A leírások szerint már 4D-ben is a kék Nap a meghatározó, 5D-ben pedig teljesen, ami valóság(ok) most is itt van(nak) párhuzamosan: ott is vagyunk, meg itt is, úgyhogy jelenidőben kell fogalmazni.

A felemelkedés ezért a személyiség megduplázódását vagy megtriplázódását is jelentheti - azoknak, akiknek még van itt feladatuk a 3D-ben.

Lélekcsoportunk legtöbb meghatározó tagjának viszont nem, úgyhogy lassan vagy inkább gyorsan beindul a visszaszámlálás! - ami egyébként az utóbbi 10-12 évben már legalább háromszor beindult!

Azonban mielőtt még végleg búcsút veszünk a haldokló Földtől, tisztázzuk a kék vér és a kék bőr rejtélyét!

Az éter- és az anyagszféra között kiegészítő párhuzam, úgynevezett komplementaritás van.

Mind színekben, mind hangokban, mind formákban.

Pl. ami az éterszférában piros, az anyagban kék, és viszont.

A hüllőknek kék vérük van, mert a vérükben található hemoglobin molekula kulcsatomja rézatom és nem vas, mint a nem-hüllő humanoidoknál.

A vas jelenléte teszi pirossá a vért a humanoidoknál, és a réz kékké a hüllőknél!

Az elithez tartozás tehát a Földön évezredek óta már születéssel eldől!

Senki sem lehet az elit része, akiknek nem kék a vére - az rabszolga lesz, annak két variációjával: vagy rab, vagy börtönőr, vagy melós vagy értelmiségi lesz.

A szabadság csak a kékvérűeknek születési alapjog.

Ha a Föld bármilyen családjába is születtél, ezzel már eldőlt az életed, épp úgy, mint a középkorban!

A kék vérséget az állandó rettegés, a túlélésért való mindennapos harc vérvörös életenergiája adja.

A vörös vér pedig a lélek jelenlétét éteri szinten.

A kék bőr azt jelenti, hogy egy személy nagyon magasan fejlett csillagrendszerből jött, ahol már egy kék csillag szeretetsugárzásai dominálnak.

Ezt a kettőt tehát nem szabad összekeverni: a vért és bőrszínt!

Hiszen pont ellenkező szintet fejeznek ki!

Kékbőrűek jöhetnek a Szíriusz-rendszerből, az Arkturusz-rendszerből és az Alcyone-rendszerből is.

De jöhetnek éppúgy a saját jövőnkből, mert ahogy a mi jövő-jelenünkben egyre inkább a kék Nap fog dominálni, úgy leszünk mi is egyre inkább kékbőrűek!

 

 

Sárga Nap = múlt

Fehér Nap = jelen

Kék Nap = jövő

Kék Nap, de kettős csillagrendszerben:

 

 

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...