A 3D uralásának a titka: e pokoli szint vezetőit csak a 3D-s tények érdeklik, csak azt tekintik valósnak, hogy lopjanak, minden más tudatos kábítás részükről!

A művészet, a tudomány, a vallás, a szórakoztatás, a sport, a spiritualitás - minden csak narkózis!

Mert amíg a kultúra vagy a spiritualitás egyetlen területén sem tudsz hatni a konkrét napi anyagi gondok legalábbis enyhítésére, addig mindenki közvetve vagy közvetlenül e világrend fenntartója!

A világbéka-meditációt a kenyér árának csökkentésével kell kezdeni tisztelt spiri hölgyek-urak, és nem Kongó vagy Kazahsztán újabb halotti béke-csendjéért!

A kenyér ára mindig is jelkép volt!

A 3D-s nyomor jelképe!

Akkor is, ha ma már egyetlen spiri sem eszik kenyeret, csak hiperszuper vegán kaját - akkor is, ha nincs rá pénze...

A fehérkenyér ára 1960-tól 1988-ig változatlan volt. Tudtátok? 3,60 Ft volt.

1988 végén lépte át az addig elképzelhetetlen 10 Ft-s, 1998-ban pedig a még elképzelhetetlenebb100 Ft-s határt.

1988-ban az átlagfizetés 9000 Ft volt, vagyis akkor egy átlagfizetésből pontosan 2500 kg kenyeret lehetett venni.

2021-ben állítólag 288.000 Ft volt a nettó átlagkereset (mármint a keresőképes lakosság 1/3-nak, akinek egyáltalán van munkája és bírja a napi 10-12 óra robotot egy multinál, vagyis nem idősebb 50-nél!)

A fehérkenyér ára 2021-ben 433 Ft/kg volt.

Tehát 33 év óta, 1988-tól 2021-ig a demokrácia töretlen fejlődésének, vagyis népirtásának köszönhetően már csak 665 kg kenyeret tudsz venni a legtöbbnek csak álmában létező átlagfizetésből.

Azaz 1988-ban majdnem 4-szer (3,75-ször) annyi kenyeret tudtál venni, mint most!

Ez ugyanaz, mintha nem egy, hanem 4 embert tartanál el egy fizetésből.

De hogy ne kezdjünk el nagyon nosztalgiázni a szocializmus iránt, még a csermanek-korszak régi árszínvonala is abszolút nyomor pl. az 1938-as jövedelem- és árszínvonalhoz képest, amikor még, ugye, a gonosz reakciósok uralkodtak, és egy 200 pengős fizetésből, úgy, hogy a nő sohasem dogozott, sőt, cselédet tartott, nyugati középosztály színvonalon élt egy kertesházban egy 5-6 fős magyar család.

Ezt a színvonalat 1945-ben egy tollvonással eltörölték.

Majd 1988-1993 között még a megmarad elemi szabadságjogokat is elvették, épp azáltal, hogy minden politikus pofája tele volt szabadsággal.

A tudatosság az, hogy egyre szélesebb teret és időt fogsz át, ezáltal látod meg a valódi okokat, mozgatórugókat!

Ha napi híreket nézed, vagy a hivatalos propagandát közleményekben és tankönyvekben olvasod, akkor pont az okokra sohasem kapsz magyarázatot, hogy miért ilyen kurva elviselhetetlen az életed!!!

Hanem mindent a véletlennel magyaráznak természetesen!

Hogy hát széttárják a karjukat: "Igy alakult, mit lehet tenni, ezt kell elfogadni!"

Így most már nem csak a világegyetem születése a véletlen műve, meg az élet megjelenése, hanem a folyamatos egyre nagyobb nyomor napi tapasztalata is!

És ezt az egész világcirkuszt nagyon is jól kiegészíti a jelenlegi spiritualitás impotenciája, a futatott spiri-tekintélyekhez való folyamatos igazodása, az állandó dörgölőzése a hatalomhoz, hogy ő is részesedjen abból, amit az elit alanyi jogon 0 éves korától megkap.

Tudatosság jelenlegi megkívánt szintje tehát az, hogy ebből a világból semmi sem marad!

Nagyon is konkrétan, egy tollvonással fog megszűnni.

Hiszen egy tollvonással jelent meg a nyomor is.

 

https://vasarlocsapat.hu/_hirek/_elelmiszerarak/kenyer-arak.shtml?fbclid=IwAR34t4Q2LT__-0exQXtfNOtkjs9QV-atN6NGGQsu3CRpWqdMnV6llnWics8

 

91 Ennél a listánál most csak két tételre hívnám fel a figyelmet!

Hogyan lehet a semmiből teremteni, nem csak világegyetemet, de pénzt is!

Jahve már csak így csinálja:

1992-ig vidéken még nem volt víz- és csatornadíj!

És lőn! Megismételve az ótestamentumi teremtés csodáját.

Nézd a lista végét.

 

https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/TenyekKonyve-tenyek-konyve-1/1993-FBC4/magyar-gazdasag-11719/kiskereskedelem-11867/fogyasztoi-arak-ft-11872/?fbclid=IwAR0BUKGYFwAMKdZnbOKd3I8ddbkLOqHw2O4Zml7gi-ajpg84YK-833QHiuk

 

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...