Nem baj, ha most még nem értesz belőle semmit, 200 év múlva megérted, nem csak a duál-szerelmet, hanem a duál-fizikát is...

Figyelem! Hallgass csak, hogy Kiss Zoltán mint mond 7 perc 35 mp-nél: "Nem Akhilleusz fut, hanem a céltábla őfelé!"

Vagy: 18 perc 27 mp-nél: "Nem én zuhanok, hanem a Föld zuhan hozzám!"

 

https://www.youtube.com/watch?v=XQdH3HS5NxU

 

Nyilván Egely jelenlegi vendégei, mint Sarkadi Dezső, Kiss Zoltán, de korábban Grandics Péter is, azon kivételes magyar fizikusok közé tartoznak, akik gondolkoznak is - nem sok van belőlük, rajtuk kívül csak néhány.

De nem csak gondolkoznak, hanem kísérleteznek is és új elméleteket állítanak fel.

Ám a legtöbben közülük meghalt már, teljesen ismeretlenül.

Vagy meggyilkolták őket.

Mindenesetre egy közös vonás volt/van bennük: 40 év, szocializmust kiszolgáló robot után, nyugdíjas korukban jutottak el oda, hogy annyira szabadok legyenek, hogy végre azt csinálhatják, amit szeretnek!

És hiphop, újra is írják az egész fizikát - szintén ismeretlenül.

Amikor korábban az alanyi jogú alapjövedelem szóba került, sokan mindig azt a hülye-tipikus kérdést tették fel, hogy ha mindenkinek jövedelme lesz, ki fog dolgozni?

Természetesen senki!

Akkor minden lélek-ember azt fogja csinálni, amit szeret!

Éjjel-nappal, míg bele nem döglik!

Hogy utána ezerszer feltámadjon, mert 200 év múlva az igazi hivatás is ugyanolyan szenvedély lesz, mint a duál-szerelem!

De a hülyék ezt sohasem fogják megérteni, ezért fognak végleg eltakarodni erről a Földről!

Az egész milliárdos, tolvaj, ingyenélő banda, akiket most tudósoknak, politikusnak, üzletembereknek neveznek... - tulajdonképpen létezik ma egyáltalán olyan "hivatás", ami nem a sötétség szolgálatában állna? - ilyen nincsen!

Mert mindenki "dógozik"!

Szép az, ami érdek nélküli, mondta egykor Kant.

Boldogság az, amikor szabadon, háromszorosan alkotsz, mondom én most.

Az alkotás első szintje, mikor tudatosodik, hogy eddig is te teremtettél.

Az alkotás második szintje, mikor átírod az egész világegyetemet végre arra a játékra, ami neked is örömet okoz, vagyis kilépsz az önmagad alkotta statiszta-szerepből.

Az alkotás harmadik szintje mikor isten/istennő szerepében lépsz be újra a saját magadnak átalakított univerzumba.

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...