1. Adej 

Univerzum - sajátunk
Galaxis - Androméda
Csillagrendszer száma - 4321
Hányadik bolygó - 4.
Bolygó típusa - anyagi szint

http://www.galactic.to/MEDIALAB/PLANET48.GIF

Leírás:

Az Adej a lelki szintű oktatás bolygója. Itt semlegesítik a manipulációs gondolatokat, melyeket az ember több életciklus alatt halmozott fel, és ezzel együtt semlegesítenek minden versenygéssel összefüggő gondolatot is.

Az Adej bolygónak csak 3 fok a tengelydőlési szöge, így az átlagos hőmérséklet a bolygón 20 celsius fok körül van, ezért itt gyakorlatilag nincsenek évszakok.

Adejen nem találhatók magas hegyek, csak alacsony dombok. De erdők sincsenek a mi fogalmaink szerint, jóllehet a bolygón vannak tűlevelű fák, valamint zöld szárú fafajták páfrányszerű levelekkel. A fák az Adejen kisebb csoportokban vagy magányosan találhatók. (Fordító megj: vagyis szavannaszerű az egész bolygói felszín.) Viszont korábbi korszakokban itt még nagy csoportokban is nőttek fák, melyeket erdőknek lehetett nevezni.

Vannak bizonyos madárfajok a bolygón, melyek a földi madarakra hasonlítanak. Ezek azonban sokkal színesebbek, sokkal élénkebb színűek, mint a földiek. A fő madárfajok szarkanagyságúak, de a színeiket legjobban egy arapapagájhoz lehetne hasonlítani. Minden madárfajta csőrrel rendelkezik, a mi rigónkhoz hasonlóan. Úgy énekelnek, mint a földi madarak, csak a dallamuk tér el a mieinktől.

Az Adejen egyébként viszonylag csekély az állatfajok száma. Csak 5 emlősfaj található itt. Egyik ilyen faj a földi jávorszarvashoz hasonlít. Másik egy macska fajta, mely akkora, mint a földi házimacska. Kinézetében pedig egy az egyben össze lehetne keverni a földivel. Ugyanakkor az adeji macskák is nyávognak, de ezt sokkal kifinomultabb nyelven teszik. Sőt, lehetőség van arra is, hogy beszélni tanítsuk őket. Ők intelligensebbek a földi csimpánzoknál, mert lehetséges velük egyszerű beszélgetést folytatni. Az az emlősfaj pedig, amely a földi jávorszarvashoz hasonlít, egy bizonyos mohatípust eszik, ami az egész bolygón nő.

Adej egy gyéren lakott bolygó, a kontinensei és szigetei legnagyobb részein nem lehet olyan települést találni, amelyeket városoknak lehetne nevezni. Egy kis sziget az óceán közepén viszont sűrűn lakott. Itt nem a természeti környezet dominál. Ezen egy nagy város található, amelynek nagysága összehasonlítható New York méretével. Ez Adej bolygó fővárosa, mely egyben az egyetlen város is ezen a bolygón.

Adejen lakik egy őshonos kistermetű emberi faj, barna arcszínnel és nagy, kerek, hajnélküli fejjel. A szemük nagy és kerek, szemöldök és szivárványhártya nélkül. Szemük teljesen fekete, és hasonlít a rovarok összetett szeméhez, bár anyaga és szerkezete más. Négy-négy ujjuk van mindkét kezükön és a nemi jellegük hermafrodita. Ez azt jelenti, hogy bizonyos életciklusban férfivé vagy nővé alakulnak át. Az ideiglenesen nővé alakuló almonként 3 gyermeket szül. Ha ezt megtette, akkor visszaalakul transzszexuálissá, mely után már nincs megengedve, hogy újból gyermekeket szüljön. Ezek a lények urvantica kozmikus nyelven beszélnek. Rendelkeznek a telepátia képességével is.

 

2. Akai

Univerzum - sajátunk
Galaxis - Androméda
Csillagrendszer száma - 385.264
Hányadik bolygó - 1.
Bolygó típusa - anyagi szint (magas frekvencia)

http://www.galactic.to/MEDIALAB/PLANET45.GIF

Leírás:

Ennek a bolygónak az a szerepe, hogy kozmikus megvalósulás oktatási területe és egyúttal az egyetemes testek fejlődési területe legyen. Itt meg lehet tanulni az univerzum elveit és törvényeit a gyakorlatban. Ezen a bolygón az ember teljes memóriával lesz ellátva, amely tartalmazza az összes korábbi inkarnációját. Ő itt egy olyan folyamatnak lesz alávetve, amelynek segítségével eltávolítják a különböző inkarnációkon át szerzett rossz szokásait, úgyhogy az egyén olyan helyzetben lesz, hogy már képes betölteni azt a feladatát, amely összhangban van a kozmikus küldetésével.

A fizikai test ezen a bolygón egy transzformációs folyamaton megy keresztül, ami azt jelenti, hogy az embernek már nem kell az energiát táplálék vagy ital formájában felvennie, hanem közvetlenül asszimilálni tudja a világegyetem energiáit. Ezenkívül megtanulja, hogyan lehet csak gondolatenergiák segítségével kozmikus távolságokon át bolygókra teleportálni. Megtanulja továbbá a fizikai tárgyak materializációját saját gondolatereje segítségével.

Az Akai bolygó a természeti szint egy magas frekvenciáján (engonikus szinten - ez földönkívüli kifejezés) található. A bolygó csak egy (magas) természeti szinten létezik (megj: azaz nem multidimenzionális, mint pl. a Föld.). Éppen ezért könnyen alakítható gondolatenergiákkal az itteni anyag, mivel a fizikai és a lelki létezés határterületén fekszik.

A bolygó tengelyferdesége 0 fok. Így a hőmérséklet az egész bolygón állandóan 27 celsius fok. Ám ez az érték relatív, mivel itt nem ugyanolyan módon lehet megtapasztalni ezt a hőmérsékleti szintet, mint a Földön (sokkal kellemesebben).

Az Akai bolygó és naprendszere teljesen láthatatlan a földi fizikai síkról nézve, mivel az Akai a Földhöz képest jóval magasabb rezgésszinten van az engonikus dimenzionális skálán. A növényzet másképp néz ki, mint a Földön, ha a növényeknek újra magasabb frekvenciájú élet van biztosítva. Ezen a rezgésszinten a növények üvegszerűen átlátszóak és élénk, világos színekben pompáznak. Gyakran maguk is világítanak és változtatni tudják a színeiket. Akai növényei az energiát közvetlenül a világegyetemből nyerik egy ITM-hez hasonló folyamat révén. (Megj: ITM egy földönkívüli kifejezés a közvetlen energia-asszimilációra.) Nincs előre meghatározott élettartamuk, de minden lehetséges formában nőnek aprócska növényektől egészen a 40 méteres magasságig.

Az Akaion nincsenek földhöz hasonló állatok, azonban vannak repülő teremtmények. Ezek ugyanolyan átlátszóak, mint a növények. Ők kommunikálni tudnak színeik és mintázuk megváltoztatásával, mikor fényt bocsátanak ki, de telepatikusan is kommunikálnak. Méretük változatos: a veréb nagyságútól egy kisebb repülőgép méretéig minden előfordul. Ám egyetlen ilyen lény sem veszélyes az emberre ezen a bolygón, hiszen a táplálékukat nem más lények elpusztítása árán szerzik. Ezen fajon kívül van még számos más repülő lény is itt, melyek nagyon intelligensek és hasonló módon kommunikálnak.

Az Akai bolygón mindenki meg fogja tapasztalni az unverzális lelki szint erős szeretetenergiáját, amely az egész bolygói atmoszférát áthatja. Ezért minden embernek nagy kellemes az itt tartózkodás.

Akai földrajzi tájai többnyire elég lapos, kis kerek dombokból állnak, melyek nem nagyobbak 300 méternél. Néhány kisebb szigetén viszont olyan magas és meredek hegyek is találhatóak, mint a mi Alpunk, csak hótakaró nélkül. Néhány más területén pedig a szétszórt növényzetet sűrű esőerdő váltja fel.

Akik erre a bolygóra költöznek, lakóhelyüket a saját gondolaterejük segítségével teremtik meg, a megteremtett formának persze harmonizálni kell a bolygó egészének a rezgésével.

Michael Ende ’A végtelen történet’ c. híres könyve bizonyos részeihez az inspiráció erről a bolygóról jött: többek között Perelin, az Éjszakai erdő, Góga, a színek sivatagja, az Elefántcsonttorony és a labirintus-rendszer könyvbeli részletei is innen nyertek inspirációt!

A könyvben megjelenik még egy világító lény is, melyhez hasonló faj itt az Akaion őshonos. A bolygón egyes teremtmények gyakran megváltoztatják az alakjukat is. Ez a teremtmény-típus Michael Ende könyvében Ujuóla asszony képében jelenik meg.

Akaion egy őshonos emberi faj is él. Nincsen igazán nemük, mivel androgünek, de megjelenésük hasonló egy szép földi lánygyermekhez. Szaporodásuk az elméjük erejével történik: materializálják az utódaikat, vagyis közvetlenül hoznak létre új egyedeket, ha szükséges nekik. Erős pszichikai képességekkel rendelkeznek és telepatikus módon kommunikálnak. Képesek teleportálni magukat a mindenség bármelyik pontjára, és úgy átformálni a testüket, hogy meg tudjanak jelenni bármilyen rezgéssíkon és bármilyen dimenzióban a mi szuperuniverzumunkon belül, beleértve az antianyagi területeket is. (Megj: egy szuperuniverzum számtalan univerzumot és antianyag-univerzumot foglal magában, és szintén gömbalakú) Ezért azt is lehet mondani, hogy ez az akai emberi faj univerzális testtel rendelkezik.

Mintegy 2.340.000 fő az olyan személyek száma, akik ezt a bolygót a saját hazájuknak tekintik.

Városok nincsenek ezen a bolygón, csak (természetközeli) települések.

Az akai lakosok számára semmilyen technológia sem szükséges, ám belső pszichikai tulajdonságaikkal materializálni tudják azokat, és mindent megtesznek, hogy más bolygói nemzeteket ellássák ezzel a technológiával.

Az épületeik nagy szépek és igen ötletesek, és az egész akai lakosság hivatása, hogy más bolygók lakosainak a tanárai legyenek.

 

3. Dorana

 

Univerzum - sajátunk
Galaxis - Androméda
Rendszer száma - 2.560.912
Hányadik bolygó - 8.
Bolygó típusa - anyagi szint

http://www.galactic.to/MEDIALAB/PLANET46.GIF

Leírás:

A Dorana egy jeges, nagyon hideg bolygó. Itt az átlaghőmérséklet -40 celsius fok körül van. Mind az északi, mind a déli félgömbje nagy részét vastag jégtakaró borítja. Egyedüli lakott területe egy sziget az egyenlítő mentén, melyen a hőmérséklet elérheti +15 fokot.

Ezen a szigeten a növényvilág a földi Izland sziget faunájára emlékeztet: alacsony növényzet mindenütt megtalálható, de erdők nincsenek rajta.

Néhány emlős faj is van a szigeten, valamint néhány fenyőfajta, azonkívül nő még itt egy különleges páfrányfajta is. Egyébként szegényes a növényzet, ha nem számítjuk a páfrányokat és a fenyőket.

A bolygó nem lakott, de úgy tűnik, hogy a Dorana valójában egy jó edzőtábor olyan egyének számára, akik később megbízást fognak kapni, hogy a világegyetem problémás bolygóin tevékenykedjenek.

 

4. Ina

Univerzum - sajátunk
Galaxis - Androméda

Rendszer száma - 768.911.234

Hányadik bolygó - 3.
Bolygó típusa - anyagi szint (magas frekvencia)

http://www.galactic.to/MEDIALAB/PLANET51.GIF

Leírás:

Az Ina bolygó csak egy természeti síkon létezik, viszont ugyanolyan magas rezgésszinten, mint az Akai bolygó.

Ezért ez a bolygó az Akaihoz hasonlóan oktatási terület a fizikai dolgok materializálására és a gondolaterőkkel való teremtésre.

A növényzet is hasonló: az Inát is üvegszerűen átlátszó és világító növényzet borítja.

Az Inán azonban van egy mesterségesen létrehozott sziget is (az óceán közepén, az egyenlítő környékén), melyen egy fontos galaktikus űrkikötő található: ez az egyik legnagyobb tranzit-űrkikötő-központ az egész Androméda galaxisban!

Ennek az űrkikötőnek az a szerepe, hogy a C-meghajtási rendszerű űrhajóknak  tranzitállomása legyen, amelyek más galaxisokból jönnek vagy más galaxisokba mennek. (Megj: „C” egy földönkívüli kifejezés az extragalaktikus űrhajók speciális meghajórendszerére.)

Ezt a tranzit-űrkikötőt éppen ezért hozták létre az Ina bolygón, mert itt olyan magas a rezgésszint, amely összhangban van azzal a frekvencia-tartománnyal, amit az intergalaktikus űrhajók használnak.

Az egész sziget tulajdonképpen csak ebből az óriási űrkikötőből áll.

Ezen kívül van még egy űrkikötő a nagy déli kontinensen is. Ez is fontos leszállóhelye az űrhajóknak, de az Androméda galaxison belüli transzportoknak.

Az Ina bolygón az egész természet az ITM-folyamatok révén tartja fenn magát, azaz a világegyetem energiáit közvetlenül tudja asszimilálni. Ez vonatkozik mind az állatokra, mind a növényekre.

Találhatók itt átlátszó lények, épp úgy, mint az Akaion. Aztán él itt az állatoknak egy olyan csoportja, melyek az antigravitáció felhasználásával tudnak repülni. Ezeknek a teste kisebb disznóhoz (malachoz) hasonlít, fejük viszont egy nagy macskafejhez, a farkuk pedig az oroszlán farkához. Hat lábuk van, mindkét oldalon három-három, mindegyiken nagy manccsal. Telepatikusan kommunikálnak, de hangokat is tudnak kiadni. Ezek az állatok azonban nem átlátszóak. Szőrük olyan jellegű, mint a rövidszőrű macskáé, ám színét úgy tudja változtatni, mint a kaméleon.

Az egész bolygó kultúráját az a szellemiség hatja át, hogy az Androméda galaxisban ez a hely központi jelentőségű az űrkutatás számára. Éppen ezért más bolygók lényei is sokszor rövidebb vagy hosszabb időt töltenek itt. Emellett van egy oktatási rendszer is ezen a bolygón, amelynek révén a galaxis lényei megtanulják, hogy a dolgokat a gondolaterejükkel materializálni tudják.

Számos galaktikus diplomáciai misszió vezetői erről a bolygóról jönnek, ezen kívül néhány galaktikus hatóságnak is itt van a központja.

Ina bolygó fővárosa a déli kontinensen található. A város mérete, mint népsűrűségben, mind kiterjedésében a földi Oslo városával mérhető össze.

Egyébként nincs más nagyobb város a bolygón, csak a közepes vagy kis méretű települések.

A bolygó légkörét pedig áthatja az egyetemes szeretetenergia sugárzása. Éppen ezért ennie és innia sem kell az embernek, míg ezen a bolygón tartózkodik, mivel a test sejtjei közvetlenül a kozmoszból nyerik az energiát. Sőt, aludni sem kell.

Az Ina bolygó tengelyferdesége 0 fok, így egész évben nyár van. De éjszaka sincs itt, hiszen az egész környezet fényesen világít, különösen az egész bolygón jelen lévő világító erdők miatt.

 

5. Kiwer

 

Univerzum - sajátunk
Galaxis - Androméda
Rendszer száma - 7.542.134
Hányadik bolygó - 2
Bolygó típusa - multidimenzionális

http://www.galactic.to/MEDIALAB/PLANET47.GIF

Leírás:

Kiwer a galaktikus szintű feladatra készülők oktatási bolygója.

Az ilyen feladatra vállalkozók itt megtanulják, hogy hogyan reagáljanak rugalmasan azokra az igényekre, amelyekkel különböző bolygókon fognak szembesülnek az ottani emberektől vagy természet más lényeitől.

Ezenkívül megismerkednek azzal, hogy alacsonyabban fejlett bolygókon a városi struktúrák már önmagukban is az egoisztikus versenyszellem előmozdítói voltak, éppen ezért megtanulják, hogy hogyan kell olyan városokat és lakóépületeket építeni, melyek harmóniában vannak az univerzum céljával.

Ezek a városok és épületek már nem fogják tönkre tenni a környezetet vagy elpuszítani más teremtményeket. Megtanulják, hogy figyelembe kell venni a legjelentéktelenebb életmegnyilvánulás igényeit is. Az embernek ugyanis úgy kell a lakóhelyét egész életre kialakítania, hogy ez az adott bolygó természetes környezetében ne hagyjon nyomot.

Megtanulják még, hogy képesek legyenek ego nélkül, személytelenül dolgozni: ha feladatukat elvégezték, nyom nélkül távozzanak, minden kötődés nélkül korábbi alkotásaikhoz, hogy mindig tiszta lappal kezdjenek új helyen új feladatot.

A Kiwer bolygó nagyon magas rezgési síkon található, mivel több oktávval fentebb van a földi fizikai síknál. Érzékelni így csak 4 dimenziós világban élők számára lehet. Alacsonyabb dimenziókhoz szokott lények fizikai teste azonban összezavarodna ezen a bolygón.

Ám a Kiwer egyúttal kiindulási pont is olyan lények számára, akik fokozatosan a 4 dimenziós életre készülnek.

A Kiweren nincs tél és hó, egész évben nyár van. A bolygón van egy űrkikötő is, ez biztosítja összeköttetést a külvilág felé.

A főváros egy kicsiny mesterséges szigeten található a déli félgömbön.

A bolygón változatos a természeti környezet. Viszont alig lehet leírni a fákat és a növényzetet, mivel 4 dimenziósak. Ám az állatvilágánál az az érdekesség, hogy mind 3, mind 4 dimenziós állatok megtalálhatók itt.

A bolygó tengelyferdesége 1 fok.

 

6. Kobolt

 

Univerzum - sajátunk
Galaxis - Androméda
Rendszer száma - 3.877.756
Hányadik bolygó - 3.
Bolygó típusa - multidimenzionális (engonikus)

http://www.galactic.to/MEDIALAB/PLANET53.GIF

 

Leírás:

Ez a bolygó egy másik fejlődési lehetőséget ad az embernek, a korábban bemutatott fejlett bolygókkal párhuzamosan.

A Kobolt tengelydőlési szöge 25 fok. Ezért itt vannak évszakok.

Az északi féltekén nincs olyan területe, ahol télen ne esne hó. A déli féltekén van egy hatalmas kontinens, ahol a sarkhoz közeli területeit hó borítja. Óceánjai ugyanolyan sósak, mint a Földön.

Bolygó gazdag fémekben, különösen vasban és rézben.

Kobolt, mivel multidimenzionális, 7 természeti sík realitásával rendelkezik egyidejűleg, amely azt jelenti, hogy az engonikus dimenzionális skálán ez a 7 sík 3-tól a 4. dimenzióig helyezkedik el. Azonban ez a 7 sík nincs kapcsolatban egymással (megj: ahogy a Földön sem).

A természeti síkok közötti közlekedéshez űrhajókat kell használni (megj: épp úgy, ahogy a Földön!).

Az 1. természeti sík a régmúlt technikai világát mutatja. (Megj: a Föld mai jelenéhez hasonlót!) Itt földalatti bunkerszerű épületek vannak.

1-es szinten fő iparág a bolygón a vas- és rézbányászat és az acélgyártás.

Viszont a réz bányászata miatt ​​ezen a rezgésszinten a bolygó két legnagyobb tava elszennyeződött réztartalmú anyagokkal. Ezért itt probléma tiszta ivóvízhez jutni.

A kobolti civilizáció technikai szintje 1-es szinten csak egy kissé fejlettebb, mint a 2000-es évek körüli földi civilizációé.

A Kobolt 2. energetikai szintjén már használ a lakosság űreszközöket. Ezek olyan fejlettek, hogy galaxison belüli utazásokat már tudnak folytatni, jóllehet intergalaktikusokat még nem.

A bolygó ezt a szintjét gyakran látogatják más bolygók lényei is, nekik külön űrkikötőjük van erre.

Fő szállítóeszközük a Kobolt ezen civiliációs szintjén egy magrev-hez hasonló mágneses vonat. Ezzel akár 1000 km/h-s sebességet is el tudnak érni. E mágneses vasútnak a pályái az összes kontinenst behálozzák.

A bolygó már 2. energetikai szinten is egy ITM-erőműből (kozmosz energiáit közvetlenül hasznosító átalakítóból) kapja a kifogyhatatlan elektromos energiát.

Atomenergiát természetesen már nem használnak.

Az űrtechikájuk olyan fejlett, hogy kb. az Androméda galaxis ¼-t tudják beutazni.

Autókat már 2-es szinten sem használnak, így utakra sincs szükségük.

A személyszállítás mágneses lebegő járműkön alapszik, melyekben szupravezető tekercsek vannak beépítve, amik így a bolygó gravitációs mezejével ellentétes mágneses mezőt keltenek. De a bolygó természetes mágneses mezejét is felhasználják a járműveik lebegtetésére.

Azt azonban még nem tudták megoldani, hogy ezt a természetes mágneses mezőt felhasználva utazzanak más bolygóra.

A 2-es szintű koboldi embernek a testformája nagyon hasonló a földi emberekéhez, kivéve a fejüket, amely egy kissé más.

Bőrük kékeszöld.

Hatalmas fenyőerdők találhatóak itt és az emlősök a mi őzeinkre és szarvasainkra hasonlók.

Azonban nincsenek virágok.

Ezért fémből készítenek virágformákat, befestik őket és városi parkjaikat díszitik velük.

És madarak sincsenek.

A Kobolt bolygó 3-7 szinten található társadalmai már a galaktikus civilizáció szintjén működnek.

(Megj: azért volt részletezve főleg a 2-es szint, mert az nagyon hasonlít technikai és társadalmi fejlettségben a mi közeljövőnkre!)

 

7. Marona

Univerzum - sajátunk
Galaxis - Androméda
Rendszer száma - 48.321
Hányadik bolygó - 2.
Bolygó típusa - anyagi szint

http://www.galactic.to/MEDIALAB/PLANET49.GIF

Leírás:

A Marona egy oktatási bolygó, ahol az emberek többek között megtanulják olyan városok és települések építését, amelyek nem puszítóan, hanem építően hatnak az emberi kapcsolatokra. (Megj: Hasonlóan, mint a Kiwer bolygón.)

A bolygón a szárazföldi területek aránya nagyobb, mint az óceánoké és a tengereké.

A kontinenseken erősen meghatározó a nagy esőerdők jelenléte, melyek nagyon hasonlítanak a mi amazonasi őserdőnkre.

Marona bolygó szárazföldi területeinek nagy része valójában oktatás céljából vannak fenntartva, melyeken a tanulóknak ideiglenesen fel kell építeniük egy harmonikus tervezésű várost, melyet aztán lebontják, ha az oktatás ezen tananyagrésze befejeződött.

Majd egy másik terv alapján ugyanitt egy másik várost kell felépíteniük, amely a kozmikus elvekkel szintén összhangban van. Bár az is előfordul, hogy sokáig üresen hagyják a korábbi építési terültetet, és következő várost máshol kell felépíteni.

A központi kontinens egyenlítői részén azonban van egy város, amely állandóan fennmarad. Ez a bolygó fővárosa. Kiterjedése kb. 10-szer akkora, mint New Yorké. Népsűrűsége is nagyjából New Yorkéval vetekszik, azt leszámítva, hogy itt azért más a városnak az egész szerkezete, mely a felszín alatt is kiépült, sok maglev-szerű mágnesesvasúttal. Sőt, a felszín alatti vasútvonalak legnagyobb része a fővárost mindenfelé sugárirányban kötik össze a bolygó ideglenesen felépített városaival. Ez azt jelent, hogy ha valaki az egyik ideiglenes városból a másikba akar utazni, akkor először a fővárosba kell mennie, és ott átszállni egy másik vonalra.

Ezek a vasutak egy vákuumcsőben lebegve közlekednek; erős mágneses tér tartja őket középen, hogy fizikailag soha ne érintkezzenek a cső belsejével. Így elérhetik akár a 3500 km/h sebességet is. Nincs is más közlekedési eszköz a városok között, csak ez a vákuumcsős mágneses vasút, repülőgépeket nem használnak.

A mágneses vasút mintegy 1000 méterrel megy a felszín alatt.

Van itt egy nagy űrkikötő a fővárossal egy vonalban a jobboldali szigetszerű kontinensen. Ez az űrkikötő is állandó létesítmény, mint a főváros.

Van számos emlősfaj is a bolygón, melyek életmódjukban teljesen alkalmazkodtak a nagy esőerdők életkörülményeihez. Viszont nincsenek főemlősők, azaz majmok.

Sok állat hasonló nagyságban a földi mókushoz, kinézetben pedig a koalához.

Sok lenyűgöző madárfaj is van a bolygón, papagájszerű színes tollazattal. Ezek az erőerdőben és azon kívül is élnek.

Vannak kígyók, de nincsenek gyíkok. Gazdag a rovarvilág is.

Ami azonban a leglényegesebb: minden ember, aki ezen a bolygón tartózkodik, egy másik bolygó polgára (Megj: vagyis az egész bolygói népesség csak tanulás vagy tanítás céljából tartózkodik ideiglenesen itt, mivel a Marona szó szerint egy iskola-bolygó!)

A bolygó tengelydőlési szöge 20 fok.

Következésképpen évszakok is vannak a két féltekén az esőerdők a sarki zónák között. Télen tehát a mérsékelt zónákban hó is előfordul. Viszont a központi egyenlítői részen folyamatosan egész évben nagyon meleg, 32 celsius fok van.

Viszonylag nagy a hőmérséklet ingadozása a mérsékelt területeken a nyári +30 foktól a téli -10 fokig. (Megj: a Földön ennél sokkal nagyobb a hőingadozás.) Az északi és déli pólusnál télen a hőmérséklet lecsökkenhet - 40 fokra. A mérsékelt égövön előfordulnak olyan tűlevelű erdők, mint nálunk az északi tájakon.

Maronán nincsenek magas hegyek, a táj főleg síkterület. A legmagasabb hegy itt csupán 500 méter magas.

 

8. Miazma

 

Univerzum - sajátunk
Galaxis - Androméda
Rendszer száma - 53.488.912
Hányadik bolygó - 3.
Bolygó típusa - multidimenzionális (engonikus)

http://www.galactic.to/MEDIALAB/PLANET44.GIF

Leírás:

Ez egy olyan speciális oktató bolygó, ahol a személyiség lelki fejlődését gyorsítják fel.

Akik ide jönnek, olyan oktatási folyamaton mennek keresztül, amelynek segítségével megtanulják összhangba hozni a belső lelki programjukat a külső anyagi megnyilvánulásukkal.

Vagyis a Miazma azon egyének számára oktatási bolygó, akik eddig nem megfelelően kezelék a szellemi lehetőségeiket, illetve a személyes spirituális fejlődésük lelassult az egyoldalú intellektuális gondolkozásuk miatt.

A bolygón való tartózkodás alatt, egy tisztulási folyamat révén, megnyílnak a lelki csatornák a magasabb érzékek számára.

Sokaknak az itt tartózkodás lehetősége testi-lelki megerősödést, igazi újjászületést hoz, mikor egyszerre minden lelki csatona megnyílik számukra, és tisztán tudnak érzékelni. (Megj: clairvoyant-állapot.)

Miazma tehát felgyorsítja a lelki képességek megszerzését, akiknek beteges élvezetek vagy kötődései miatt lelassult a szellemi fejlődése.

Itt minden képesség egyszerre jelenik meg, és ez arra fogja kötelezni az ilyen folyamaton végigment ember, hogy ezt ne elméletieskedéssel, hanem aktív, önfeláldozó cselekedekkel bizonyítsa!

A bolygó forgástengelyének a dőlésszöge 2 fok, így nincsenek évszakok. Egész évben nyár van.

Városok sincsenek.

A bolygó többdimenziós realitást biztosít egy engonikus dimenzionális skála tengelye mentén (Megj: egymástól független realitás-síkok vannak itt, mint a Kobolt bolygón) és ez az összetett valóság csak olyan mértékben jelenik meg, amilyen szintű az egyén lelki fejlettségi foka.

Például ha az egyik természeti valóság eltűnik számára, rögtön egy másik jelenik meg.

Ezt a változást az egyén úgy érzékelheti, hogy a körülötte lévő táj átalakul.

Ha aztán az egyén lelki tanulása eléggé előrehaladott, akkor letesztelik őt azzal, hogy az összes természeti sík egyszerre jelenik meg előtte.

Ám ez csak akkor történhet meg, ha az egyén már át tud váltani a 3D-s gondolati mintákból a 4D-s gondolati mintákba. Mert csak ekkor lesz olyan helyzetben a vizsgázó, hogy a különböző természeti síkokat értelmesen módon meg tudja különböztetni egymástól.

Ha tanuló ezt a próbát sikeresen teljesítette, akkor elhagyja ezt a bolygót, hogy más bolygókon fejlődjön tovább.

Miazmán a széles kontinenseken érintetlen, hatalmas, burjánzó erdők terülnek el.

Ezek azonban, a bolygó jellegét követően, többdimenziósak, így állandóan változtatják a formájukat és a színeiket az engonikus frekvenciaszint szerint.

A bolygón állatok is vannak, és minden faj egy meghatározott rezgési síkhoz kötődik. Persze egy földlakó számára ilyen állatok elég furcsának tűnnének, különösen azért, mert a legtöbb faj változtatja a formáját. Épp úgy a színét is, mint a kaméleon.

A házak Miazmán élő, üvegkupolaszerű formák, melyek mindegyikén van egy olyan emelet, amely más természeti síkhoz tartozik, mint a ház egésze.

A házak tehát többdimenziósak, de nem változnak, hanem megtartják ezt a többdimenziós formájukat, így az ott lakó személy mindig be tudja azonosítani a saját lakóotthonát.

Ezek az üvegkupola-házak szétszórva állnak a hatalmas miazmai erdőségekben, nem alkotnak együtt településeket.

Éppen ezért ez a beazonosítás csakis clairvoyant, tisztánlátó képességekkel történhet, mivel a Miazmán minden változik, így a táj, az erdők jellege is. Ezért a ház lakója, aki mindig tanulóként van jelen a bolygón, ha elmegy esetleg sétálni, mire visszatér, a környezet teljesen megváltozhat.

Ha már képzésben előrehaladott az egyén, akkor külön egy antigravitációs lebegő járművet is kap a bolygón való közlekedésre.

De addig nem hagyhatja el a bolygót, amíg a megkövetelt többdimenziós tájékozódás szintjét el nem éri.

 

9. Ra-Na

Univerzum - sajátunk
Galaxis - Androméda
Rendszer száma - 5.892.314
Hányadik bolygó - 3.
Bolygó típusa - multidimenzionális (engonikus)

http://www.galactic.to/MEDIALAB/PLANET50.GIF

Leírás:

Ez a bolygó egy olyan kettős csillagrendszerben található, amelyikben az egyik csillag egy vörös óriás, a másik pedig egy kék törpe.

A Ra-Na bolygó a kisebbik kék csillag 3., legkülső bolygójaként kering.

A vörös óriásnak 5 másik bolygója van.

Maga a Ra-Na összetettnév is a két csillag nevéből ered: Ra = vörös csillag, Na = kék csillag. A bolygó e két csillag befolyása alatt áll, mivel mindkettő viszonylag erősen megvilágítja. Ezért Ra-Na a neve.

A tengelyforgási dőlésszöge 30 fok, így a Ra-Nán vannak évszakok.

Természetesen a mérsékelt övi zónákban, bár azok legnagyobb része ezen a bolygón az óceánokra esik.

Az egyenlítő környékén koncerálódott kontinensein ezért télen sem esik a hó.

A bolygónak 15, egymástól elkülönülő természete síkja van az engonikus dimenziótengely mentén.

A bolygó térképe azt a földrajzi tájat mutatja, amely ott az 1. természeti síkon nyílvánul meg és amely olyan regzésszinten van, mint a Föld fizikai szinten volt 1990-ben!

Ezért a földi fizikai sík és Ra-Na 1-es sík 1990-es realitásának ugyanaz a forrása!

A baloldali kontinensen van két nagyobb, speciális rendeltetésű tó.

Ezek átjáróként szolgálnak a természeti síkok között.

Ha valamelyik energiamezőről érkeznek ide, azt speciális járművel teszik; ekkor, mikor jármű megjelenik, mintha köd jelenne meg a tó fölött.

Ez a speciális jármű egy vitorlás hajó képét mutatja, mely a ködből 1-es realitásszinten kibontakozik.

Ezen a kontinensen van egy nagy város is, mely 15-ször nagyobb New Yorknál.

Lényegesebb azonban, hogy ez a város a bolygó 15 természeti síkján egyszerre létezik, habár mind a15-en 3 dimenziós formában.

A városban földalatti is közlekedik.

Ez a földalatti vasút elvezet egy olyan engonikus dimenzióponthoz, amelyet keresztez olyan vonal, ami már város más természeti síkjára visz.

Ilyen találkozási pontokra 3 nagy, közös vasútállomás van kialakítva. Ezeken a helyeken a 15 sík egy multidimenzionális síkká olvad össze. Itt a vonatok színei jelzik, hogy mi melyik síkhoz tartozik.

A bolygó kontinensein 1-es szinten csak alacsony dombok találhatók, melyeket élénk színű mohák és zuzmók takarnak.

Azonban 3-as szinten már óriási esőerdőket találunk ugyanitt.

12-es szinten az egész táj átalakul alpokszerű magas hegyekké és völgyekké, ahol a tűlevelűek dominálnak.

Van egy kisebb város is a baloldali kontinens déli csücskében, de ez csak 1-es szinten létezik. Éppúgy vannak más síkokon is városok, melyek csak ott léteznek. Fővárosként azonban csak egy település funkcionál minden szinten.

A főváros közeli két nagy tavat egy széles folyó köti össze.

A jobb oldali kontinensen 4 nagy tó található. Ezek közül csak a legészakibb funkcionál átjáróként a természeti síkok között.

Ezen a kontinensen négy város található minden síkon. Ezek egymástól függetlenek és szétszórva találhatók.

Számos emlősfaj is van itt. Minden szinten. Kivéve a madarakat, melyeknek meg van az a képessége, hogy átrepüljenek egy másik síkra a tó fölötti átjárókon keresztül.

A Ra-Na óceánjai sósak, és változatos életformákat foglal magába. Pl. van itt egy intelligens medúzafaj, melyek egymás közt, miközben fényt bocsátanak ki, a színeik megváltoztatásával kommunikálnak egymással.