A kozmikus tudatosság kulcsa az ufó-jelenség okainak és ezzel összefüggően más civilizációk életének egyre mélyebb ismerete - ha ez nincs meg, akkor a földi lét csak egy önmagában zárt önkielégítés, minden látszólagos jójával és rosszával együtt.

Elég volt a bőgatyás sámánokból, a zen-buddhista bohócokból, az összes múltból jövő nagy beavatottból, az összes szerelmi mesevilágból és szőke hercegekből - Vízöntő korszak következik!

Az egész harc elsősorban a saját tudatosságodért folyik, mind a mennyekben, mind a pokolban, hogy mindig a múltat bámuljad, és azt találd szépnek!

Vagy ha a Vízöntő, az Uránusz valósága eléd áll, azt hülyén értelmezzed!

Itt van pl. a híres 1952. július 19-26.-i nagy ufó-megjelenés Washington felett.

Bizonyos lehetsz benne, hogy ezeket a felvételeket (mint minden kulcs-felvételt) már vagy 60 éve meghamisították, éppen azért, hogy hazugan értelmezzék, és a szájtátó tömegnek egy kamu-magyarázatot beadjanak, amelynek megalkotója természetesen Colman von Keviczky, a magyar ufó-kutatás szent Kevi bácsija volt, aki kiagyalta a lámpabúra-elméletet, miszerint a Capitolium körül repkedő ufók nem voltak mások, mint az épület körüli lámpaoszlopok fényének a tükröződései!

És ezt egy vezető ufó-kutató állította és nem az ufó-tagadók! - nos, a beépített emberek pont így működnek!

Ahogy a beépített emberek miatt nem lehet már soha semmi ebben a 3D-s világban, mert ha ketten összejönnek bármilyen KÜLSŐ cél érdekében, az egyik beépített lesz, az biztos!

Sokáig kerestem ennek az 1952-es ufó-megjelenésnek az eredeti felvételeit, mert tudtam róla, hogy léteznek, és most megtaláltam!

Ebben a posztban először a hamisított felvétel teszem be, a következőben pedig az eredetit.

https://www.youtube.com/watch?v=4A4vBQSy8S4

Másfél másodperc igazság! Még csak ennyi jut nekünk - akkor, ha legalább 10 éve keresed az igazságot, ugyanis éppen 10 éve keresem ennek az 1952-es washingtoni ufó-flotta-megjelenésnek az eredeti felvételeit, és ebben a videóban pont másfél másodpercet le is adnak belőle!

0 p 56-57 mp-nél:

https://www.youtube.com/watch?v=PKqujexw7Ds