Ha Halak korszakban nem ölték volna meg Jézust (meg a Kosban Buddhát, meg a Bikában Krisnát, meg a mai napig mindennap a lelket...), akkor a 20.-21. századra egy teljesen stresszmentes társdalomban élnék, ahol mindenkinek alapvető létfeltétel biztosított, mert az elemi egyetemes élettörvényeket mindenki ösztönösen betartja, ez 120 év átlagélethosszat jelent a 3D-ben, ahol öregedés első jelei csak 100 év körül jelentkeznének, betegség nélkül - ekkor kb. az Ummo bolygó társadalmának a szintjén lennénk.

Viszont így a 20. század végére az emberiségnek legalább a fele át tudott volna váltani 4D-re, ahol kb. 300 év az átlagéletkor - ez egy 4D-s marsi társadalomnak felel meg.

2003-tól megvan a lehetőségünk, hogy az emberiség 1%-a átváltson 5D-re, ám ezért most még óriási idővonal-harc folyik, mert bizonyos, hogy meg fog történni, csak az a kérdés, hogy mikor, mert nyilvánvalóan a sötét erők mindenféle trükkel a végsőkig el akarják odázni a váltást.

Tulajdonképpen ezért jött ide egy csapat a jövőből, hogy segítsen...

Ha a váltás megtörténik, akkor az 5D-s új emberiség, amely természetesen fajilag, kulturálisan és nyelvileg is egységes lesz/van, vagyis tökéletes lesz/van, akkor kb. 2000 évet tud élni egy testben mindenfajta öregedés és betegség nélkül - ez egy plejádi fénybolygó társadalmának a szintjét jelenti.

- Eddig volt a mese a 3D-s tudatnak, aminek mindent lineárisan, egymás utáni sorrendben kell előadni, hogy racionálisan felfogja a dolgokat.

Ami valójában egyszerre történik!

Ez azt jelenti, hogy hiába ragadtunk bele most egy elfuserált 3D-be, vele párhuzamosan egy 4D-s és egy 5D-s társadalomban is élünk itt és most!!!

Vagyis?

Akkor hogyan történik a váltás?

Sehogy, már rég megtörtént!!!

Igen, de ebből mikor fogunk érezni és látni valamit?

Az egész azzal kezdődik, hogy először is ezt a párhuzamosságot a tudatod végre természetesnek veszi, hogy végre belépett a lélek valóságába, a multidimenzionalitásba,

másodszor képek és/vagy érzések villannak be a párhuzamos magasabb valóságodból,

harmadszor váltást úgy éled meg, hogy ez a 3D-s életed egy álommá válik, átlép az asztrálisba, míg magasabb szinten éterfizikai testben továbbfolytatod.

De az egészhez azt is hozzá téve:

ez még a legelemibb mentőprojekt, amit a jövőből jött csapat hozott, ennél valójában sokkal nagyobb csodák várnak ránk, ha a tudatunk ennek tapasztalatára megérett!