Valódi UFO-kutatás

Forradalmak más bolygókon 2. rész

Thiaoouba-könyv

 

X bolygó története a Thiaooubán

 

( Megj: Michel Desmarquet-t, egy francia származású ausztrál férfit 1987. június 26.- július 4. között a thiaooubai földönkívüliek a nagyon magas szintű spirituális bolygójukra vitték, mely minden valószínűség szerint a Plejád nyílthalmazban van.

Tovább

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...

Forradalmak más bolygókon 1. rész

A 3D-s Vénusz felszíne

Egy korábbi cikkünkben (hivatkozás megtekkintése) többek között utalunk arra, hogy minden humanoid civilizációnak ( meg minden lélekkel rendelkező nem-humanoid civilizációnak is ) fejlődésében törvényszerűen el kell jutnia arra pontra, ahol választania kell :

1. továbbra is az ego- vagyis testtudatú létezéshez ragaszkodik, melynek a következménye az ész teljes kifejődése esetén az adott bolygó és népessége teljes pusztulása lesz, vagy

2. átvált egy magasabb lélek-csoporttudatra, melynek következményeként az adott életterülete, azaz bolygója is átvált az új tudatának megfelelő magasabb, harmonikusabb dimenzióra.

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...