Elhallgatott tények

 

Dynamót azért gyűlöli minden vallásos, meg főleg minden bűvész (ők egytől egyig materialisták), mert nem tudják hétköznapi körülmények között utánacsinálni a trükkjeit! - amik nem trükkök, hanem megteremti azokat!

Vallásosok meg hát mind egy féltékeny isten ügynökei!

Dynamo az utóbbi 10-12 évben minden Krisztus-csodát végrehajtott, mégis csak bamba, leesett állak, kacagás meg mérhetetlen irigység lett a tetteinek a következménye - a szkeptikusok meg ezerrel próbálják minden csodáját cáfolni.

Határozottan állítom tehát, hogy Dynamo Krisztus egyik modern megnyilvánulása, hogy sokkolja a begyepesedett vallásos és materialista tudatot!

Hogy mindenkinek természetes legyen! - micsoda is?

Hogy teremt!

Hogy mindenki Krisztus legyen - természetesen.

Hogy ne csak egy darab szakállas fiatalember integessen kétezer év távolából, mikor az emberiség létszáma még csak 200 millió volt, hanem a Vízöntő korszakban mindenki az legyen - na, ez lesz az igazi jó buli!

A teremtés képessége persze a kvantumkölcsönhatáson alapszik, ami most is működik, csak negatívan - mert a legbelső hited azt még nem engedi meg, hogy kilépj a koldus szerepéből, akinek mindig imitálnia kell valamit, hogy pénz dobjanak elébe.

Ám a jó példa ragadós!

Minél többször látod, hogy másoknak sikerül, úgy fog lassan neked is sikerülni!

 

https://www.youtube.com/watch?v=CCanb9ZLzAM

 

Nyilván, ha visszakapjuk önmagunktól (önmagunk engedélyével) a teremtői képességünket, attól a pillanattól leszünk gazdagok, vagyis egyszerűek!

Mivel ha mindent meg tudunk teremteni, végre egyszerűek, azaz tiszták lehetünk!!!

- Egyébként elhiszed ez után, hogy Dynamo a(z egyik) megtestesült Krisztus???

 

https://www.youtube.com/watch?v=EsC-6qr9x18

 

Mi a közös Dynamóban és Uri Geller (Gellér Gyuri) között?

Hogy mindketten fényenergiákkal dolgoznak - bár különböző minőséggel és eredménnyel.

Uri Geller persze már vagy 50 éve híres-hírhedt, mert minden szkeptikus és a hivatalos tudomány csahos kutyái rá szálltak elsősorban, hogy mindenáron megcáfolják a "csodáit", hogy bebizonyítsák, hogy csalt, másrészt Uri Geller, ahogy bement a show-businessbe, sokszor nem kapta meg az erőt a mutatványaihoz, ezért gyakran nevetségessé tette magát, holott általában képes volt a fényerőkkel dolgozni, de nem mindig.

Uri Geller itt most azért jön elő, mert ő a fényerejét a földönkívülektől kapta!

3 éves korában, mikor kint játszott a kertben, és egy földönkívüli űrhajó megállt felette és besugározta!

Ez az űrhajó a Spectra volt, és egy Hoova nevű hiperfejlett civilizációból jött, messzi-messzi egy távoli galaxisból!

A Hoova követei telepatikus úton felvették a kapcsolatot a hetvenes években az amerikai Phyllis Schlemmer nevű kontakt-hölggyel is, akihez éveken át beszéltek (melyből könyv is született), és akinek a ülésein legtöbbször részt vett Gene Roddenberry is, a Star Trek-sorozat kitalálója.

Hoova követei már ekkor elmagyarázták azt, amit 30-40 évvel később már mi is tudunk: a Föld az egyetlen szabadakarattal rendelkező bolygó a világegyetemben, és hogy az a rendeltetése, hogy felemelkedjen, és ehhez ők, a földönkívüliek minden segítséget megadnak nekünk.

Pyhillis Schlemmer 2013-ban elhunyt. Azóta csak Uri Geller marad e szupercivilizáció földi követeként.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jaRAKhSXu48

 

Phyllis Schlemmer könyve:

 

http://www.theonlyplanetofchoice.com/?fbclid=IwAR2On4V6FuRMEog51RQmC7CKZ5zoZpZX3OupyNmmFyw2BXMnd58I9SGxJ-A