Vízöntő-tudomány

 

Amíg az ember a tértől és az időtől függ, addig rabszolga.

Akkor is, ha most a 3D-ben esetleg kitörne a jólét és a szabadság, mivel a jólétet még mindig úgy értelmeznék, hogy több lehetősége van az embernek arra, hogy egy kicsit független legyen a tértől és az időtől, amelyet persze szabadságként élne át.

Vagyis részesülnének azokban a kiváltságokban, amelyekben most csak az elit részesül.

A teljes szabadság azonban a tér és az idő helyes értelmezéseben és annak gyakorlati felhasználásában van.

Ahhoz, hogy uraljad az álom asztrális világát, ki kell lépned az álomból.

Ahhoz, hogy uraljad a fizikai életed fél-álom világát, ki kell lépned abból, hogy valóságként értelmezzed!

Ha folyamatosan nem-valóságként érzékeled, akkor a tér és az idő azonnal kezes bárány lesz, és nem a legnagyobb ellenség, mint ami eddig volt!

Ebben az állapotban pl. minden múlt-jelen-jövő téridő-pillanat bármikor újra indítható.

Az, hogy látszatra egy lineáris időfolyamra vagyunk keresztre feszítve, szintén a mély alvásunk, vagyis mély tudatlanságunk következménye!

A téridőben ugrálás lehetőségét két módon lehet elérni:

1. tudattal

2. fejlett technológiával

Tudattal akkor, ha tudat belép a felnőtt korába, és a fizikai környezetét, egész múltját és vélt jövőjét nem valósnak ismeri fel, míg fejlett technikával a skalár-világmindenség végtelen lehetőségeit használja ki.

A skalár azt jelenti, hogy mindenütt jelenlévő!

A materialista fizika a vektor-világmindenségen alapszik, vagyis ahhoz, hogy A pontból B pontig eljussunk, energiát kell befektetni, és időbe kerül a hely változtatás.

Erre épül az egész primitív technológiánk, egy érzékszervi tévedésre!

A skalár-világmindenségben azonban minden téridőpillanat teljes értékű, ez azt jelenti, hogy minden erő, érték és képesség rendelkezésre áll, hogy bármilyen valóságba belépjünk az adott téridőpillanatban.

Fejlett technológiával tehát csak egy bizonyos számkódot kell betáplálni egy olyan szerkezetbe, amely számot éterrezgéssé alakítja át, és így azonnal a kívánt téridővalóságba, múltba-jelenbe-jövőbe, bármelyik csillagrendszerbe viszi az űrhajót.

Ha multiverzum bármilyen részén vagyunk, de ha betápláljuk pl. a 7,8 Hz Schumann-rezonancia éterszám-kódjait, akkor azonnal a 20. század végi, 21. századi elejei lerobbant Földnél találjuk magunkat.

Vagy ha 2640962869108470523 számsort (ez most fiktív) írjuk be, akkor az Alfa Centauri-rendszerben vagyunk, éppen ezért senkinek se kell lefagyasztania magát 5 évig, hogy odajusson.

 

https://www.youtube.com/watch?v=fBFthVyhU_M