A nem-Föld-tudat, ez a kezdet, ez a mi kezdetünk.

A Földtől most kell elbúcsúznunk a nem-Föld-tudattal, és nem holnap a testi felemelkedéssel.

És hogy ma egy szinttel tudatilag feljebb lépünk, azt jelenti, hogy minimum egyszerre vagyunk egy magasabb bolygón és még a Földön is, holott testileg még nem történt semmi.

Viszont ha ma utaznánk el, akkor egy felső 4D-s bolygóra mennénk az Andorméda galaxisba, de egy bolygó-szövetség keretén belül.

A tudat ugrásáról van szó minden esetben.

 

Egy 3 éves gyereknek az a világ, ameddig a homokozója ér.

Egy 10-12 éves kiskamasznak az egész Föld az a titkozatos univerzum, az a kincses sziget, amit sok kalanddal szeretne megismerni.

Egy 17-18 lánynak az egész Föld a romantikus szerelmek forrása.

Egy csúcs-maffiózónak az egész Föld vagyona az ő vágyakozásának tárgya.

Föld, Föld, Föld...

 

Kolumbuszi szint.

1492 óta a tudatban nincs lényegi változás: az emberi vágytemészet több, mint 500 éve változatlan.

Viszont az utóbbi 60-70 évben a fű alatt létrejövő Vizöntő-tudatosságú kozmikus kapcsolatok, most lépik át az a határt, hogy a mi életünk mindennapjait is képezzek.

Tulajdonképpen akkor indulunk el, mikor természetes lesz, hogy egyszerre több bolygón vagyunk jelen!

Ezt most nem elsődlegesen multilokalitásként kell érteni, hanem a mai józan tudat alapján:

hogy esetleg most is van egy házad meg egy nyaralód, és a két lakhely között talán hetente ingázol.

Tehát a tudat ugrása itt nálunk abban áll, hogy amikor egy magasabb szintű bolygó földjére lépünk, akkor egyben egy bolygószövetség földjére is, így akár nagyon sok bolygót is felkereshetsz napi vagy heti ritmusban, sok bolygó lehet egyszerre az otthonod.

Világos, hogy ez a tudati ugrás, ez a szemlátóhatár-váltás azonnal meghozza a teljes szabadságot már most!

Ha átérzed, hogy megkapod arra a jogot, hogy a bolygók között napi szinten közlekedjél, az csak a teljes szabadságban történhet!!!

Csakis egy szabad szeretetközösség szabad energiájú technológiáját használva!

Semmilyen negativitás sem létezik már interplanetáris vagy intergalatikus szinten - ez teljesen lehetetlen a humanoidoknál!

Bűn, baj, gonoszság csak Földhöz-kötött tudatnál lehet.

A tudat ezen új kopernikuszi fordulatát a fizikai kontakták már évtizedekkel ezelőtt előkészítették, hogy szokjad: neked is hasonló élményeid lesznek a mindennapokban!

Mert ugyan miért is lenne kötelező a boldogságodat mindig csak a Földön keresni??? - ez épp olyan, mint a homokozó kisgyereknél: minden vágya és reménye a homokozón belül van, és sír, ha tönkremegy a homokvára, az egyetlen szent építménye.

Lehet, hogy a nagy szerelmed egy másik galaxisban van!

Lehet, hogy az igazi lélekközösséged is - miközben esetleg itt óbégatsz a Földön, hogy ez a csúnya világ milyen gonoszul elbánt veled!

Mindent megkapsz! - lehetetlen, hogy ne kapjál meg, csak nem úgy, ott és akkor, ahogyan most a tudtalanságod miatt elvárod, ahogy valódi önismeret nélkül automatikusan átveszed a földi kollektív tudat hülyeségeit.

Szóval tegyük fel, hogy a szerelmed egy másik galaxisban.

Mit csinál ekkor egy normális galaktikus tudatú ember?

Természetesen azonnal odamegy!

De ha szülő galaxisodban is van dolgod, akkor ingázni fogsz a két galaxis között, lehet, hogy napi szinten, mert ez már olyan természetes lesz, mint most nálunk busszal minden reggel munkába menni. Itt van egy svéd férfi (Stein Erik Holberg?) története, aki szintén ezt az ingázást csinálja, bár nem napi szinten, mert hónapkat tölt egy 10 millió fényévre lévő galaxis Oktra bolygóján, majd hónapokat a Földön.

Az út a két galaxis között neki 20 percet vesz igénybe.

A férfi az élményeit le is rajzolta:

Oktrai táj szerelme házával, gomba-lakóépületével - és más a környéken nincs is, csak az érintetlen természet.

 

 

Ugyanez az oktrai táj közelebbről:

 

 

 

 Egy oktrai település felülnézetből:

 

 

 

 

Ez a svéd férfi a galaxison belüli csillagcsoportokat is pontosan lerajzolta: annak a központi csillagrendszernek, ahol ő tartózkodik, négy közeli bolygója van: Oktra, Nektra, Zazzex, Azmin. És érdekes, minden bolygónak 3 holdja van. Ez egy bolygószövetség is, vagyis a svéd barátunk nem csak az Oktrán van, hanem gyakran meglátogatja a többi bolygót is.

 

 

Paradicsomi táj a Zazzex bolygón:

 

 

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...