Elhallgatott tények

Androméda Tanács 12 bioszféra-űrhajója

avagy

 

új Naprendszerünk 12 bolygójának leírása

 

1. Androméda Tanács elsődleges vagy parancsnoki hajója

 

Androméda Tanács parancsnoki hajója 

 

Ennek az elsődleges parancsnoki hajónak nagyon hasonló a rendeltetése egy intergalaktikus vagy intersztelláris (csillagközi) kormányzati központhoz. Maga a Tanács hetenként négyszer ül itt össze, de az albizottságai és kuratóriuma üléseit minden nap és minden munkahéten megtartják. A Tanács 12 bolygó képviselőjéből áll.

12 bolygó név szerint:

1. Pitolla bolygó az Arcturus-rendszerből

2. Nikotae bolygó az Antares-rendszerből

3. Legola bolygó az M103 nyílt halmazból a Cassiopeiában

4. Kaena bolygó a Procyon-rendszerből

5. Percula bolygó a Vega-rendszerből

6. Pershea bolygó a Capella-rendszerből

7. Ventra bolygó a Polaris (Sarkcsillag)-rendszerből

8. Toleka bolygó a Szíriusz A-rendszerből

9. Ritol bolygó a Deneb-rendszerből

10. Xeta bolygó a Tau Ceti-rendszerből (Galaktikus Föderáció központi bolygója)*

11. Degaroth bolygó az Alhena-rendszerből (Alhena az Iker csillagkép gammája)

12. Etorth bolygó a Betelgeuze-rendszerből

 

Androméda Tanács jelkép

 

Ez a bioszféra-űrhajó központi hajója az összes Androméda Tanácsbeli bioszféra-űrhajónak (mesterséges bolygónak), mely összehangolt védelmet biztosít az itt találkozó összes bolygói képviselőnek az extra erős védelmi pajzsa miatt.

Mérete Plútó nagyságú.

*(Tudatilag fel kell készülnünk, hogy most egy olyan világba lépünk be, ahol az emberi társadalmak alapvető szerveződének a szintje nem egy bolygóhoz kötődik, hanem különböző extra- és intergalaktikus szövetségekhez, melyekből épp olyan végtelen sok van, mint fejlett bolygókból. - A jelen leírásnál két galaktikus szövetség együttes kapcsolatáról van szó, melynél a Tau Ceti-rendszer Xeta bolygója az összekötő kapocs, mivel egyrészt a Xeta a Galaktikus Föderáció központi bolygója /melyhez 140 naprendszer és 300 bolygó tartozik/, másrészt a Xeta a 10. bolygó a 12 bolygós Androméda Tanácsban.)

 

Négy Androméda Tanácsbeli humanoid faj

A fenti képen négy Androméda Tanácsbeli humanoid faj képviselője látható: ventrai a Polaris-rendszerből, nikotae-i az Antares-rendszerből, tolekai a Szíriusz A-rendszerből és ritoli a Deneb-rendszerből.

 

A Tanács további 5 bioszféra-űrhajójának a leírása, melyek állandóan a Naprendszerünkben állomásoznak:

 

2. bioszféra-űrhajó: Centoria

Ennek a bioszféra-űrhajónak védelmi feladata van és főleg procyoni Kaena bolygó legénységével rendelkezik, de a Tanács másik 5 bolygójáról (Pitolláról, Legoláról, Xetáról, Degarothról és Etorthról) is vannak itt védelmi feladatot ellátó önkéntesek - emellett még a Plejádok Taygeta-rendszerének Dakote bolygójáról is tartózkodnak itt emberek. Ám a legénység összes tagja egyben az Ezüst Légióhoz is tartozik.

(Kiegészítés: Mi az Ezüst Légió?

Az Ezüst Légió egy olyan interdimenzionális szervezet, amelynek az az elkötelezett célja, hogy megvédjen minden függetlenségre és szabadságra rendeltett embert. A légió másokkal együttműködő, de független, interdimenzionális békefenntartó erő.

Az Ezüst Légiót számos bolygó, dimenzió, rezgéstartomány, sőt, más univerzum lényei alkotják. Néhányuk egyenesen olyan univerzumból jön, melyek a földi emberek számára jelenleg még csupán fantáziának tűnnének.

Tehát az Ezüst Légió többnyire olyan nem-fizikai szintű lények fényharcos-szervezete, amely egy magasabb rezgéstartományban működik. Elkötelezett, hogy továbbsegítse a szabadság ügyét az univerzumban, ugyanakkor elkötelezett abban is, hogy megvédjen és oltalmazzon más lényeket, hogy saját útjukat tudják járni, anélkül, hogy a negatív erők dominálnák vagy irányítanák őket.)

 

3. bioszféra-űrhajó: Nemanstae (Ejtsd: Nemánsztéj)

Ennek az óriási, Jupiter méretű bioszféra-űrhajónak (bolygónak) hatalmas 3D-s bioszféra-életterülete van, melyet 4 és 5 dimenziós lények segítik abból a célból, hogy a 3D-s földi emberi fajok alkalmazkodni tudjanak ehhez az új bolygói világukhoz, mikor átszállítják őket ide.

Ez a Nemanstae-bioszféra milliárdnyi embert tud befogadni. Számszerűen 1.750.000.000 földi embert. Rajunk kívül még három 3D-s emberi világ milliárdjai kerülnek ide, úgy mint az Aura, Baterra, Wahnkae bolygó humanoidjai.

(Ezek hozzánk hasonló kinézetűek csak pl. a szemük színárnyalatai változatosabbak a földieknél; a batterai embereknek szép, természetes anyajegyeik vannak az arcukon és a testükön; a wahnkae-iak pedig zömök testfelépítésűek.)

Mind három bolygó a mi Tejútrendszerünkben van, viszonylag közel hozzánk. Ezeken a bolygókon csak egy emberi faj él (megj: ahogy ez az univerzumunkban általában lenni szokott). Várhatóan ezen a bioszféra-űrhajón minden emberi faj egymással harmonikus életet fog élni. Ám ezt biztosítandó, az idetelepített fajoknak szükséges még 10-12 év, hogy akklimatizálódjanak ehhez az új, magasztos környezethez és megismerjék, megszokják egymást.

A Nemanstae-ra először a földi emberek lesznek áttelepítve, velük együtt a földi szárazföldi és tengeri emlősök is.

Figyelem: ez a nemanstae-i világ (is) már az Új Föld része! Egy Jupiter méretű érintetlen, szűzi világról van szó! Még igazi neve sincs, csak ez az Androméda Tanács által adott kódnév.

Csodálatos természeti környezet várja az ideköltözőket: lankás dombok, magas hegyek, kristálytiszta patakok és folyók, lélegzetelállító vízesések, hatalmas, édesvizű (!) óceánok. Négy, különálló, hatalmas kontinense van, de van néhány nagyobb meg sok közepes és kicsiny szigete is. Néhány őshonos állat is él itt, jóllehet a legtöbbet még be fogják telepíteni ide.

És ami a legfontosabb: a Nemanstae (is), mint minden lelki bolygó, két csillag körül kering, így soha sincs ott sötétség, csak a nappali és alkonyi-hajnali világosság fényviszonyai váltogatják harmonikusan egymást.

 

4. bioszféra-űrhajó: Pleiadra

Ez az űrhajó (bolygó) tökéletes mása a Nemanstae bolygónak, úgyhogy ugyanazt a leírást kellene róla adni, mint az előzőről.

A lényeg azonban az a csoda, amellyel a Teremtő az Androméda Tanács révén megajándékozott minket: az Új Naprendszerünkben két Jupiter méretű Új Föld áll a humanoid fajok rendelkezésére.

(Az Új Föld pedig itt azt jelenti: új paradicsomi életterület(ek), mely sok bolygót, vagyis egy egészen új Naprendszert magában foglal - ez az Új Földnek egy teljesen új koncepciója!)

 

5. bioszféra-űrhajó: Sarsta

Ez a Vénusz méretű bioszféra-bolygó a galaktikus szintű építő és mérnöki tervezésre van kialakítva, ám ugyanolyan paradicsomi természeti környezettel rendelkezik, mint a többi bolygó, csak itt már 4D a megvalósulás szintje. A tervező/mérnöki tevékenysége is csak ilyen szinten hozza létre a gömbházakat, az űrkikötőket, az élelmiszer-előállító gépsorokat stb-ket a 4D-s Új Föld(ek) számára.

 

6. bioszféra-űrhajó: Viera

Ez a bolygó egész Tejút-galaxis számára fenntartott csillagközi és multidimenzionális kommunikációs központ, mely az Androméda Tanács egy fontos albizottságának (a 13 közül) itt helyt ad; úgy mint a ’Telepatikus és Vokális Kommunikáció Megfigyelő és Tanácsadó Testülete’, továbbá olyan tudósok és szociológusok tartózkodnak itt, akikhez befutnak - ’Galaxis Szektorális Bolygókutásának Felfedező és Hatásvizsgálati Testülete’ különböző egységei révén - a jelentések, hogy kik lehetnek az Androméda Tanács és a Galakikus Szövetség új tagjai.

A Viera nagyjából olyan nagyságú, mint a Mars.

 

További 6 orvosi-gyógyító bioszféra-űrhajó

Az itt szolgáló orvosi csapat vezetőjének a megjegyzése:

"Ezeken az űrhajókon egyrészt hasonló orvosi kezeléseket végeznek, mint a Földön, másrészt a gyógyítás érdekében különböző fény-, szín- és hangenergiákat is alkalmazunk, az orvos által előírt élelmezés pedig replikátorok által történik, melyek azonnal materializálják a szükséges élelmet.

Itt az orvosi tanácsadó közösségek a humán betegek lelki, érzelmi és mentális stabilizálásával foglalkoznak az energiáik újra-összehangolása révén. Ha pedig már kezelték őket fizikai, érzelmi és egyéb traumák miatt, tanácsokkal látják el őket és átszállítják egy másik gyógyító bioszféra-űrhajóra, mely más típusú gyógyításra és fejlesztésre szakosodott.

Majd miután a szakosított kezelésre orientálták a személyt és megkapta az aktuális oktatást, az ilyen földi emberek választhatnak: vagy teljes emlékezettel kerülnek vissza Földre, vagy eltávolítják a traumatikus emlékeit, mikor visszatérnek a korábbi földi idővonalukra, hogy folytassák az életüket."

Röviden felsoroljuk ezek a hajókat, (melyek egyben bolygók is):

 

7. Pontae (Ejtsd: Pontéj)

A fizikai szintű gyógyítás bolygója kizárólag 3D-s földi emberek számára.

Orvosi személyzete:

  2.000 doktor

  3.000 nővér

  2.000 segítő stáb

  3.000 tanácsadó

10.000 fő

Űrhajóirányító személyzete:

       12 vezető tiszt

50.000 legénységi tag

  5.000 civil, családtagjaikkal együtt

55.012 fő

A Pontae mérete Plútó nagyságú.

 

8. Testsol

Ez a gyógyító bolygó - épp úgy a következő négy is - már elsődlegesen a magasabb, 4, 5, 6 dimenziós lények számára fenntartott terület, mivel ilyen dimenzionális szintű lények is megsérülhetnek a negatív erőkkel folytatott harcok során.

Így ezen az öt másik gyógyító bolygón már lelki-érzelmi szinten folyik az orvoslás.

A Testsol gyógyító személyzete:

  5.000 lelki gyógyító

10.000 nővér

  5.000 kisegítő személyzet

  3.000 békefenntartó biztonsági személyzet

23.000 fő

Az Testsol űrhajó irányító személyzete ugyannyi fő, mint amennyi a Pontae-n van.

 

9. Mantrael

Ezen főleg energia-gyógyászat folyik

Személyzete:

  5.000 energia-gyógyító

  2.000 energia-gyógyító asszisztens

  5.000 kisegítő személyzet

  3.000 békefenntartó biztonsági személyzet

15.000 fő

A Mantrael űrhajó irányító személyzete ugyannyi fő, mint amennyi a Pontae-n van.

 

10. Mika

Lelki és érzelemszínű tanácsadás bioszféra-bolygója.

Személyzete:

  5.000 lelki tanácsadó

  5.000 lelki tanácsadó asszisztens

  5.000 kisegítő személyzet

  3.000 békefenntartó biztonsági személyzet

18.000 fő

A Mika űrhajó irányító személyzete ugyanannyi fő, mint amennyi a Pontae-n van.

 

11. Andora

Ez az űrhajó a lélekszintű feljegyzések könyvtárának ad otthont.

A különböző gyógyító bioszféra-bolygókon tartózkodó kezelt személyek életeken átívelő eseménysorozatát tárolja, melyet a lélek rögzített. Ebből az eseménysorozatból egy részletet mindig a gyógyító folyamat legvégén játszanak be.

Az univerzális lélek-könyvtárosok 3,4,5,6 dimenziós emberek - beleértve a 3D-s földi embereket is.

Személyzete:

   5.000 a lelki feljegyzések egyetemes könyvtárosai

25.000 a személyes lelki feljegyzések asszisztensei

  5.000 kisegítő személyzet

  3.000 békefenntartó biztonsági személyzet

38.000 fő

Az Andora űrhajó irányító személyzete ugyanannyi fő, mint amennyi a Pontae-n van.

 

12. Wandeki

Ez az orvosi bioszféra-bolygó a gyógyítás legutolsó fázisának ad helyt: az újraegyesítést a galaktikus szövetség(ek) csillagcsaládjaival!

Személyzete:

10.000 (az újraegyesítést megelőző) végső kezelés tanácsadói

20.000 végső eltávozási engedély tanácsadói

10.000 kisegítő személyzet

10.000 az Androméda Tanács szponzor családjai

10.000 békefenntartó biztonsági személyzet

60.000 fő

A Wandeki űrhajó irányító személyzete ugyanannyi fő, mint amennyi a Pontae-n van.