2. rész

 

A korábbi cikkünkben ( http://www.spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/10-a-magyar-ufo-nemkutatas/233-hol-vagytok-magyar-ufokutatok feltett költői kérdésre adandó választ szeretnénk folytatni.

Nos, állítólag itt Magyarországon komoly ufó-kutatás folyik, melyet többek között az is fémjelez, hogy van egy olyan tekintélyes szervezetünk, mint a Magyar Ufókutató Szövetség. És nyilván azt gondolná az ember, hogy az utóbbi hónapokban felszaporodott magyarországi ufó-észlelésekről bizonyára ad valami tájékoztatást.

Ellenben mivel találkozunk? Mi a Magyar Ufókutató Szövetség honlapján a legfrissebb hír? Hogy elhunyt Hargitai Károly, azaz egy három éves esemény! - Legalábbis ez jön be elsőnek, de ha még egy kicsit továbbkutakodunk, akkor értesülhetünk a magyar ufókutatók 2013 tavaszi lengyelországi társasutazásáról is, mint legfontosabb eseményről.

Ám mi van akkor, ha egy egyszerű magyar ember, aki egyben nyitott a szellemi dolgokra is, legalább valami elemi tájékoztatást, magyarázatot, választ, kommentárt vagy észtrevételt is szeretne kapni akárcsak az ilyen 2013-as magyarországi ufó-észlelésekről a 20 éve hivatalosnak kikiáltott ufó-kutatók részéről, pl. :

https://www.youtube.com/watch?v=nraTe2uvSMY

vagy :

https://www.youtube.com/watch?v=UjBhd-ek9mI

vagy :

https://www.youtube.com/watch?v=lvdwQzFoNps

Vagy egy még aktuálisabb :

http://www.fenyorveny.hu/2013/08/ufo-repult-at-tatabanya-folott-2013aug14.html

Bár azt is lehetséges, hogy azért van olyan nagy hallgatás, mert ezek a felvételek ( is ) túl egyértelműek, ráadásul inkább pozitív benyomást kelltenek, és a Földet és Naprendszert mindenáron elfoglalni akaró starwarsos, ufó/hihetetlen-magazinos hüllőerőkre nem nagyon jellemző, hogy 5D-s fényhajó-szintre tudjanak váltani egy mikromásodperc alatt ( lásd pl. a fenti első videót. )

Mégis jó lenne, ha magyar ufó-kutatás meghatározó emberei is végre túljutnának a hatvanas-hetvenes években szocializálódott sci-fit faló kamaszok primitív világképén, és szembenéznének azzal a ténnyel, hogy valódi spirituális hozzáállás nélkül sem az ufó-jelenséget, sem önmaguk és társadalmuk kozmoszban betöltött szerepét nem fogják tudni megérteni!

 

(Közzététel: 2013)