Egy olyan videót szeretnénk bemutatni, melyben az előadó egy olyan elismerésre méltó tudásszinttel/tudatszinttel rendelkezik, amely ma még Magyarországon sajnos az alternatív tudományos kutatók körében is ritkaságszámba megy.

Itt ugyanis már nem hallunk pl. végtelen monológokat, spekulációkat, okoskodásokat, melyek nem mások, mint innen-onnan összelopkodott bizonyosfajta tudásmennyiség fitogtatása, vagy a kozmosz legelemibb spirituális törvényei tagadása mellett ezoterikusnak tűnő ötletekkel való házalás, hanem ezen a videón az előadó minden szava mögött már valamilyen szintű spirituális tapasztalat is van, ami miatt még a kisebb-nagyobb tárgyi tévedései ellenére is az egész előadása teljes spirituális egységet képez - mely nem jelent kevesebbet, mint azt, hogy aki nyított szívvel hallgatja ezt az előadást, az vegye úgy, hogy be lett avatva:

https://www.youtube.com/watch?v=tLtnWaNkofE

Ugyanakkor felhívnánk a figyelmet még arra, hogy a videóban kb. 29p 30mp - 31p között Dr. Kisteleki Géza beszámol egy ( elhallgatott ) tudományos igazolásról is, mely csak megerősíti az ezoterikusok ősrégi tanításait - és amely teljesen szembemegy természetesen a materialista természettudományos rögeszmékkel -, hogy a Nap valójában egy hideg égitest, melynek csak a koronalégköre forró és fényes!