A Galaktikus Bizottság és a Fényerők földi csapatainak közös műveletei által létrehozott Fényvárosok mellett a 4D-ben és 5D-ben vannak más hasonló városok is a Föld felszíne felett és alatt. Ezeket több ezer évvel ezelőtt azok a civilizációk építették, amelyek akkor a bolygónkat lakták.

A bolygó számos területén hatalmas földalatti barlangszerű terek találhatók 4D fényvárosokkal. Itt van néhány:

Agartha. 120 fényvárosból áll, amelyek Amerika alatt találhatók. Ezeken belül a hiperboreaiakhoz 114 fényváros tartozik, többi a lemúriakhoz és az atlantisziakhoz. Mindhárom közösség barátságos egymással, és nincsenek zárt határok közöttük. A lakosság együttes száma meghaladja a 34 millió főt.

Shamballa. Ez a ország az ázsiai kontinens középpontjában található. Fővárosa Közép-Ázsiában található. (megj. a Hun Birodalom egykori központja, a magyar nyelvet beszélő Ordosz alatt)

Ebben a fővárosban több mint 2,5 millió árja nagyon fejlett lény él, akik egyelőre úgy döntöttek, hogy nem testesülnek meg a jelenlegi 5. faj fizikai testében.

Shamballa fővárosán kívül Ázsia területén vannak még kisebb Shamballa-városok is, ahol már csak kevés olyan ember él, akik az előző földi civilizációk magasan fejlett lényeihez tartoznak (megj. mert itt már sok a földönkívüli!)

Összesen nyolc ilyen van:

1. a Himalájában,

2. a Tibeti-fennsíkon,

3. a Kunlun-hegységben,

4. Gobi-hegységben,

5. a Pamírban

6. és három Szibériában.

 

Mintegy 10 millió fő él ebben a Shamballa civilizációban a 4D-s tudatisíkon.

Telosz a lemúriak fővárosa, a kaliforniai Shasta-hegy alatt található. Népessége 1,5 millió fő.

Poszid Atlantisz (egykori menekültjeinek) a fővárosa, az Egyesült Államok Arkansas államának területe alatt található. Népessége 1,3 millió fő.

Shonse az ujgur kultúra menedéke, a lemúriaiak egyik ága, akik 50.000 évvel ezelőtt a föld alá költöztek. A város bejáratát a Himalájában egy buddhista kolostora őrzi. Lakossága 750.000 fő.

Rama fényvárosa az indiai Jaipur város alatt található. Lakossága 1 millió fő.

Shinhwa egy földalatti fényváros Mongólia és Kína határán.

A Nagy Piramis és a Szfinx alatt szintén található egy fényváros.

A Föld feletti 5D finomanyagi síkon 144 fényváros és 120 fényállomás is található.

Hogyan élnek az emberek ezekben a földalatti városokban?

A földalatti fényvárosok bolygónk ismeretlen hatalmas barlangjaiban helyezkednek el, amelyeknek méhsejtes szerkezete van.

Létrehoznak egy helyi, nagy energiájú mozgó és állandó mezőket, amelyeknek nagyfrekvenciás sugárzása korlátozva van kolóniájuk határain belül.

A Föld bolygó felszínén az alsó-mentális mezők primitív energiái érvényesülnek, amelyek az emberi és állati érzelmek megnyilvánulásaihoz kapcsolódnak.

A most távozó Káli Juga-korszak vagy Kozmikus Éjszaka alacsony és durva érzelmek ideje volt. Éppen ezért a lenti fényvárosok lakói eddig nem létezhettek ebben a felszíni, vagyis felszínes világban. Az alsó primitív, külső földi és a magasabb, belső földi mentális mező energiái eddig nem asszimilálódhattak egymással.

Még a telepatikus kapcsolat is nehéz volt velünk, mert alacsony rezgésű gondolatmintáink vannak (megj. csak az anyagi érdek és az önfenntartás mozgatja a földi ember gondolkozását.) Nekik viszont magas gondolati energiájuk van, amelyhez a felszínen élő legtöbb ember nem férhet hozzá.

A légkörben és a Föld körül létező 5D-s fényvárosok általában óriási félgömbalakúak. A félgömb tetejéről jövő Napszerű fényforrással. Az egész kívülről egy gyémántüveg kupolavárosnak néz ki.

A földalatti városok lakói a 4. dimenzióban 200-tól 1000-1500 évig élnek. Az 5D-ben a várható élettartam 2000-től 10.000-20.000 évig terjed.

A testek nem öregszenek és nem halnak meg. Ha valaki teljesen feltárta azt a valóságot, amelyben élt, és elérte a következő szintnek megfelelő szellemi tisztaságot, akkor a teste tetszés szerinti átalakításával beléphet oda.

A fényvárosok lakói általában magasak, (2 méter körüliek) vékonyak és hosszú hajúak. Laza, hosszú fehér ruhát viselnek, de néha színes ruházatot is.

Egy ilyen fényváros területe sok száz négyzetkilométerből állhat és több szinten lakott.