Ez a kép páromnak - aki telepatikus kapcsolatban van a Magyar(Turul)-bolygóval - a színesceruza-rajza, mely a bolygó fővárosának, Minesznek egyik központi épületét és környezetét ábrázolja. 

A képpel kapcsolatban párom azt írta:


"A képen a 'Bölcselet Temploma' látható a középpontban. Alakja kúpos és spirális. Éter-fizikai szinten öt felfelé futó spirál találkozik még további (?) éteri szférában lévő spirállal.

Ez a templom meditáló, megtisztító hely, mely közvetlenül a Szíriusz-A-tól kapja az energiát. Körülötte víz, szökőkutakkal, távolabb ligettel körülövezett lakógömbök találhatók.

A Templomtól mint központól kifelé terjed az energia, de a repülő-gömbök ( antigravitációs közlekedési eszközök ) távolabbról is hoznak ide feltöltődni vágyó embereket.

A Templom körüli 'aurikus-szökőkutaknak' a mérete és színe úgy változik, mint az auránk. Ez olyan, mint egy tükör, de gyógyító hatású tükör. Pillanatok alatt kiegyenlíti azokat a hiányokat, melyek a szervezetben felléphetnek.

A Szíriusz-A fénye türkiz-fehér, nagyon magas energiájú; a Szíriusz-B narancsos színű és a Szíriusz-C citromsárga. Az utóbbi kettő színe hasonlít a mi Napunkéhoz.

Ezen a képen egy hármas csillag-együttállás látható, ami ritka a Turul-bolygó égboltján, mivel általában csak a Szíriusz-A és a Szíriusz-B van fenn.

A Turulnak két holdja van, melyből egy látható a képen.

A lakógömbök körkörösen helyezkednek el a központi Templom körül, körülöttük ligetek, parkok, erdők.

A lakógömbök tetejéről szállnak fel és alá a repülőgömbök, amik csak a helyi közlekedést szolgálják."