kráterből száll ki! ):

 

https://www.youtube.com/watch?v=2_EZTBaSEWU

(a link jelenleg nem működik)

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...