A Truman show példája önmagában sohasem lehet megrázó számunkra, mert hát az csak egy óriási, városnyi stúdió volt, rendezővel, színészekkel, statisztákkal együtt - egyetlen emberért, hogy jól átverjék 0 éves korától, és ezáltal jól keressenek vele...

Mi lenne azonban, ha egyszer végre tudatunk OLYAN NAGYRA TÁGULNA, MINT A VAN ALLEN-ÖV?!

A MI VALÓDI TRUMAN SHOW-VILÁGUNKIG!

Hiszen már tavasz óta tudjuk, hogy a 3D-s világunk pont eddig tart, utána az 5D-s világegyetem következik!!!

Vagyis a szabadság!

Ha nincs Hold-mátrix, nincs Van Allen-öv, nincs kozmikus Truman show!

Tegyünk ezért egy próbát, hogy meglássuk: az oly büszke tudatunk még mindig milyen valóságban él!

A kozmosz és így a Naprendszerünk is valójában már RÉGEN megváltozott!

Azonban a Van Allen-show rendezője, a mi elmebeteg elitünk persze mindenáron a régi naprendszer valóságát akarja fenntartani a fejünk felett, vagyis a rabszolgaságot.

Ezért már hatvanas évek elején trilliárdnyi finom fémgömböcskéket kezdtek szórni a légkörbe... és akkor még hol vagyunk a chemtrailezéstől... aminek az oka viszont ugyanaz: ELZÁRNI A FÖLD LÉGKÖRÉT a Naprendszer globális változásaitól!

A Föld, A VALÓDI FÖLD, már kibillent a tengelyéből - ki tud róla?

Csak egy-két eszkimó panaszkodik erről, de a többi agymosott milliárd meg észre sem veszi ezt, MERT A VISZONYÍTÁSI PONTJAIT MOST IS A FŐVONALAS TUDOMÁNYBÓL ÉS A MÉDIÁBÓL VESZI!

De veheti az igazodást az alternatív forrásokból is, azok is majdnem olyan hülyék, mint a hivatásos hazudozók.

Ugye, az is világos, hogy a Föld tengelyforgási sebessége is 30 éve egyre gyorsul?! Azért nő a Schumann-frekvenciaérték, nem a semmi miatt!

A régi békebeli 24 órás nap ezért már rég 16 óra - ki tud róla?

Talán néhány érzékeny ember elgondolkozik róla... olykor... aztán fél évig el van felejtve a téma, mert hát reggel csörög a vekker, AMELY SZERINT MÉG MINDIG 24 ÓRÁS A NAPUNK, és ha valami mégis gyanús, akkor a rádió rögtön megerősíti ezt... meg az ENSZ főtitkára meg a római pápa stb...

És az, hogy a Föld (és a Naprendszer minden bolygója) teljes átváltozás alatt van fizikai szinten is, hogy minden gyorsul és melegszik, természetesen a Nap miatt van!

A Nap már 30 éve NEM sárga, hanem fehér csillag!

Attól függetlenül természetesen, hogy a Van Allen-show rendezője még mindig valami sárga Napot akar eladni nekünk, AZÉRT CHEMTRAILEZNEK EGYRE KEMÉNYEBBEN!!!

Attól függetlenül, hogy minden hülye érzi: a nyári meleg, HOLOTT HŐMÉRSEKLETBEN SOKSZOR NORMÁLIS, mégis sokkal elviselhetetlenebb a mostani 28-30 fok a régi 28-30 foktól!!!

Sőt, már 25 fokon is pecsenyére sül az ember, MERT FEHÉR NAP VILÁGÍT ÉS NEM SÁRGA!

Na, és fehér Nap után mi következik?

Az természetesen, amire annyira várunk! Egy olyan gigantikus Napvillanás, ami azonnal megsemmisíti a Van Allen-showt, rendezőstül, mindenestül együtt!

 

https://www.youtube.com/watch?v=3FhKt4XLtZE&ab_channel=UltimateTop10s&fbclid=IwAR2_48YWrl4R8ulhNZwA6kVzwaS8NDXTR6wvZvLtIj1tzBjsRFLFVcGBm20

 

kérdések a fentiekkel kapcsolatban:

1. Ha a Van Allenen túl az 5 D van akkor a földi elit az 5 D-ben mászkál az űrhajóival?

válasz: A titkos űrprogram a 3D-s múlt roncsai között mászkál! Épp úgy, ahogy a földi társadalom!

A Mars a legjobb példa erre! A hülye háttérhatalom persze titkolni akar minden földönkívüli életformát, amit a Naprendszer bolygóin felfedez, főleg a számtalan romot, kilőtt űrhajókat, elhagyott településeket - ezek mind az egykori galaktikus háborúk emlékei, egy-két helyen még megmaradt atavisztikus növény és állat fajokat, a bolygófelszín alatti negatív fajok bázisait stb, akik szintén a múltból maradtak vissza, viszont az egész semmit nem ér! Az egész nevetséges, mert ugyanazon a bolygón, így a Vénuszon, a Marson,a Jupiter holdjai stb-n is magasabb dimenzióban egy csodálatos élet van, amihez nem férhetnek hozzá, sőt, nem is észlelhetik! Nem csak a műszereik, hanem a remote viewing asztrálérzékelők sem, mert a magasabb dimenziós világok asztrálisan is le vannak védve!

Ezért groteszk valójában a titkos kiszivárogtatók tevékenysége (mint amit pl. David Wilcockék is csinálnak), meg az egész 60 éves ufókutató-sürgölődés, mert lényeghez sohasem férhetnek hozzá! Sőt, az egész nekik a mesék birodalmában marad!

Az elit legnagyobb büntetés az lesz, hogy szembesülni fognak - és egyébként már szembesültek is! -, hogy az egész lassan 70 éve tartó menekülési programjuk a Földről semmit sem ér! Mivel az univerzum alaprezgése (eddig) az 5D, és nem a 3D!!!

Csak a földi múlt roncs-világával tudtak szembesülni minden eddigi bolygón, minden eddigi csillagrendszerben, amit eddig meghódítani véltek!!! Itt látszik, hogy a 200-as IQ-s gőgjük, hogy lenézik, állatfajnak, fejőstehénnek nézik az egész emberiséget, semmit sem jelent lélek-képesség nélkül!

Ez a szembesülés, hogy az egész hiperszuper, negatív földönkívüliektől lopott technikájuk semmit sem ér, és FŐLEG AZ, HOGY A MÉLYEN LENÉZETT EMBERISÉG EGY RÉSZE AUTOMATIKUSAN AZ 5D-BE FOG EMELKEDNI, MÍG ŐK A 3D-BEN MARADNAK, EGY EGYRE PUSZTULÓ MINDENSÉGBEN, nagyobb büntetés számukra, mintha azonnal kivégeznénk őket!

2. Miert nem lehet tudnunk, hogy a nap feher szinu es miert mondjak hogy sarga ?

válasz: Mert minden valós ismeret láncreakciót indít be, pl. ez is: fehér Nap > rossz csillagkeletkezési elméletek > rossz kozmológiai elméletek > a régi jóslatoknak van igazságmagvuk > az emberiség apokaliptikus válságban van > mindenben hazudtak nekünk > minden tudományos tekintély megkérdőjelezése> minden kormányzati szerv megkérdőjelezése > felkelés veszélye stb... stb...