Mindig kell egy újabb hasonlat ahhoz, hogy a sötét verem fenekén raboskodó léleknek legyen egy kis hite és reménye, hogy isten valahol csak létezik...

Konkrétan a Ganümédeszen!

Jupiter legnagyobbik holdján.

A Ganümédész 4D-ben most nagyjából az, mint a Föld kb. 200 év múlva szintén a 4D-ben!

A ganümédészi civilizációt, mint a pozitív, naprendszeren kívüli fajok bázisát, mintegy 20.000 évvel ezelőtt alapították, a plejádi, lírai és orioni pozitív fajok, hogy folyamatosan figyelemmel kísérhessék a szoláris rendszerünk és a Föld fejlődését.

A Ganümédeszen tehát kezdetek óta sok különböző pozitív faj él és dolgozik békésen együtt. Vannak köztük 3 méteresek, de a miénkhez hasonló magasságúak is, azonban mind humanoidok.

Ez a galaktikus internacionálé pedig nagyon is utó- és előképe a mi földi egykor volt és majdan lesz városainknak.

Mivel ez volt itt is mindig a normális állapot!

Elég csak kb. 1000 évet visszamenni az időben, hogy pl. az azték főváros, Tenochtitlán utcáin ugyanúgy találkozzunk járó-kelő pozitív földönkívüli fajokkal, mint most a városainkban a külföldi turistákkal.

Ám ne mond, hogy ettől most nem félsz!

Mert Hollywood már 1977-től, az első Star Wars film megjelenése óta mindenkinek beégette a tudatalattijába, hogy a földönkívüli fajok általában olyan szörnyetegek, akik egy Mos Eisley nevű porfészekben gyűlnek össze, mint a galaxis söpredéke!!!

Azonban itt is, mint mindig egy hazugságbolygón, épp az ellenkezője igaz!

A pozitív földönkívüli fajok azért nem járnak most nyíltan köztünk (bár rejtve igen), mert túl negatívak vagyunk, túl mocskos az asztrális testünk.

Ha pozitív fajok valahol nyíltan megjelennek, ez egyben indikátor is: megszabadult az a civilizáció a negativitástól!

És hogy egykor az aztékok (és az inkák) között nyíltan éltek, egyáltalán nem olyan világot mutat a prekolumbián kulturáknál, mint amit pl. a 2006-os Apokalypto c. film is bemutat, mikor a film végén, mikor megjelennek konkvisztádorok, már kész megváltás a sok szörnyűséghez képest!

Egy 200 évvel későbbi földi város pedig (nem sok lesz) szintén a galaktikus internacionálé képét fogja mutatni.

És a Ganümédész volt az első, ahol ez létrejött!

Ezért van most is ott sok galaktikus szövetség és flottaparancsnokság központi irányító bázisa, mintegy főhadiszállása. Az Ötök Galaktikus Bölcsek Tanácsának is ott van székhelye.

A Ganümédészen élni 4D-s denzitás-fizikailag olyan élmény, mintha a 4000 méter magas bolíviai fennsíkon élnél, tehát az egyenlítő közelében, de hegyvidéki környezetben, ritka és tiszta, de lélegezhető levegőben.

A Ganümédészen nagy kristály-üvegbura-városok vannak, és burán belül sok tízezres településekkel, kertekkel, házakkal, közintézményekkel.

Ezek a kristály-üvegbura-városok rendszerint a Ganümédész szakadékrendszerein belül épültek, mert sok ott a szakadék, és mintegy az óriásszakadékok oldalfalaiba vannak ágyazva.

A táj mindenütt hegyvidéki táj, környező hófödte hegyekkel, alatta óriási szakadékokkal és vízesésekkel.

A Föld és Ganümédész között ma már egyeseknek megengedik, hogy úgynevezett jumping room-ot, vagyis dimenzióugró szobát vegyenek igénybe, amivel egy másodperc alatt a Ganümédészen vannak, és viszont.

 

 

Elena Danaan 2020. októberében a Ganümédészen járt.

Élményeiről Dr. Michael Sallának mesél.

(Az automatikus magyar fordítás viszonylag érthető.)

 

https://www.youtube.com/watch?v=amF4Bgzycxk

 

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...