Valódi UFO-kutatás

Felemelkedés a nibirui magyar tanítás fényében 2.rész

Felemelkedés a nibirui magyar tanítás fényében 2.rész

2. folyamatos téveszme: a nyugati channeling-források alapján van megítélve a Leonard-i tanítás

 

A gyors negatív reakció és az eléggé személyeskedő kritika, sőt gyalázkodás nyilvánvalóan azért történhetett meg, mert Leonard harmadik videója teljesen kiverte a biztosítékot sok olyan csillagmag számára, akik lelkileg már évek óta próbálkoznak a bennük jelenlévő magyar lelki tényező szőnyeg alá söprésével - rendszerint tudatalatt.

Bővebben ...

Felemelkedés a nibirui magyar tanítás fényében 1. rész

Felemelkedés a nibirui magyar tanítás fényében 1. rész

Tulajdonképpen őrülni kellene, hogy Leonardnak, a nibirui magyar küldöttnek az utolsó tanítását ilyen hamar megtámadták, mivel ez is azt jelezi, hogy valami elképesztően újszerű elem jelent meg a magyarnak mondott ( de 100%-ig nyugatról importált ) ezotéria langyos-rózsaszín állóvízében.

A sötétség legősibb és leghatékonyabb fegyvere ugyanis mindig a rágalom volt, és akire már egyszer rásütöttek valami hamis vádat, az rendszerint egész életében megbélyegzett emberként viselhette ezt a stigmát, akármilyen zseniális személyről vagy magáról egy isteni fényküldöttről volt-e szó.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...

Forradalmak más bolygókon 2. rész

Thiaoouba-könyv

 

X bolygó története a Thiaooubán

 

( Megj: Michel Desmarquet-t, egy francia származású ausztrál férfit 1987. június 26.- július 4. között a thiaooubai földönkívüliek a nagyon magas szintű spirituális bolygójukra vitték, mely minden valószínűség szerint a Plejád nyílthalmazban van.

Tovább

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...